Olaszország, Radicofani
...Egy juhsajtról van szó, amelyet körülbelül 30/32°C hőmérsékleten készítenek. Ezzel a feldolgozási módszerrel egy fehér, kissé morzsalékos állagú pecorino sajtot kapunk, amelynek íze száraz és finom. A termelés két méretben történik: az egyik körülbelül 1,450 kg súlyú, tál alakú, a másik pedig körülbelül 1,900 kg súlyú, egyenes oldalú. A forgalomba hozatal előtt fekete színű műanyag bevonattal kezelik a kérgét. Az érlelési idő körülbelül 60/70 nap.
Portfólió (48)
Olaszország, Martina Franca
...A Pecorino Agrodolce egy aromás és nagyon karakteres ízű sajt, amely a félig érlelt pecorino csípős jegyei és a friss vincotto édes ízei közötti találkozás gyümölcse. A sötétbarna héj egy morzsalékos és enyhén olvadós tésztát rejt, amelyben a tej, a friss must és a bor aromái érezhetők. Ez a sajt ideális azok számára, akik egy exkluzív és a területet képviselő ízre vágynak, tökéletes az ételek és aperitifek gazdagítására.
Portfólió (29)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play