Olaszország, Formigine
...A kakaó egy élelmiszer, amely a kakaó növény magvaiból származik, tudományosan Theobroma cacao néven ismert. Ez a növény Közép- és Dél-Amerika trópusi régióiból származik, és főként Nyugat-Afrikában, Ázsiában és Latin-Amerikában termesztik. A kakaóbabok, amelyeket általában kakaóbabnak hívnak, a csokoládé és különböző kakaóból készült termékek előállításának fő összetevői.
Portfólió (58)
Olaszország, Giuliano
...Liszt "00", cukor, állati zsírok, növényi zsírok, kakaó, tej, dextróz, ecet, bor. TÖLTELÉK: Édesített juhsajt, tiszta csokoládédarabok, kandírozott narancshéj. Tárolás -18°-on. Termék felolvasztásra.
Portfólió (129)
Olaszország, Bagnolo In Piano
... széles választékban kínálunk adagoló kupakokat, a hagyományos szórófedőktől az innovatív, csappal, zárakkal vagy egyszerű záródásokkal ellátottakig. Képesek vagyunk a legmegfelelőbb kupakot ajánlani az Ön termékéhez. A termékének tiszta láthatósága érdekében az edényben, vagy elegánsabb csomagolás érdekében a Kristall adagoló vonalat is kínáljuk, amely a praktikus csomagolást átlátszó üveghatású dizájnnal ötvözi.
Portfólió (5)
Olaszország, Barletta
...Tiszta csokoládéval bevont ropogós, gránulák és pralinék a fagylalt- és joghurtipar számára, elérhető, alacsony ár, azo-mentes, gluténmentes, bio, vegán, saját márkás, egyszínű, és sós karamellás gyümölcsízű, kávéízű, valamint színes csokoládéval, sárga, piros, zöld és más színekben.
Portfólió (10)
Olaszország, Roma
KÉZMŰVES CSOKOLÁDÉZÓ RÓMA A Hansel és Gretel cukrászda Róma egyik legjobb kézműves csokoládézója, ahol kézműves csokoládékat kínálnak. A csokoládék teljesen kézműves előállítása a felhasznált alapanyagok kifinomultságáról és minőségéről, formájuk szabálytalanságáról és a választott párosítások merészségéről ismerhető fel. Bármely ügyfél, aki kézműves csokoládét keres Rómában, minden igényét kielég...
Portfólió (2)
Olaszország, Dorgali
... jegyeivel. Ízében felbukkan a melege, amit lágy és ölelő tanninok szövevénye követ, felfedve a fekete kakaó jegyeit. Szűretlen bor, az esetleges üledék nem rontja a minőséget, hanem kiemeli a tipikusságot, és tanúsítja borászati eljárásaink integritását és természetességét. Kiválóan illik gazdag és struktúrált ételekhez, mint például vadételek, vörös húsok és érlelt sajtok.
Portfólió (5)
Olaszország, Forli'
...Professzionális masszázstermékek tiszta természetes olajból, "oleicos". Alma mag – Sárgabarack magok Avokádó – Teljes avokádó Argán – Argán Borrágó – Borrágó KakaóKakaó Kókusz – Kókusz Kender – Kender Rizskorpa – Rizskorpa Esti kankalin – Esti kankalin Búzacsíra – Búzacsíra Napraforgó – Napraforgó Jojoba – Jojoba Lenmag – Lenmag Makadámia – Makadámia Édes mandula – Mandula Mogyoró – Mogyoró Olíva – Olíva Őszibarack – Őszibarack Vadrózsa – Vadrózsa Szezám – Szezám Szőlőmag – Szőlőmag ml. 250 – ml. 500...
Olaszország, Rossano
...PEPERCHOC (csokoládé és chili). Ezen kívül bemutatunk egy sor grappa-t babér, édeskömény és édesgyökér ízben. Végül, de nem utolsósorban, újdonságunk a LIKŐR ÉS SAMBUCA. Termelésünk minden fázisában szigorúan kézműves módszerekkel dolgozunk. Édesgyökér likőr 25% vol; Édesgyökér krém 18% vol. (összetevők: tej; cukor; alkohol; tiszta édesgyökér); Csokoládé likőr (összetevők: víz, cukor, alkohol, tiszta édesgyökér, kakaó, természetes aromák). Édeskömény (összetevők: víz, cukor, alkohol, vad édeskömény). Különösen figyelemre méltó az ízek harmonikus összhangja.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play