...Az OssoBuco az egyik legfinomabb főétel. Tele ízzel, ez a gazdag, lassan főtt, „csonttól leváló” főétel egy étterem specialitása, amelyet otthon is nagy sikerrel elkészíthetünk.
...Felhasználási terület
Friss halakhoz és fagyasztott húsokhoz egyaránt alkalmas
Csonttal rendelkező termékek, mint például lábszárak / ossobuco és levescsontok
Azonos súlyú adagok előállítása, mint például szeletek
Kialakításának és számos változatának köszönhetően tökéletes eszköz ipari felhasználásra
Feszültség: 230 V / 400 V háromfázisú áram
Ház anyaga: Rozsdamentes acél
Telepítési terület (H...
Az EMSENS vállalat a világ vezetője az élelmiszeripari gépek gyártásában és tervezésében. Az ipari vagy kézműves nyársak gyártásától kezdve a szalonna szeletelésén át az osso-buco vágásáig, a snackgépektől a kolbászok kötéséig, az EMSENS képes kielégíteni az élelmiszeripar minden szereplőjének speciális igényeit. Mindig a technológia élvonalában állunk, így képesek vagyunk testreszabott gépeket...
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.