Spanyolország, Alcora
...A Trufasa boletus krém egy gourmet termék, amely ötvözi a boletus gombák minőségét és jellegzetes ízét a Trufasa tapasztalatával a trüffel alapú termékek és delikát ételek előállításában. Ez a krém konzerv formátumban kapható, lehetővé téve, hogy bármikor élvezhesd az ízét, megőrizve frissességét és tulajdonságait érintetlenül. A Trufasa márka elismert a minőség és az autentikusság iránti elkötelezettségéről, biztosítva, hogy ez a boletus krém tökéletes kiegészítője legyen bármely konyhának, amely kifinomult és ízletes ízeket keres.
Portfólió (23)
Franciaország, Cournon D'auvergne
...Póréhagyma* (55%), burgonya*, AOC Ambert sajt* (pasztőrözött tehéntej, só, tejsavbaktériumok és érleléshez szükséges kultúrák) (15%), víz, napraforgóolaj*, szójaszósz* (víz, szójababból*, só, alkohol*, koji), balzsamecet* (bor ecet*, főzött szőlőmust*), rizsliszt*. * Biológiai gazdálkodásból származó összetevők - Allergének Használati tanácsok Ideális rozskenyérre kenve, zöldségpálcikák vagy...
Portfólió (37)
Franciaország, Paris
...58% fekete fokhagyma, zöldségleves (víz és zöldségek változó arányban: sárgarépa, zeller, hagyma, póréhagyma), teljes tengeri só Cerviából. A fekete fokhagyma nem egy fokhagyma fajta, hanem tengervízben konzervált fokhagyma, amely közvetlenül Koreából és Japánból érkezik hozzánk. Alacsony hőmérsékleten, 60 és 80 °C között, nedves környezetben szárítják, egy 15 és 60 nap közötti időszakban. Ez a...
Portfólió (133)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play