Olaszország, Calatafimi Segesta
Az Angimbe mezőgazdasági vállalkozás Calatafimi - Segesta településen található, Trapani megyében. 100%-os természetes olajat termelünk, nemrégiben megkaptuk a DOP tanúsítványt, és folyamatban van a BIO tanúsítvány megszerzése. Az Angimbe nevének eredete a körülötte lévő erdőből származik, amely az arab nyelvből ered: a "gebbia" kőmedence, amely a értékes vizet őrzi, az emberek és állatok felfriss...
Portfólió (3)
Olaszország, Crotone
Cégünk Calabriában született, és már sok éve működik az élelmiszeriparban, saját márkával és harmadik fél márkáival egyaránt. Citromlevet, limelevet, koncentrált gyümölcsleveket, extra szűz olívaolajat, balzsamecetet, majonézt, ketchupot, mustárt, barbecue szószt és még sok mást gyártunk és csomagolunk. A teljes katalógust letöltheti a www.liotti.it weboldalról.
Portfólió (2)
...TERMÉK ADATLAP TERMÉK Biológiai Extra Szűz Olívaolaj TERMELÉSI ÉV 100% 2017-2018 ORSZÁG Olaszország RÉGIÓ Calabria TERÜLET A Presila calabrese dombvidék KÖRNYEZET Szennyezésmentes és tiszta TERMESZTÉS Természetes anyagok beforgatása: fű, bükköny (zöldtrágyázás) SZÜRET Mechanikus vibrátorral, ernyővel KIVONÁS Hideg sajtolás (27 °C alatt) 24 órán belül a szüret után TÁROLÁS Rozsdamentes acél tartályok TANÚSÍTVÁNY Bio TANÚSÍTVÁNY NOP: Usda 100% Organikus KULTIVÁLÁS Monokultúra „Carolea” ALKALMAZÁS Nyersen salátákhoz, hüvelyesekhez és levesekhez Első fogások Húsok……..és halak Mediterrán diéta...
Portfólió (7)
Olaszország, Rionero In Vulture
... Az új, praktikus, könnyű és könnyen szállítható fémdobozokkal, amelyek cseppmentes kupakkal rendelkeznek, tiszta és pazarlás nélküli adagolást tesznek lehetővé, többé nem kell aggódnod, hogy eltöröd az olajpalackjaidat. Élvezd a Passannante extra szűz olajat bárhol is legyél! Tartsd az olajodat távol a fénytől. A fénynek való kitettség jelentősen befolyásolja az olajok minőségét. Termékünk védelme és garanciája érdekében úgy döntöttünk, hogy az egyetlen 100%-ban fényálló tárolót alkalmazzuk: a fémdobozt. Praktikus és finom.
Portfólió (2)
Olaszország, Castelfidardo
...Extra szűz olívaolaj, amelynek gazdag és körülölelő illatjegyei vannak, mint a articsóka, zöld paradicsom és mezővirágok. Intenzív, tartós és tiszta íz, csípős érzésekkel és kiegyensúlyozott keserűségérzéssel. Ajánlott olyan jelentős szerkezetű ételekhez, mint a vörös húsok, hüvelyes levesek vagy a klasszikus pugliai grillezett polip. Mi vagyunk az egyik kevés olasz termelő, aki ezt a monovarietális olajat készíti.
Portfólió (4)
Olaszország, Carovigno
A START UP KÜLDETÉSE, hogy fokozza ennek a területnek a végtelen erőforrásait, a természet inspirálta és minden árnyalatában megjelenítve, mint például: Az Extra Szűz Just Puglia Olívaolaj, amelyet Carovigno ősi olajfaligeteiből nyernek. Az EGYÜTTMŰKÖDÉS helyi művészekkel és kézművesekkel, hogy kiváló minőségű termékeket garantáljunk, amelyek a mediterrán kultúra és hagyomány valódi, autentikus tö...
Portfólió (8)
... „tiszta” olajat, mind „keveréket” termelnek. Az olaj termesztési, betakarítási, préselési, tárolási és palackozási fázisait mind szigorúan az európai közösségi előírásoknak megfelelően hajtjuk végre a biológiai termelés terén. A helyi gasztronómia kiválóságai már értékelik termékeinket, célunk, hogy megismertessük termékeinket az országos és nemzetközi piacon.
Portfólió (6)
Olaszország, Arquà Petrarca
A Colli Euganei védett terület zöldjében, Valsanzibio, Galzignano Terme és Arquà Petrarca falvai között található a Frantoio Colli del Poeta, amely az egész környéken híres az egyedi olajtermeléséről. Kedves olajfáinkból a kiváló minőségű extra szűz olívaolajat nyerjük, amely aranysárga színéről, finom illatáról és tiszta ízéről ismert, képes kiemelni minden étel ízét anélkül, hogy elnehezítené...
Portfólió (3)
Olaszország, Orentano Castelfranco Di Sotto
... nagymamáink is tették, tiszteletben tartva a toszkán konyha valódi és tiszta hagyományait, hús, zöldségek (zeller, hagyma és sárgarépa), extra szűz olívaolaj, só, bors és természetes fűszerek felhasználásával, tehát glutamátok, ízfokozók, tartósítószerek vagy színezékek nélkül. Biztosan a mi szószaink nem lesznek olcsók, mivel a vállalat nem szolgálja ki a nagykereskedelmet, hanem csak gasztronómiákat, éttermeket, hentesboltokat és bármilyen más, minőségi termékekkel foglalkozó tevékenységet. Vállalatunk nyitva áll bárki előtt, aki szeretné meglátogatni, mielőtt megvásárolná termékeinket.
Portfólió (1)
Olaszország, Uzzano (Pt)
...Minden termékünk csak növényi alapanyagokat tartalmaz, amikor csak lehetséges, biológiai eredetűeket. Nem használunk petrolkémiai származékokat, tartósítószereket, felületaktív anyagokat vagy szintetikus illatanyagokat. Az illatok kizárólag tiszta illóolajokból származnak, a színezékeket pedig festőnövények adják. A csomagolások ökológiai, biológiailag lebomló papírból, újrahasznosított üvegből vagy ökológiai műanyagból készülnek, "eco package" néven. Minden termékünk alapja extra szűz olívaolaj. Kézműves módon készítjük.
...Az "INCANTALUPI" mezőgazdasági vállalkozás 1948-ban alakult Pugliában, teljes mértékben tiszteletben tartva a tiszta természeti környezetet. Itt 1997 óta termeljük bio extra szűz olívaolajunkat, ahol alkalmazzuk a zöldtrágyázás és a talajok gyomirtásának technikáját. A feldolgozás minden fázisa, mint az olajbogyók feldolgozása, tárolása és csomagolása, szigorúan oxigénmentes környezetben és hideg...
Olaszország, Leonforte
... és a Leonforte fekete lencse, valamint a fekete csicseriborsó termesztésére, továbbá sáfrányhagyma ültetésére is. Ezen kiválóságok mellett a szezonális helyi gyümölcsök, a fő zöldségek és egy kiváló extra szűz olívaolaj előállításával is foglalkozik.
Olaszország, Ribera
... tényezők kombinációjának köszönhető, mint például a talaj természete, a mérsékelt éghajlat, a tiszta levegő, az öntözéshez használt víz minősége, és legfőképpen a gyümölcs iránti szakértelem és elkötelezettség. Narancsainkat közvetlenül mi magunk termesztjük és szüreteljük, egyáltalán nem kapnak viaszt vagy vegyi anyagokat, úgy érkeznek hozzád, ahogyan azt csak Szicília napja teremti...
Olaszország, Trezzano Sul Naviglio
... állapotban, október közepétől kezdve gyűjtik be, hogy biztosítsák a legmagasabb organoleptikus minőséget és a hosszabb eltarthatóságot. A zúzás egy közeli olajprésben történik, így minimálisra csökkentve a várakozási időt. A több évtizedes tapasztalat az extra szűz olívaolaj előállításában, Matteo Cibic kreativitása és leleményessége, valamint Pietro Viero üvegművész gondos munkája minden egyes üveg elkészítése során lehetővé tette számunkra, hogy egyedülálló terméket hozzunk létre a világon, minőség és dizájn szempontjából.
Olaszország, Bagnolo In Piano
Extra szűz olívaolaj gyártása és értékesítése, sáfrányos ízesített olívaolaj, citromos ízesített olívaolaj, csípős olívaolaj, bazsalikomos ízesített olívaolaj, tiszta sáfrány termesztése és értékesítése, 100%-ban Olaszországban készült kézműves termék.
... mogyoró Mogyoró Etna dió Dió Szicíliai fenyőmag Fenyőmag Finger Lime (kaviár citrom) Extra szűz olívaolaj Héjas, hámozott, hántolt, darált, liszt, tiszta paszta és félkész termékek fagyasztás és cukrászat számára, aszalt gyümölcs krém és pesto.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play