Olaszország, Giuliano
...Farina "O", Farina "00", cukor, só, állati zsír, béta-karotin. FELTÖLTÉS: Tejföl, cukor, búzadara, kandírozott narancs, narancspüré, fahéj aroma, vanília. ELKÉSZÍTÉS: Kenje meg tojássárgájával. Süsse 220°-on előmelegített sütőben. SÜTÉS: Körülbelül 18/20 perc Tartósítás -18°-on Fagyasztott termék, amelyet fel kell olvasztani.
Portfólió (129)
...Ez a keverék megőrzi a valódi olasz espresso intenzív és mély ízét. A Paranà koffeinmentes kávé rendkívül könnyen emészthető, csökkentett koffeintartalommal rendelkezik, és kiváló minőségű Arabica kávébabból készült, amelyet az egyik legjobb koffeinmentesítési módszerrel dolgoztak fel. Az eredmény egy sűrű és diós krém, telt karamell aromával, valamint csokoládé és vanília árnyalataival.
Portfólió (17)
Olaszország, MILANO
...napraforgó lecitin, vanillin aroma), Pan di Stelle kekszmorzsa 2% [búzaliszt, cukor, napraforgóolaj, vaj, friss pasztőrözött tej kiváló minőségben, kakaó, csokoládé (kakaótömeg, cukor, kakaóvaj, természetes vanília aroma, emulgeáló: szójalecitin), friss tojás, méz, mogyoró, búzaliszt keményítő, sütőpor (nátrium-hidrogénkarbonát, ammónium-hidrogénkarbonát), só, aromák, tojásfehérje por, keményítő...
Portfólió (233)
Olaszország, Sizzano
...PÁROSÍTÁS Étcsokoládé és dohány SZÍN Tiszta borostyán AROMA Égett tölgy jegyek Vanília és fűszerek HŐMÉRSÉKLET: 20-22 °C ALKOHOL: 40% vol...
Portfólió (13)
Olaszország, Acerra
...Gluténmentes mogyorókrém, amely ideális a kávé, édességek, joghurt és fagylalt ízesítésére és díszítésére. Használat előtt felrázandó. ÖSSZETEVŐK: cukor, növényi olaj (napraforgó, pálma), mogyoró (8%), zsírszegény tejpor, 10-12% kakaóvajtartalmú kakaó, laktóz, emulgeáló: szójalecitin, aroma, természetes vanília aroma, antioxidáns: rozmaring kivonat. Nyomokban más dióféléket tartalmazhat.
Portfólió (61)
Olaszország, Mazara Del Vallo
...A szicíliai cannolo kétségtelenül az egyik legismertebb, legkedveltebb és legfőképpen világszerte exportált desszert. A sziget cukrászművészetének szimbóluma, a legjobban értékelt szicíliai péksütemények egyike. A cannolo héja ropogós, belseje pedig egy édes simogatás a palátnak, amelyet kandírozott gyümölcs, csokoládé darabok, vanília és/vagy fahéj aroma gazdagít.
Portfólió (8)
...Világos szalmás sárga szín arany reflekszekkel, virágos aroma fűszeres vanília jegyekkel. Száraz íz, kellemesen friss és tartós. Párosítások: Ideális aperitifként, fehér húsokkal, halételekkel, tengeri sünökkel és kagylókkal, osztrigákkal.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play