ufs.country_names.RU, Saratov
...A friss borsót gyakran köretként fogyasztják, főtt és fűszerezett vajjal és/vagy mentával. A borsóhoz általában sót és borsot is adnak, de ezt már a tálaláskor. A friss borsót húsos pite készítésére is használják, amelyet edényben sütnek, salátákban és zöldséges rizs- vagy burgonyás rakott ételekben. A borsót megfőzik, és levesekhez, valamint főételekhez, például borsó kásához használják...
Portfólió (40)
ufs.country_names.RU, Moscow
... kiegészíti a zöldséges ételeket. Használat: Szószok, levesek, hús- és halételek, vadhús ételek, tenger gyümölcsei, sajtok Íz: Illatos-éles, finoman fűszeres. Tápérték 100 g-ra vonatkoztatva: Fehérjék (g / 100g)… 10 Zsírok (g / 100g)… 2,0 Szénhidrátok (g / 100g)… 42 Energiaérték (kcal / 100g)… 230...
Portfólió (178)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play