Olaszország, MILANO
...Az új Develey majonéz, köszönhetően finom ízének, kiemeli azokat az ízeket, amelyeket kísér. Gluténmentes, tartósítószerek és színezékek hozzáadása nélkül, ízfokozók hozzáadása nélkül. Hozzávalók: 79% növényi olaj (repceolaj, szójababolaj változó arányban), tojássárgája (6%), citromlé koncentrátum, cukor, só, fűszerek (mustárral), pálinkaecet. Allergének: Tojás, mustár, GLUTÉNMENTES...
Portfólió (229)
Olaszország, Giuliano
...Pan di spagna, pasztörizált tojáskeverék, kristálycukor, "0" liszt, amerikai liszt, víz, 22/24% keserű kakaó, aromák. FARCITURA: Friss tejszín, por állagú mascarpone (33%), pasztörizált tojássárgája, cukor. BAGNA: Víz, cukor, 70° kávé aroma, fagyasztva szárított kávé. Tartósítás -18°-on. Termék, amelyet fel kell olvasztani.
Portfólió (129)
Olaszország, Bronte
...Hozzávalók: „O” típusú búzaliszt, pasztörizált tojássárgája, vaj, fruktóz, cukor, természetes anyagú kovászpor (búza), E471 emulgeáló, teljes tejpor, sörélesztő, só, aromák. Töltelék: cukor, 30% mogyorókrém (pörkölt és finomított mogyoró), növényi olajok és zsírok (pálma, pálmaolaj), olaj (napraforgó), zsírszegény tejpor, tejsavópor, emulgeáló (E322 szójalecitin), aromák (vanillin). Burkolat: cukor, növényi zsírok (pálma, pálmaolaj), 10% tiszta mogyorókrém (pörkölt és finomított mogyoró), zsírszegény tejpor, laktóz, 5% mogyoródara, E322, aromák (vanília és tej).
Portfólió (56)
Olaszország, Santa Maria In Fabriago
Az Eurovo Csoport, amely tojások és tojástermékek gyártására specializálódott, sikerét a minőség iránti teljes elkötelezettségének, a gyártási folyamat átláthatóságának és a szakképzett technikusok szigorú ellenőrzéseinek köszönheti. Az Eurovo Csoport fő üzleti tevékenysége a tojás: a csibéktől a késztermék csomagolásáig követi a gyártást. A Csoport széles termékválasztékkal büszkélkedhet: a külö...
Portfólió (1)
Olaszország, Trani
... vitamint tartalmaznak, mint például A, D, E és K, amelyek elengedhetetlenek a látás és a kalcium felszívódása szempontjából, így a csontok egészségéért és a véralvadásért; a tojássárgája védi a retinát a degenerációtól, csökkentve a szürkehályog kialakulásának kockázatát; védi a szívet a „jó koleszterin” és a „rossz koleszterin” arányának optimalizálásával. Segítenek a testsúly kontrollálásában...
Olaszország, Cesena
Friss tojások a természetből...
Olaszország, Santa Venerina
Fogyasztási tojások - Mezőgazdasági termékek...
Olaszország, Perugia
Olaszország, Roma
Olaszország, Taglio Di Po
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play