Olaszország, Misano Adriatico
...A Barbera d'Alba DOC ALTE ROCCHE BIANCHE egy elegáns és karakteres bor, amely gondosan válogatott Barbera szőlőből készült. A tipikus gyümölcsös ízének és kellemes savasságának köszönhetően tökéletesen illik a vörös húsokhoz és az érlelt sajtokhoz. Kiváló választás az olasz borok igazi kedvelői számára.
Portfólió (200)
Olaszország, San Stino Di Livenza
...Halvány rózsaszín élénk kiemelésekkel. Vad vörös gyümölcsök, cseresznye. Élénk utalások őszibarackra és sárgabarackra. Egyenesen meglepő virágos érintés a magnóliával és jázmin virágokkal. Az acidity és a cukor jól kiegyensúlyozott; elegáns és kellemesen friss. Terület: Venezia Típus: D.O.C.
Portfólió (43)
Olaszország, Sizzano
A La Piemontina egy új borászati életforma, amely a nevét viselő észak-olasz régióban, Piemontban született. A logónk egy tökéletes vonásokkal rendelkező arc, egy olyan arc, amely bármelyik emberhez tartozhat, függetlenül a nemetől, kortól és származástól. Fiatalok vagyunk, és a kezdő borászok számára a legnehezebb feladat az, hogy ötvözzék a múlt generációinak tapasztalatait és tudását a mode...
Portfólió (13)
Olaszország, Nave
... Podernovo birtok szőlőültetvényein, a Pisai dombok csodálatos terroir-jában. Tartalmaz kén-dioxidot. Kapacitás: 0,75l Kód: 06652 Kategória: Vörös Alkoholtartalom: 14% Vol. Ország: Olaszország Régió: Toszkána Szőlőfajták: Sangiovese 60%, Cabernet, Merlot és egyéb helyi szőlők 40% Szín: Intenzív rubinpiros Ajánlott pohár: Toscana Rosso IGT...
Portfólió (46)
Olaszország, Scisciano
Olaszország, Siena
TOSZKÁN VINOSZŐLŐTERMESZTŐ Örömmel mutatjuk be Önöknek a Belagaio borászatot. A családi vállalkozásunkban kizárólag a saját szőlőültetvényeinkből származó szőlőből készítjük a bort; ez lehetővé teszi számunkra, hogy a termelés minden fázisában ellenőrizzük a termékeink minőségét. Szőlőültetvényeink Toszkána csodálatos régiójának szívében találhatók, 450 m tengerszint feletti magasságban, a középső...
Portfólió (3)
Olaszország, Barletta
...A héjon való áztatás kontrollált hőmérsékleten zajlik, és 20 napig tart. Ezután a bor tölgyfahordókba kerül, ahol legalább 12 hónapig érlelődik, majd még egy évet palackban tölt, hogy elérje a nagy egyensúlyt és aromagazdagságot. A Barbera nagylelkű és nagy struktúrájú, robusztus, jelentős, amely lenyűgöz a fűszerek, a kis piros gyümölcsök, az erdő aljnövényzete, a menta, a vanília és az édesgyökér összetett jegyeivel. Kiváló Barbera, amely jól illik a vörös húsokhoz és az érlelt sajtokhoz, izgalmas gasztronómiai élményt nyújtva.
Olaszország, Piglio
...A középkorban "A borok királya" néven emlegetett ital a szőlőtermesztésre mindig is alkalmas terület autentikus kifejeződése. Intenzív vörös szín, rubin árnyalatokkal. Illatában összetett aromák bontakoznak ki, amelyek a érett meggy és a szegfűszeg, valamint a szerecsendió jegyei között mozognak. Íze először gyógynövényes, szinte balzsamos, majd erőteljes és sós, édesgyökér jegyekkel nyílik meg. A végén, rendkívül hosszú, a szaglás által kifejezett tónusok következetesen és egyensúlyban térnek vissza.
Portfólió (2)
Olaszország, VILLA CASTELLI
1953 óta készítünk borokat és olajokat a Salentóból. Ma cégünk a borainak 90%-át Európában, Kínában és Japánban értékesíti. További információkért kérjük, küldjön e-mailt a cantine.durso@libero.it címre, vagy látogasson el weboldalunkra, és keresse Giovanni D'Urso-t, aki a lehető leghamarabb válaszol.
Portfólió (10)
Olaszország, Latina
Cégünk import- és exporttevékenységgel foglalkozik, célunk a 100%-ban olasz eredetű élelmiszerek kiválóságának fejlesztése és népszerűsítése világszerte. _/..Száraz tészta | rövid tészta | hosszú tészta | friss tészta | Élelmiszerek | Hámozott paradicsom, amerikai formátumokban is | paradicsom püré | konzervtermékek | Lazio bor, Terracina moscato | Szicíliai Nero d'Avola bor | Kávé, kakaó | egzot...
Olaszország, Maruggio
...Szőlő: Negroamaro – fekete Malvasia – Primitivo Termelési terület: Taranto keleti területe Talajtípus: Vörös föld keverve kövekkel, tufával és/vagy mészkővel Szőlőtermesztési típus: Támogatott alberello Szőlőültetvény átlagéletkor: 15 év Átlagos termelés / hektár: 90/120 q szőlő Szüret: Szeptember Szőlőszüret módszere: Kézi Alkoholtartalom: 11% -12% vol. Szín: Élénk rózsaszín Illat: Karakteres boros Íz: Száraz, nagyon harmonikus Tálalási hőmérséklet (Celsius): 8° 10° C Ajánlott: Aperitif, hal és olasz előételek, tengeri ételek, finom levesek, zöldségek, mozzarella és friss sajt.
Portfólió (8)
Olaszország, Catania
... megjelenés: Intenzív rubin vörös bor. Ízében bogyós gyümölcsök, cseresznye, szilva aromái érezhetők, erős keserű mandula illattal és ízzel. Személyre szabott termelés légitársaságok, hajók, vasutak stb. számára. Különböző formátumok esetén kérjük, lépjen kapcsolatba az értékesítési irodával: +39 3477240044.
Olaszország, Monteu Roero
...Szőlőfajta: 100% Nebbiolo. Borászat: hagyományos erjesztés, 21 napig tartó, elmerült héjjal való áztatással. Érlelés: 36 hónap francia tölgyfahordókban. Szín: intenzív gránátvörös. Illat: intenzív és összetett, erdei gyümölcsök és édes fűszerek jegyeivel. Íz: száraz és telt, harmonikus és jó lecsengésű. Alkoholtartalom: ±14% Ételpárosítás: kifinomult bor, amely vörös húsok második fogásaihoz, különösen párolt és sült húsokhoz, érlelt sajtokhoz és fondüvel, valamint trüffellel készült bonyolult ételekhez ajánlott. Körülbelül 18°C-on tálaljuk.
Portfólió (10)
Olaszország, Gussago
...Lambrusco Emilia Amabile Frizzante Geográfiai Jelzés: Termelési terület: Emilia Szőlőfajta: Lambrusco Alkoholtartalom: 8 % vol. Szín: rubin vörös Aroma: vinoso és gyümölcsös Íz: édes, kellemes és harmonikusan élvezetes Párosítás: vörös hús, vad Szervírozási hőmérséklet: 18°-20° C.
Portfólió (4)
... szűz olajat is termelünk több száz éves fáktól, valamint ízesített olajokat citrom, vörös mandarin, chili, rozmaring és trüffel ízesítéssel. Nem a nagykereskedelemmel dolgozunk, hanem kisboltokkal, éttermekkel és prémium gourmet boltokkal. További információkat termékeinkről a www.essenzadipuglia.it weboldalon találhat.
Olaszország, Dorgali
... cserjék, myrtus és meggy aromáival, kiegészítve egy ásványi ízvilággal. Ízében kiemelkedik a jó frissességgel és a finom, ízletes tanninnal. Sokoldalúságáról ismert, jól illik ízletes előételekhez és vörös húsokhoz, esetleg a mediterrán fűszernövények aromáival gazdagítva. Kiváló félérlelt sajtokkal is.
Portfólió (5)
Olaszország, San Donaci
...A bor a Negroamaro (90%) és Malvasia Nera (10%) szőlőből készült. Termelési terület: Salento, Brindisi és Lecce megyék között. Érlelés barrique hordókban. A szaglás során érett, piros húsú gyümölcsök és lekvárok illatai, valamint fűszeres jegyek, mint a fekete bors, édesgyökér, pörkölt aromák és a mediterrán növényzet balzsamikus jegyei bontakoznak ki. Ideális kemény sajtokkal, mint a Comté, Gorgonzola, valamint felvágottakkal, mint a sertéspancetta, chorizo, capocollo és grillezett vörös húsok.
Portfólió (5)
Olaszország, Schio
...Ciliegiolo... egy különleges ital Toszkánából. Látványra intenzív, szinte áthatolhatatlan vörös, gyümölcsös, kellemes cseresznye lekvár, érett szeder, enyhén fűszeres, fehér dohány, elsősorban fekete bors jegyeivel. Ízében, lágy, kiegyensúlyozott, harmonikus, elegáns és finom, dicséretes a selymes tannin. Egy igazán szép ital, vad húsokhoz illik, például egy pompás vaddisznó pörkölt polentával és érlelt sajtokkal, valamint egy érlelt toszkán pecorino.
Portfólió (3)
...Szín: intenzív rubinvörös. Illatok: széles és tartós, érezhető cseresznye és vanília jegyekkel. Íz: testes, kerek, lágy és kiegyensúlyozott tanninokkal. Szerviz hőmérséklet: 16-18°C. Párosítások: kiváló vörös húsok, vad és érlelt sajtok kísérőjeként. Borászat: a szőlőszemek lefejtése után a must 6-7 napig héjon ázik 24-26°C-on. A malolaktikus erjedés befejezése után egy része barrique hordókban, a másik része acélban érlelődik. Érlelési potenciál: 2 év és több a szürettől függően.
Portfólió (4)
Olaszország, Crotone
...Bio vörösbor Kiváló vörös húsokhoz, sajtokhoz. Gaglioppo 90% cabernet sauvignon 10% Alk. tartalom 13,50°/14,50°...
Portfólió (2)
Olaszország, Costigliole D'asti
...A La Casa Vinicola Morando Costigliole d'Asti (AT) található, egy olyan területen, amely Asti, Cuneo és Alessandria között helyezkedik el, és mindig is híres volt a szőlőtermesztéséről, amelyből a legmagasabb minőségű borok és pezsgők születnek. A cég évek óta szakértelemmel, tapasztalattal és szenvedéllyel készít tipikus piemonti borokat, mind fehér, mind vörös docg, doc és igt, amelyeket palackoznak és a piacon forgalmaznak, mind belföldön, mind nemzetközi szinten. A borok mellett a cég pezsgők és bor alapú ízesített italok, valamint brik borok gyártására is specializálódott.
Olaszország, Guardia Sanframondi
... értékelnek, hogy harmóniát teremtsenek a régi és az új között. Egy fiatal fiú, Railton Foschini szenvedélye és lelkesedése, aki kezdetben 21 hl borral indult, néhány év alatt versenyképes szintre emelte a számos szomszédos pincével, amelyek ezt a kis középkori falut a Sannio gyöngyszemévé teszik. A pincészetet megkülönböztető DOC borok a Falanghina del Sannio és a Sannio Barbera... nem hiányoznak a Sannio Aglianico, Sannio Aglianico Riserva, Sannio Fiano sem. Ugyanolyan fontosak az IGP borok: fehér és vörös Beneventano, Falanghina Beneventano, Aglianico Beneventano.
Olaszország, Lana
... Vernatsch és az erőteljes dél-tiroli Lagrein is megtalálható. Különleges években vörös és fehér cuvée-ket is készítenek. A szürettől a palackozásig különböző feldolgozási lépéseket végeznek kézi munkával, hogy a legmagasabb minőségű borokat állítsák elő. Nagy hangsúlyt fektetünk az ökológiai gazdálkodásra, és szőlőültetvényeink herbicidmentesek. A szőlőültetvényben a lomb- és szőlőmetszés a természettel összhangban, a klíma- és növekedési feltételekhez igazítva történik. Ez a precíz munka már számos díjat hozott a borainknak. A szőlőmetszéstől a kész palackig: minden egy kézben.
Olaszország, Codognè
... terén éri el a legmagasabb szintű szakmai színvonalat. Az egyik alapvető szolgáltatás, amelyet ügyfeleinek kínál, a biológiai és nem biológiai borok harmadik fél számára történő palackozása, vagy a lehetőség, hogy a saját boraikat vásárolják meg az ügyfél egyedi címkéivel (Private Label). A standard termékek mellett kérésre palackokat és zárási rendszereket is biztosítanak, mint például a koronazár vagy a csavaros kupak. A szakmaiság, megbízhatóság és folyamatos innováció azok a jellemzők, amelyek megkülönböztetik őket.
Olaszország, Bagnara Di Romagna
... szőlőléhez, hőkezelt borok és pezsgő alapborok, valamint minőségi fehér és vörös asztali borok. A modern borászat, amely mustok és borok feldolgozásához hűtővel van felszerelve, szőlőfogadó tölcsérekkel és egy érlelő raktárral rendelkezik, ahol borpárlatot tárolnak tölgyfahordókban.
Olaszország, Salice Salentino
A Leone de Castris Puglia egyik legrégebbi és legfontosabb borászatának számít. A pincészet széles termékválasztékkal rendelkezik: vörös, fehér és rosé DOC borok (Salice Salentino, Locorotondo, Copertino, Primitivo di Manduria), IGT Salento és Puglia borok, rosé és fehér pezsgők; egy különleges pálinka és egy prémium olaj. A hagyományosabb borok mellett, amelyek helyi szőlőfajtákból készülnek...
Olaszország, Reggio Emilia
... pincészet büszkesége a toszkán sangiovese, de széles választékot kínálnak a DOCG minőségű borok, fehér, vörös és pezsgők között, mint például a malvasia édes és száraz, a lambrusco rosé DOC, a rubicone rosso I.G.T., a pignoletto, a bonarda, a barbera d'Asti és d'Alba superiore, a Monferrato és Oltrepò Pavese, a colli di Scandiano és Canossa Sauvignon, a Sangiovese di Romagna, a gutturnio Colli Piacentini, a chardonnay Rubicone I.G.T., a trebbiano di Romagna, a cortona sangiovese, és még sok más. A vállalat emellett palackozásra szánt borokat is kínál.
Olaszország, Montalto Pavese
... borászkodik, ahol a vörös és fehér borok érlelésére és öregítésére tölgyfából készült barrique-ok és tonneaux-ok mellett beton boroshordókat is használnak, amelyek hőmérséklet-ellenőrzéssel rendelkeznek, így a legjobban tudják fenntartani az érlelésre szánt borokat, valamint a legmodernebb szigetelt rozsdamentes acél tartályokat, ahol a kis tételeket kezelik a blendekhez és a fejlődésük és érlelésük jobb ellenőrzéséhez.
A Taormina és Castelmola dombvidékének szívében termesztjük szőlőinket, hogy fehér és vörös borokat készítsünk a SICILIA földrajzi jelzésű borok kategóriájában. Kiváló minőségű DOP Valdemone extra szűz olajat is termelünk. Ezt a vállalkozást közvetlenül a két fiatal tulajdonos alapította, akik a termelés minden fázisát figyelemmel kísérik: a szőlőültetvények művelésétől, a szüretelésen át, a...
Olaszország, San Martino Al Tagliamento
Mi vagyunk a vezetők Friuli és a Prosecco borvidéken a prémium minőségű borok termesztésében, előállításában és palackozásában. Széles termékválasztékunk magában foglalja a helyi fajtákból és nemzetközi szőlőkből készült pezsgő, fehér és vörös borokat, beleértve a Proseccót és a Pinot Grigiót. Százéves történetünkkel pincénk referencia a prémium nemzetközi csoportok számára a Ho.Re.Ca szektorban...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play