Belgium, Evergem
... kolbászok Sonkás kolbász, borjúkolbász, gombás kolbász, ebédkolbász… * Pástétomok Kenyérre kenhető pástétom, parasztpástétom, szezonális pástétom… * Sózott húsáruk Sózott szalonna, füstölt szalonna, csülök, filet d’anvers…...
Szakértők vagyunk a sózott, főtt és füstölt húsáruk terén, beleértve a sertést, csirkét, pulykát, marhát, borjút és bárányt. Finom húsáruk, amelyek jellegzetes ízét különböző feldolgozási módszerek adják. Ilyenek például a pácolás, sózás, fűszerezés, főzés, sütés és pirítás. Így képes lesz egy terméket 100%-ban az ízléséhez igazítani. Modern gyártási berendezéseink vannak, amelyek lehetővé teszik...
Belgium, Machelen (Bt.)
... termékek (Yorki sonka, Antwerpeni sonka, füstölt nyers sonka 'Cobourg', füstölt bacon), vendéglátóipari termékek (reggeli szalonna, füstölt szalonna, főtt sonka), bio termékek (Bio reggeli szalonna, Bio szalámi, Bio főtt sonka, Bio sonka, Bio filet de saxe, Bio nyers sonka, Bio pulykasonka).
Franciaország, Carentan
...A William & James Társaság Carentanban, Normandiában található. Főként prémium minőségű lazac és pisztráng füstölésére specializálódtak. A teljes halaktól kezdve a füstölt lazac csomagolásáig több nap telik el, amely alatt szigorú válogatás történik, majd következik a száraz sózás, ezt követi az alacsony hőmérsékleten történő füstölés, végül pedig a vékony szeletek késsel való felvágása. Ezek a különböző lépések biztosítják a William & James termékek minőségét, amely kézműves tudásra (Mester Kézműves Címke), frissességre és a nyersanyagok minőségére épül.
Lengyelország, Międzyrzec Podlaski
A cég 1998-ban alakult. A cég fő tevékenysége a sertés- és baromfihús bontása, feldolgozása, valamint olyan húskészítmények gyártása, mint a kolbászok, füstölt húsok, készételek és belsőségek, valamint baromfiproduktumok. A modern technológiák és a hagyományos húskészítési receptek ötvözése lehetővé teszi a legmagasabb minőségű termékek előállítását. Füstölt húsokat, kolbászokat, belsőségeket és...
Belgium, Fleurus
...A Salm Invest Group a füstölt lazac gyártására, feldolgozására és értékesítésére specializálódott. Három entitásból állunk: - A Vendsyssel egy teljes termék- és előkészítési palettát kínál, amely "kiválóságban készült" füstölt lazacból vagy más füstölt halakból áll; - A Prestige egy prémium minőségű füstölt lazacot képvisel. A Prestige a füstölt lazacra specializálódott, főként Foodservice ügyfelek számára; - A Karras, a mediterrán termékek nagykereskedelmi forgalmazásának vezetője, elsősorban ízek alkotója és mestere.
Belgium, Fleurus
...A Vendsyssel egy teljes termék- és előkészítési választékot kínál, amely "kiválóságban készült" füstölt halakból áll. A következő termékeket kínálja a cég: füstölt lazac, pácolt lazac, füstölt és pácolt lazac filék, plancha, pácolt lazac kockák, kecskesajtos lazac korongok, főtt lazac,... Emellett más füstölt halakat is kínál: tonhal, lepényhal, iskolahal és marlin.
Belgium, Schoten
...A Willbert már több mint 20 éve készít kézműves húsárukat a "De Bourgondische Hoeve" néven. A Bourgondische Hoeve sonkákat és kasselerribeket, főtt húsokat, májasokat, fejeket, hústekercseket és töltött húsokat, füstölt és sózott húsárukat, valamint szalonnát kínál.
Belgium, Wijnegem
... specialitásunk a füstölt lóhús előállítása. Az Equinox GEROOKT PAARDENVLEES egy elismert helyi termék, amely híres ízéről. Kínálunk egy korlátozott választékot házi készítésű sertéshús alapú specialitásokból is. Az Equinox egy BEREID MAALTIJDEN választékot is piacra dob, amelynek specialitása a 'Pörkölt'. Tízes receptúrák különböző húsfajták alapján, különböző csomagolásokban elérhetők. Az Equinox mint SZELETELŐ ÉS CSOMAGOLÓ friss hús és húskészítmények terén.
Belgium, Jumet
Kézműves, minőségi füstölt lazac szakértője. A kézi sózás, száraz sóval, valamint a lágy, alacsony hőmérsékleten történő füstölés prémium termékké teszi, amelyet a szakma nemzetközileg elismert. A hagyományos füstölt lazacon túl a főtt és meleg füstölt lazac, valamint a belle-vue lazac is kötelezővé vált. A folyamatosan, kézzel végzett szeletelés, a speciális szalonnadarabok, kockák, hosszú...
A LMJ Húsipari Családi Vállalkozás L. Michielssen NV Schotenből széles választékot kínál sózott, füstölt, főtt és sült húsárukból és specialitásokból versenyképes árakon, rövid szállítási határidővel.
Belgium, Mussy La Ville
Hagyományos, ínycsiklandó pástétomok és füstölt kolbászok szaküzlete. A csomagolásokat természetesen szigorú normák szabályozzák az AFSCA által, amelyek az etiketten feltüntetik: a tételszámot, a hús, fűszerek, liszt, tojások nyomon követhetőségét, valamint a késztermékben található allergéneket, ami plusz munkát és jelentős figyelmet igényel. Frédéric azt kívánja, hogy még sokáig folytathassa termékeinek hagyományos előállítását, megőrizhesse szüleitől és nagyszüleitől örökölt recepteket, és továbbra is népszerűsítse a gaumai termékek védelmét.
Franciaország, La Seyne Sur Mer
A Le Fumoir de Provence, családi vállalkozás már 2 generáció óta. Füstölt halakat állítunk elő, színezékek, tartósítószerek és adalékanyagok nélkül. Széles választék friss és füstölt halakból. (tonhal, lazac, kardhal, pisztráng, bottarga, tőkehal, garnélarák, osztriga, kagyló, fekete tőkehal, füstölt tőkehal, tintahal, mediterrán sügér, mediterrán dorádó, tengeri sügér, és még sok más ... )...
Olaszország, Langhirano
...Több mint 40 éve a Monica & Grossi Parma Dop sonkát, nyers sonkákat és főtt sonkákat gyárt. Ezen kívül forgalmazza a Prosciutto crudo di San Daniele-t, speck-et, füstölt sonkát, culattát, culatello-t bőrrel. Kiváló minőségű hazai húsokat választanak ki, amelyeket nagy tapasztalattal rendelkező sonkakészítők dolgoznak fel, és az ideális langhiranoi éghajlatú szellős helyiségekben érlelnek. Az...
Portfólió (3)
Lengyelország, Liszki
...sonkákat, szalonnákat, füstölt húsokat, szűzpecsenyéket, balerónokat és belsőségekből készült termékeket. Reméljük, hogy a hagyományok iránti elkötelezettségünk és a kiváló íz megőrzésére való törekvésünk miatt termékeink elnyerik tetszésüket.
Franciaország, La Courneuve
Mi a 100%-ban afrikai élelmiszerek nagykereskedelmére specializálódtunk. Termékkínálatunk olyan termékekből áll, mint: egzotikus gyümölcsök és zöldségek, fagyasztott halak (barracuda minden méretben, szenegáli kapitány, tengeri sügér filék, tilápia, vörös sügér, chinchard, makréla, karangue, ombrine kapitány, garba tonhal, kandratikie kapitány, és még sok más), füstölt húsok és halak, attiéké...
Törökország, Istanbul
...Alesta fagyasztott tengeri termékeként 5 éves tapasztalattal... Isztambul központú cégünk fagyasztott tengeri termékek import- és belföldi nagykereskedelmével foglalkozik. Fagyasztott csőfarkú tintahal. Fagyasztott piszkos tintahal. Rák hús. Jumbo rák, 21/30 héjas rák, Fagyasztott egész polip. Fagyasztott Panga hal. Kész feldolgozott termékcsoportunkban marinált polipsaláta. Torik lakerda, polipkar, szardella, füstölt makréla értékesítése zajlik.
Olaszország, Reggio Emilia
AZ ITALIA NET FOOD SNC változatos etnikai élelmiszertermékeket kínál a világ különböző részeiből: - Zöldségkonzerv - Harissa szósz - Hal konzerv: tonhal, szardínia, makréla, szardella - Füstölt hal - Olíva - Fűszerek - Lekvárok - Olíva- és növényi olajok - Gyümölcslevek - HALAL felvágottak - Sajtok - Tészták, rizs és kuszkusz - Szárított gyümölcsök - Dátumok - Hagyományos édességek - Keleti péksütemények - Brik lapok...
Franciaország, Paris
...Termékeinket az egész Európába szállítjuk, minimum 500 kg rendelési mennyiséggel. PAGRE ROUGET SOLE MÉROU CREVETTE SAINT-PIERRE CALAMAR RASCASSE VIVANNEAU CAPITAINE stb... Az IGLOO TECHNOLOGIE egy 100%-ban francia vállalat, amely Szenegálban tevékenykedik a tengeri termékek exportjában az "IGLOO FISH" leányvállalatán keresztül (Engedélyszám: 003/01/C), legyen szó friss, fagyasztott, füstölt vagy...
Belgium, Wommelgem
A Schots egy széles választékot kínál magas minőségű kézműves húsárukból. A Schots által készített termékek három kategóriába sorolhatók: főzőkolbászok, pástétomok és nyers sózott vagy füstölt húsáruk. Mindezek a termékek a szakosodott nagykereskedőknek kerülnek forgalomba. A termelés 60%-a privát címkés termékekből áll. A Schots Hollandiába, Franciaországba, Németországba, Svájcba...
Hollandia, Urk
... és egy titkos só- és fűszerkeverék receptje szerint füstölünk. A különböző fafajták kombinálásával finomítjuk az ízt, és elérjük a megfelelő színt és a jellegzetes illatot. Ezen kívül nem gépi, hanem autentikus kézműves módon füstölünk. Füstölt halunk tehát egy különleges, egészséges finomság, amelyet érdemes kipróbálni! Csak olyan halat árusítunk, amelyet felelősségteljes módon fogtak vagy tenyésztettek.
Belgium, Brugge
1859 óta működik a Seagull cég Brugesben, mint hagyományos halászati füstölő, amely elsősorban a szardíniák, heringek és makrélák füstölésére specializálódott. Ma a Seagull a pelagikus füstölt haltermékek piacvezetője, nemzeti márkájával, az Appetittel és disztribúciós márkáival.
Spanyolország, Colindres-Cantabria
A Linda Playa-nál az anchoák sózásának gyártásával és forgalmazásával foglalkozunk. Válaszolunk a hazai és nemzetközi piac igényeire. Kézműves módon készítjük az anchoákat és a sózott halakat. Colindresben találhatóunk, a Cantábrico stratégiai helyszínén.
Dánia, Løgstør
Spanyolország, Baza
Spanyolország, Barcelona
1986 óta az Anchoa és Boquerón konzervkészítés művészetének szenteljük magunkat. Az elkötelezettséget és a minőséget vállalati identitásunk alapköveiként kezeljük. A Salazones Moreno-nál szigorúan válogatjuk a legjobb halakat, amelyeket a hagyományos halászati módszerek tiszteletben tartásával fogtak, hogy széles választékot kínálhassunk kiváló minőségű konzervjeinkből. Termékeinket kézműves módon...
Belgium, Oudenaarde
A Tradelio egy vezető gyártói csoport, amely fogyasztóbarát prémium húskészítményeket állít elő. A legmagasabb minőség garantált a nyersanyagok gondos kiválasztásával, IFS tanúsítással, saját receptúrákkal és pácokkal, Halal minősítéssel, valamint a Meersterlyck főtt sonkák elismert gyártójaként. Szinte minden húskészítmény gluténmentes. A termelés a vásárló igényeihez igazodik. A Tradelio nyugat-...
Az Antwerp Super Hentes ASB AMIC húst árusít magánszemélyeknek, de éttermeknek is szállít. A henteshez a kiskereskedelmi húsért is fordulhatsz.
Kézműves lazacunkat három generációs tudással készítjük, tengeri sóval sózva és szentjánoskenyér füstjével füstölve. Ez egy friss termék. Az elkészítése során nem található benne semmilyen vegyi anyag, színezék vagy ízfokozó. A főnök kézzel vágja. Szép, nagy, vékony szeletek - ez a mi minőségi jelölésünk és házunk hírneve.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play