Olaszország, Radicofani
...Egy juhsajtról van szó, amelyet körülbelül 30/32°C hőmérsékleten készítenek. Ezzel a feldolgozási módszerrel egy fehér, kissé morzsalékos állagú pecorino sajtot kapunk, amelynek íze száraz és finom. A termelés két méretben történik: az egyik körülbelül 1,450 kg súlyú, tál alakú, a másik pedig körülbelül 1,900 kg súlyú, egyenes oldalú. A forgalomba hozatal előtt fekete színű műanyag bevonattal kezelik a kérgét. Az érlelési idő körülbelül 60/70 nap.
Portfólió (48)
Olaszország, Martina Franca
A Pioggia Store egy olasz vállalat, amely vezető szerepet játszik a Puglia tipikus élelmiszereinek gyártásában és forgalmazásában, különös figyelmet fordítva a nemzetközi és nagykereskedelmi exportálásra. Gondosan válogatott nyersanyagaink kizárólag helyi termesztésből és állattenyésztésből származnak, így garantáljuk az autentikus és magas minőségű termékeket. Termékeink között friss sajtok talál...
Portfólió (29)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play