Olaszország, MILANO
...valamint pörkölt mogyoró és mandula utalások találhatók; a háttérben dohány, vanília és csokoládé zárja le, egy eukaliptusz balzsam háttérrel. Az íz lágy, a tanninok élesek és nagy struktúrával bírnak, különösen a jelentős, de nem tolakodó alkoholtartalom miatt, amely a hosszú, keserű és sötét fűszerekkel teli lecsengéshez vezet. Csomagolás 6 db 1 db = 13,00 1 raklap 72 csomag 6 db Minimális rendelés 20 raklap...
Portfólió (229)
Olaszország, Vellezzo Bellini (pv)
...Varázsold el ajkaid! A „MATT Lips Collection” hat különböző színe a megfelelő érintést nyújtja minden alkalomra, és egyszerűen minden megjelenéshez tökéletes WOW hatást ad! A finom vanília íz kellemes illatot és kényelmet biztosít. Minden rúzs elegáns kartondobozban érkezik. A rúzsok egy praktikus és kompakt pultos kiállítón találhatók teszterrel. Illat: vanília Méretek: 1,80 x 1,80 x 8,50 cm. (rúzs) Minimális csomagolás: 36 darab (kiállító)...
Portfólió (10)
Olaszország, Nave
...Finoman borostyán színű, fényes és élénk. Illatában enyhe tölgyes jegyek jelennek meg, amelyeket édesebb karamell és gyümölcs tónusok követnek. Az íz lágy és kiegyensúlyozott, vanília, édesgyökér, szerecsendió és péksütemények aromáival. Kellemes és tartós utóíz. Űrtartalom: 0,70l Kód: 90376 Kategória: Whisky Alkoholtartalom: 40% vol...
Portfólió (46)
Olaszország, Sesto Fiorentino
...Utóíz: kakaó, vanília, csokoládé, virágos jegyek és szárított gyümölcs Finom íz KEVERÉK A legjobb eredmény érdekében papír szűrőre és nem túl finomra őrölt kávéra van szükség. Amerikai őrlésű kávénk valójában egyre népszerűbb termékké válik még az olasz vásárlók körében is. A keverék teljes egészében dél-amerikai arabikákból áll, ami édes és lágy ízt ad a kávénak, kellemes italt biztosítva...
Portfólió (9)
...Szín: intenzív rubinvörös. Illatok: széles és tartós, érezhető cseresznye és vanília jegyekkel. Íz: testes, kerek, lágy és kiegyensúlyozott tanninokkal. Szerviz hőmérséklet: 16-18°C. Párosítások: kiváló vörös húsok, vad és érlelt sajtok kísérőjeként. Borászat: a szőlőszemek lefejtése után a must 6-7 napig héjon ázik 24-26°C-on. A malolaktikus erjedés befejezése után egy része barrique hordókban, a másik része acélban érlelődik. Érlelési potenciál: 2 év és több a szürettől függően.
Portfólió (4)
...Világos szalmás sárga szín arany reflekszekkel, virágos aroma fűszeres vanília jegyekkel. Száraz íz, kellemesen friss és tartós. Párosítások: Ideális aperitifként, fehér húsokkal, halételekkel, tengeri sünökkel és kagylókkal, osztrigákkal.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play