Olaszország, Giuliano
...A DI ROSA SRL cég egy gyártó/termelő, amelyet 1990-ben alapítottak, és a péksütemények iparágában működik. Emellett a következő területeken is tevékenykedik: neapolyi péksütemények, szicíliai péksütemények, házi panettone briósok, kézműves cukrászati termékek, neapolyi sütemények, nagykereskedelmi desszertek, karácsonyi torták, cannolo péksütemények és házi pandoro (veronai torta). Székhelye Giuliano, Olaszország.
Portfólió (129)
Olaszország, Milano
...Confettura Extra di Mela Annurca a héjával és kiváló Sulla mézzel. Hozzáadott cukrok és tartósítószerek nélkül. Csak friss, szezonális gyümölcs és saját készítésű kézműves méz. 100% made in Italy. A legjobb állag elérése érdekében ajánlott 5-10 °C közötti hőmérsékleten fogyasztani. Hozzávalók: Alma 65%, Sulla méz 35% ABBINAMENTI Ideális torták és piték töltésére, reggelire kenyérre és pirítósra kenve. Próbálja ki érlelt sajtokkal, fehér húsok díszítésére és kísérésére.
Portfólió (116)
Olaszország, Guardiagrele
...Teljes félkész termék, magas sokoldalúsággal, alkalmas torták, muffinok és puha sütemények készítésére. Formátum: 15 kg Adagolás: 100%...
Portfólió (91)
Olaszország, Catania
...A Ricottás Torták a hagyományunk különlegességei. A készítés A friss ricottát jól megszárítják és lecsöpögtetik a hűtőkamrákban, majd a megfelelő mennyiségű cukorral keverik össze, és steril vödrökbe helyezik. A csomagolás után a vödröket a hőmérséklet-csökkentő alagútba viszik, ahol néhány óra alatt a cukrozott ricotta krém hőmérséklete -18 °C-ra csökken, és speciális kamrákban tárolják. Ez a folyamat lehetővé teszi egy magas minőségű termék előállítását. Különböző méretekben készülnek: 1,2 kg (egységes csomagolás) és 110 g-os egyadagos tortácska (12-es csomagolás).
Olaszország, Bergamo
A Happyflex tapadásmentes, rugalmas formák és tortaformák teljes mértékben helyettesítik a klasszikus fém torta- és sütőformákat, amelyeket a pékség és gasztronómia szektorokban használnak, biztosítva ugyanazt a minőséget, azonban egyszerűbb használattal. Termékeink kétségtelenül a legjobb rugalmas és tapadásmentes szilikon formák az élelmiszeriparban. Nemcsak a pékség és gasztronómia szektorok sz...
Portfólió (4)
Olaszország, Forlì
... különböző részein, köszönhetően alkalmazkodóképességének a különböző éghajlatokhoz és talajokhoz. Ma a sorgo széles körben használt összetevővé vált a nemzetközi konyhában, lenyűgöző táplálkozási tulajdonságainak köszönhetően. A Bio Glutenmentes Sorgo Liszt gazdag vitamin- és ásványianyag-forrás. Széles választékú ételek készítésére használható, a tésztától a kenyeren át a süteményekig és sós ételekig. Puha állaga és enyhén édes íze alkalmassá teszi ízletes torták, sütik, palacsinták és még sok más elkészítésére.
Portfólió (50)
Olaszország, Casoria
...bármilyen nápolyi cukrászati termék. szállítás néhány órával a gyártás után, mindig friss, nem foglalkozunk fagyasztott termékekkel. egy neves nápolyi cukrászműhely termelésére támaszkodunk, minden garanciával és tanúsított higiéniával. A termékek között: pastiera, baba, caprese, desszert, kis cukrászati termékek, riccia és frolla sfogliatelle, tiramisu, kolbászos és friarielli pizzák, casatiello, migliaccio, taralli, rusztikusok, baba torták, vitrinás torták és bármilyen típusú torták. Röviden, mindent megtalál, amit egy nagy cukrászati vitrinában láthat Nápoly sikátoraiban...
Portfólió (7)
Olaszország, Torino
... rendelkezik. Az élelmiszeripari eperpor helyettesítheti a mesterséges aromákat, színezékeket és édesítőszereket, valamint természetes eper ízt és színt adhat a termékekhez. Biológiai és hagyományos por formájában is elérhető, eperporunk más aromákkal keveredik, miközben kiemeli a végtermékek színét. Ezenkívül alkalmas különböző termékekhez való hozzáadásra, mint például torták, cukorkák, csokoládék, fagylaltok, turmixok és italformulák.
Portfólió (10)
Olaszország, Lauro
...A pisztácia egy jellegzetes zöld színű szárított gyümölcs. Vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, ami érdekessé teszi az emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatásai miatt. A pisztáciadarabok is megőrzik ezeket a csodálatos tulajdonságokat. A karamellizált pisztáciadarabok, akárcsak más karamellizált szárított gyümölcsök, nemcsak ízletes nassolnivalók, hanem más édességek, például torták összetevői is lehetnek.
Portfólió (10)
Olaszország, Ventimiglia Di Sicilia
...mandula és friss fű ízjegyeivel. Ez az olaj balzsamírozó és friss ízélményt hagy a szájban, és ideális nyers felhasználásra, halas előételek, levesek és vörös húsok kísérőjeként. Az extra szűz olívaolajat a vaj helyett édességek, kekszek és torták készítéséhez is használják.
Portfólió (2)
Olaszország, Orio Al Serio
... folyékony szerkezetű fagyit biztosít a folyamatos termeléshez, fagyiból készült készítmények formákba és különböző méretű alapokba történő készítéséhez. A gép egy hosszú csővel és különböző extruderekkel van felszerelve, amelyek megkönnyítik bármilyen alkotás megtöltését, a Pastry Gel ideális gép a pálcikás fagylalt, fagylalt torták és bármilyen egyadagos termék tökéletes megtöltéséhez. Nincs szükség más eszközre a végtelen termeléshez, amelyeket a vitrinek előtt a fagyasztóba lehet helyezni.
Olaszország, Castelfidardo
...Plexiüveg vitrinák édességek, sütemények, cupcake-ek, torták stb. számára. A kiváló minőségű plexiüveg kristálytisztává teszi a terméket. A termékeik jól láthatóak lesznek, de higiéniai szempontból biztonságosabbak. Ideális pultos kiállítókhoz, standokhoz, vásárokhoz vagy kiállításokhoz. Különböző méretekben elérhető.
Portfólió (8)
Olaszország, S.spirito Di Bari
...A pugliai mandulák a mandulafa (prunus dulcis) magjából készülnek, és hámozási, gondos válogatási és méretezési folyamatokon mennek keresztül. A mandulákat széles körben használják édességek készítéséhez, mint például: török méz, cukorkák, torták, kekszek, amaretti. Gazdagok fehérjékben, vitaminokban (főként B-vitaminokban és E-vitaminban), esszenciális aminosavakban, telítetlen zsírsavakban és...
Portfólió (7)
Olaszország, Vairano Scalo
...A pörkölés után a mogyorót a vásárló igényei szerint aprítják (2/4, 4/6 vagy 6/8 mm). Gyakran használják az édességiparban, mint hozzávalót csokoládé szeletekhez vagy praliné töltelékhez. Alapvető összetevő a tortákhoz. A gabona alapvető összetevő a torták, kekszek és fagylaltok tálalásához és díszítéséhez.
Portfólió (6)
Olaszország, Modugno
...A pugliai mandulák a mandulafa (prunus dulcis) magjából készülnek, amelyeket héj eltávolításnak, gondos válogatásnak és méretre igazításnak vetnek alá. A mandulákat széles körben használják édességek készítéséhez, mint például: török édességek, cukorkák, torták, kekszek, amaretti. Gazdagok fehérjékben, vitaminokban (különösen B-vitaminokban és E-vitaminban), esszenciális aminosavakban...
Portfólió (2)
Olaszország, San Salvatore Telesino
A JELLY ICE egy olyan vállalat, amely prémium minőségű kézműves fagyik és félfagylaltok gyártására és forgalmazására specializálódott. Kínálatunkban megtalálható egy szerény választék krémfagyikból és gyümölcssorbetekből, félfagylaltokból, egyadagos desszertekből, poharas édességekből, tölcsérekből és ostyákból, valamint eldobható termékekből fagyizóknak, cukrászdáknak, joghurtboltoknak és kávézók...
Olaszország, Monchiero
...mogyorópüré) Kenhető krémek, amelyek 55% mogyorót és csak 3 másik összetevőt tartalmaznak: cukor, kakaó (vagy tej) és vanília. Mogyorós torták (mogyoró, cukor, tojás) Csokoládé és csokoládék mogyoróval. Pralinék, táblás csokoládék, egész mogyorós táblák, húsvéti tojások. Kiskereskedelmi értékesítésre alkalmas csomagolásokat, vagy nagyobb méretű formátumokat tudunk biztosítani cukrászdák és fagyizók számára. Jelentős mennyiségek esetén lehetőség van a receptek testreszabására, az ügyfél igényeihez igazítva.
Portfólió (3)
Olaszország, Napoli
... a kovász gondos frissítési kezelésen megy keresztül, amíg teljesen megérik 36 óra alatt. Itt születik a "Madre" termékcsalád, amely a Cupiello kreativitásának és a legősibb, legtermészetesebb összetevők egyesítésének gyümölcse: liszt, tojás, cukor, vaj és friss kovász. Fő termelési vonalaink közé tartoznak a Cornetti Madre, a vegán croissant vonal, muffinok és egyadagos torták, péksütemények, nápolyi specialitások és még sok más.
Olaszország, Termini Imerese
...sommacco növények, illóolaj és sommacco aromás víz. Folyamatosan új termékeket innoválunk és fejlesztünk Élelmiszer-kiegészítők Sütőipari termékek (kekszek, ropogósok, grissini és torták) sommaccoval, sommaccos cukorkák Fűszerkeverékek ízesítéshez Fűszerkeverékek koktélokhoz Fejlesztünk egy CONCE termékcsaládot BŐR ÉS TEXTÍLIÁK számára sommacco levelekkel. A kozmetikában alkalmazni fogjuk a sommacco...
Olaszország, Pomezia
Az Attilio Servi Pasticceria egy prémium kézműves vállalkozás, amely híres a következő termékek előállításáról: - ünnepi kelt tészták: Panettone, Pandoro és Colomba; - fagyasztott édességek: croissant (Servi Subito), péksütemények, torták és egyadagos desszertek; - sütik: édes, sós és fűszeres; - ínycsiklandó sós focaccia és fokaccetti aperitifhez.
... találkozó a hagyománnyal és a minőséggel. A hagyomány tisztelete és az ügyfélhez fűződő kapcsolat egy nagy erősség, amely biztosítja ennek a kapcsolatnak a folytonosságát. A specialitás a rendkívül ízletes torta. A Pierrot Cukrászda különböző, magas minőségű alapanyagokból készült termékeket kínál: regionális édességek, esküvői és elsőáldozási torták, büfé sütemények, friss és száraz cukrászati termékek, születésnapi torták, édes péksütemények.
Olaszország, Caltagirone
A Zagara cukrászda a megfelelő választás mindazok számára, akik ízletes édességekre vágynak, amelyeket természetes összetevőkből készítenek. Ünnepi torták, büfé sütemények és még sok más, bármilyen eseményhez. Olaszországban és külföldön értékesítjük tipikus szicíliai termékeinket: Mandulás sütemények, színes sütemények, kézműves kekszek és még sok más. Catering szolgáltatást kínálunk az ünnepségekhez, emellett péksüteményeket is ajánlunk. Gyere és kóstold meg barátaiddal az Apericena-t, mindig udvariasságot és szakértelmet találsz nálunk. Látogass el a weboldalunkra és foglald le az eseményedet!
Olaszország, Casalpusterlengo
... a recepteket, amelyek a legjobban kifejezik a cukrászművészet lényegét, miközben megőrzik az eredeti hitelességet. A belső termelés szervezési képessége, az alkalmazott alapanyagok minősége és a kifejezetten kidolgozott csomagolás hozzájárul ahhoz, hogy ezek a receptek megőrizzék frissességüket és illatukat az exportálás során. A Le Officine Culinarie sikeresen exportált édességei között szerepelnek az olasz hagyományos torták és kekszek.
Olaszország, Costa di Mezzate
A habosított polisztirolból készült fagylaltos edények gyártása már évek óta jellemzi a Domogelt, ezzel márkánkat a szektor vezető cégei közé emelve. Ma széles választékot kínálunk, amely magában foglalja a standard és a testreszabott edényeket egyaránt. Fagylalt, torták és desszertek számára termosztatikus dobozokat, tálcákat, üvegeket, fagyasztókat és termoformált fagylaltos edényeket, poharakat, tálkákat, spatulákat és eldobható fagylaltos kiegészítőket gyártunk.
Olaszország, Sambuca Di Sicilia
... SZICÍLIAI GRANITÁT TERMEL. A GRANITÁK MONOPORCIÓBAN IS MEGVÁSÁROLHATÓK 100g-os KISZERELÉSBEN (fekete eper, mandulás granita, citromos granita, fügekaktusz granita, füge granita, csokoládé granita, mogyorós granita... stb...) KÉZMŰVES TRÜFFEL: PISZTÁCIÁS TRÜFFEL (IGAZI RAFFADALI PISZTÁCIA) PANTELLERIA TRÜFFEL (PANTELLERIA PASSITO SZÍVVEL) FEKETE TRÜFFEL FEHÉR TRÜFFEL A BOSS TORTA (A LEGJOBBAN ELADOTT) A LEGJOBB PIROS GYÜMÖLCSÖS SAJT TORTA A PIACON!!!!! C) BÁR FAGYASZTOTT TORTÁK 1) HÁROM TÍPUSÚ KROSZTATORTA (NEM IPARI SZÁRAZ KROSZTATORTÁK) 2) RICOTTA MORZSA 3) MÁS 21 TORTA A BOSS...
Olaszország, Torrebelvicino
A COMAS közepes és nagy méretű édességipari vállalatok számára gyárt gépeket és teljes berendezéseket. Széles és sokrétű kínálatunk képes kielégíteni a legigényesebb ügyfelek igényeit, és magában foglalja: adagolókat (dugattyús, hengeres, lapátos), injektorokat, kiürítőket, olajozókat, teljes vonalakat tortákhoz, gépeket a kekszgyártáshoz, valamint teljes berendezéseket réteges torták...
Olaszország, Montecchia di Crosara
...Ideális a sorbetek, fagylaltok, mousse-ok és torták készítéséhez a magas nyersanyag-tartalom (90%) és a korlátozott hozzáadott cukor miatt. A Cesarin S.p.a. 1920 óta működik az élelmiszeriparban, és mindig is különös figyelmet fordított az innovációra, amely egy képzett csapat munkájának eredménye. Ez a munkamódszer lehetővé tette a vállalat számára, hogy szembenézzen a gyorsan fejlődő, egyre igényesebb piaccal, megbízhatósági követelményeket építsen ki, alkalmazkodva az ipar legszigorúbb szabályozásaihoz, és tartós együttműködési kapcsolatokat alakítson ki a legfontosabb iparágakkal.
Olaszország, Torrice
A mi műhelyünkben kézműves termékeket készítünk, kizárólag első osztályú alapanyagokból, hozzáadott tartósítószerek nélkül, amelyek laktózmentesek is. (tej, tojás, nikkel és vegán kérésre.) A következő termékekről van szó: előételek, főételek, köretek, töltött vagy tölthető szendvicsek, kenyerek, pizzák és édességek, születésnapi torták, fánkok, péksütemények. A termékek már készre főzve és...
Olaszország, Canicattì
...A hosszú cukrászati hagyományból született szenvedély és szeretet révén jött létre a Dolci Pensieri cukrászda. Egy elegáns és kifinomult helyszínen található, ahol a cukrászművészet kutatása és innovációja zajlik: Cake Design, a modern fondant torták újdonságai, 'Setteveli' mousse, az exkluzív mandulás édességek. Dolci Pensieri, Cukrászda és Fagylaltozó. Rendelésre, a házi készítésű ízekkel rendelkező pékség finomságai. Vincenzo Messina Dolci Pensieri cukrászdája. Eseményekhez is, mint: elsőáldozások, keresztelők, bérmálások, születésnapok. A cukrászművészet, Szívvel Készítve!
Olaszország, Roma
Az MG Dolciaria modern fagyasztott péksüteményeket készít laboratóriumában, mint például torták, egyéni adagok, mini kockák, cassatine, Mont Blanc és nagy kelt tészták, mint a panettone és colombe, forgalmazók és nagykereskedők számára.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play