... dinitrogén-oxid tejszínhab töltőből meghosszabbítja a tejszín eltarthatóságát, ezért tárolás előtt fel kell tölteni.
Hozzávalók listája
250 g megmosott és megtisztított csirkemáj
2 evőkanál vaj
1 teáskanál apróra vágott petrezselyem
Fél teáskanál bors
Só
2 apróra vágott fokhagymagerezd
100 ml dupla tejszín
23 db Graham keksz vagy pirítós háromszög
Fekete ribizli zselé (opcionális feltét)
Leöntött kapribogyó
A csirkemájakat tisztítsuk meg, és tegyük félre. Egy lapos serpenyőt melegítsünk közepes lángon, és tegyük bele a májat.
...Bio petrezselyem fleur de sel az Île de Ré-ről. Petrezselyem íz. Kézi betakarítás.
Hozzávalók: Fleur de sel az Île de Ré-ről, bio őrölt fokhagyma, bio petrezselyem.
Nettó súly 95g
Nettó súly: 95g...
...A petrezselyem és a fokhagyma, amelyek a petrezselyem-fokhagyma keveréket alkotják, frissen megmosva és felvágva kerülnek az IQF fagyasztásra. Ez a minőségi termék könnyen használható, és a ZIP-záras csomagolásának köszönhetően megőrzi minden ízét és aromáját.
CSOMAGOLÁS: 8 x 250 g = 2 kg...
...Összetevők: gros sel l'ile de Ré, gombák (cèpes és bolets), fokhagyma és petrezselyem
Lehetséges nyomok: zeller, szója, diófélék, glutén, tej, mustár, szezám és szulfitok
Referencia:SEL0007...
Szárított gyümölcsök szakértője 1982 óta, a PALIMEX cégünk a legjobb minőségű szárított gyümölcsöket importálja, dolgozza fel és csomagolja a Rungis-i MIN-en található gyárunkban.
▶ Gyárunk a Rungis-i MIN-en - Figyelünk Önre, az Ön szolgálatában állunk!
2020-ban kifejlesztettünk egy szárított gyümölcsök pörkölésére és fűszerezésére vonatkozó speciális folyamatot. A szakértelem, a minőség és az...
...Biológiai persillade "Provence d'Antan" d'Araquelle, AB címke
Igazi provence-i recept, hogy feldobja zöldségeit és minden szószt, amely kíséri meleg vagy hideg ételeit.
Tipp: keverjen el 1 evőkanál bio persillade-t az öntetében.
Összetevők: bio bazsalikom 45%, bio fokhagyma 40%, bio petrezselyem 15%. 1. osztályú termék, 3-szor átszitálva, gyönyörű díszdobozban.
Fém doboz
Nettó súly 18g...
...Hozzávalók: Paprika, Hagyma, Bors, MUSTÁR POR, Majoránna, Kömény, Fokhagyma, Petrezselyem, Tengeri só
Felhasználás: Cevapcici, Nyárs, Sütés, Szószok
Most használja a "Cevapcici-fűszerünket" reklámcikként vagy ajándékként. (Kérjük, érdeklődjön e-mailben: info@gojundgoj.de)
Szívesen kínáljuk termékeinket Private-Label formában, nagycsomagokban és viszonteladók számára is.
...Fehér paletták, 42 mm átmérő, 15 mm vastagság
Pasztőrözött fagyasztott termékek sütéshez
Jellemző brandade parmentière íz - petrezselyem, fokhagyma és hal jegyekkel...
...Az argentin steak hagyományos kísérője!
De annyira imádjuk, hogy falafel, marhahús krokettek, hamburgerek, grillezett zöldségek vagy sült krumpli mellé is használhatjuk mártogatósnak.
Ezzel a keverékkel végigjárjuk az összes lépést: a petrezselyem és az oregánó frissességét, majd a fokhagyma ízét, végül pedig egy enyhe csípősséget. Kövesse a használati utasításokat: keverjen össze 1 adag Chimichurrit + 1 adag fehér ecetet + 2 adag olívaolajat.
...Napon szárítva, a Szürke Só Fűszerkeverék egyedülálló ízét minden ételben és salátában felfedi.
Évezredek óta fogyasztott fokhagyma, egy rendkívül kedvelt fűszer, régóta része a francia kulináris hagyománynak.
A konyhában ez a fűszer kiemeli és felerősíti az ételek ízét.
A petrezselyem elengedhetetlen a konyhában. Egyszerre fűszer és díszítés, frissességet és illatokat hoz számos elkészítésbe.
Hagyományosan használva:
Szórásra vagy a főzés végén: öntetek, salátás paradicsom, párolt hal, kagyló marinara, párolt burgonya.
SKU:SGP250...
...A Fokhagymás és Petrezselymes Mustár karakteres ízvilággal rendelkezik, és különösen népszerű a mediterrán konyhában.
Kiválóan illik grillezett ételekhez (húsokhoz és halakhoz) és salátákhoz.
Hozzávalók: Víz, mustármag, ecet, só, fokhagyma 0,5%, petrezselyem 0,4%, hagyma, fűszer, természetes aromák, tartósítószer: nátrium-biszulfát.
Kapható 1,1 kg-os vödörben is.
... koncentrációban, akár száraz hordozóanyagokon is!
A program kivonata:
Bazsalikom
Bohémfű
Capsicum
Kömény
Kurkum
Kari
Kapor
Tárkony
Gyömbér
Kardamom
Fokhagyma
Koriander
Kömény
Lestyán
Babér
Majoránna
Muskátli virág
Muskátli dió
Szegfűszeg
Oregánó
Paprika
Petrezselyem
Bors
Piment
Rozmaring
Zsálya
Zeller
Snidling
Kakukkfű
Boróka
Fahéj
Hagyma
...és még sok más
Nem találja az oleoresinét vagy illóolaját?
Szívesen küldünk Önnek mintákat és specifikációkat, valamint egy külön ajánlatot!
...1 tasak tintahalcső, fokhagyma, hagyma, töltelék (választható hús vagy hal), só, bors, petrezselyem, paradicsomszósz, olívaolaj, "aioli" és fehérbor.
Ajánljuk, hogy a tintahalcsöveket vízben olvaszd ki közvetlenül a készítés előtt. Töltsd meg a csöveket a választott töltelékkel, és zárd le a cső végét egy fogpiszkálóval.
Pirítsd meg a fokhagymát, a hagymát és a petrezselymet. Add hozzá a paradicsomszószt és a fehérbort. Keverd bele a töltött csöveket, és hagyd párolni 25-35 percig alacsony hőfokon. Tálaláskor keverd össze az aiolit a szósszal. Tálald tésztával vagy rizzsel.
...Patata, sárgarépa, hagyma, petrezselyem, póréhagyma, zeller, fokhagyma és paradicsom, amelyek biogazdálkodásból származnak és a CSQA által garantáltak. Ezek a Bauer által kiválasztott egészséges összetevők a Bio Zöld Granulátumhoz. A trentin vállalat különleges feldolgozása teszi a különbséget: egy lassú és kíméletes folyamat, amely csak a értékes élesztő kivonat és napraforgóolaj hozzáadását...
...A boquerón (Engraulis encrasicolus) pillangó formában kerül bemutatásra – két filé, amelyek a faroknál kapcsolódnak, növényi olajjal bevonva, nagyon kényelmes egyéni tálcákban, amelyek azonnali fogyasztásra alkalmasak. Nagy fogyasztásra készült formátumban készül, amelyet a vendéglátóipar számára terveztek, könnyen nyitható és tárolható műanyag edényben. Hozzáadható a hagyományos olaj, fokhagyma és petrezselyem öntet.