Olaszország, Sassano
A Sassano, a Cilento Nemzeti Park szívében található I Sapori del Vallo egy kézműves vállalat, amely a régi receptek szerint készít tésztát. Ez a termelés anyáról lányra szállt, ahol a hagyomány és a minőség a siker titkos összetevői, amely már közel 30 éve tart. I Sapori del Cilento 1994-ben alakult Salvatore Calandriello ötlete nyomán, aki feleségével, Francescával együtt úgy döntött, hogy bef...
Portfólió (4)
Olaszország, Schio
...A BIJOUX a Bismac közepes méretű gépe, amely ideális a kis pékségek, cukrászatok, vendéglátóipari egységek (Ho.Re.Ca.), agrárturizmus, családi vállalkozások, biológiai termelés, gluténmentes és szénhidrátmentes tészták számára. Ez egy nagyon kompakt, moduláris asztali gép, amely a kis méretei ellenére a nagyobb verziókhoz hasonlóan összeszerelhető a vásárló termelési igényei szerint, és könnyen...
Portfólió (7)
Olaszország, Acquaviva Delle Fonti (ba)
A Pastificio Bruno szenvedéllyel készít tésztatermékeket, amelyek olyan összetevőkből állnak, amelyek egyesítik a tisztaságot, az ízt és a hagyományt, garantálva a Made in Italy konyha magas színvonalát. A vállalat célja a minőség ellenőrzése, amely a nyersanyagok szigorú kiválasztásából és a legmodernebb technológiák alkalmazásából indul ki. Éppen a magas színvonalú minőségi standardok iránti fig...
Portfólió (4)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play