Olaszország, Forlì
... ajánlott alaposan átöblíteni őket folyó víz alatt, hogy eltávolítsuk az esetleges szennyeződéseket. A vörös lencse, akárcsak a többi hüvelyes, gazdag rostokban, B- és C-vitaminokban, valamint ásványi anyagokban. Kulinaris szempontból a biológiai vörös lencse ideális ízletes krémlevesek, levesek, főzelékek, valamint fasírtok, krokettek és akár zöldséghamburgerek készítéséhez. Kiválóan alkalmas tömegáru értékesítésére élelmiszerboltokban és szupermarketekben.
Portfólió (50)
Olaszország, Milano
...Ez a tipikusan déli tésztaforma egy "orsó" nevű eszközből származik, amelyet kötőtűként használnak. A tészta egy szálának orsóra tekerésével nyerjük el a tipikus formát. A vörös lencsék alacsony telítetlen zsírtartalommal ("jó zsírok"), sok fehérjével rendelkeznek, és számos jótékony hatással bírnak a szervezetünkre: kiváló mennyiségű növényi fehérjét, szénhidrátot, rostot, B-vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak. Más hüvelyesekhez képest könnyebben emészthetők, és segítenek a glikémiás index kontrollálásában, ezért alkalmasak cukorbetegségben szenvedők számára.
Portfólió (4)
Olaszország, Turin
...édeskömény, rozmaring, zsálya), hagyományos és bio gyümölcslé koncentrátumokból és NFC-ből (alma, sárgabarack, gránátalma, sárgarépa, meggy, citrom, narancs, őszibarack, körte, fekete sárgarépa, vörös cékla), NFC gyümölcslevek, napra szárított sárgabarack, füge, mogyoró (bél, liszt és paszta), pisztácia, lencse, csicseriborsó, szuperélelmiszer-összetevők, növényi alapú fehérjék és paradicsompürék. Folyamatosan bővítjük bio összetevőink kínálatát, amelyeket közvetlenül bio termelőktől és gyártóktól kínálunk Törökországban, Olaszországban és az EU-ban.
Portfólió (10)
Olaszország, Striano
... D.O.P. paradicsom, borsó, csicseriborsó, borlotti bab, cannellini bab, spanyol fehér bab, vörös vesebab, lencse, szirupban eltett őszibarack, olajban tárolt termékek, gombák, articsókák. A Sorvillo Donato Srl egy élelmiszeripari vállalat Dél-Olaszországban, amely az olasz termékek, például paradicsompüré és szósz, hámozott és aprított paradicsom, konzervált hüvelyesek és gyümölcsök, olajban és...
Olaszország, Udine
Száraz tészta előállítása háromféle hüvelyesből: vörös lencse, csicseriborsó és zöld borsó olasz bio lisztből.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play