Spanyolország, Zaragoza
Mondta valaki, hogy a történelem és a művészet unalmas? Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy ügyfeleinkkel (iskoláktól kezdve kongresszusi résztvevőkig) együtt élvezzük örökségünket. Tematikus, színházi, zenei, gasztronómiai, csapatépítő programok, színházi vacsorák, kirándulások, nagyon különleges kulturális utazások... Szeretnétek felfedezni? Akkor meghívunk titeket, hogy utazzatok az időben, és éljétek át a különböző kalandokat. Küldjetek egy e-mailt a contacto@gozarte.net címre, vagy hívjatok minket a (0034) 976 20 73 63-as telefonszámon, és alkalmazkodunk az igényeitekhez.
Portfólió (2)
Spanyolország, Barcelona
Online bolt gasztronómiai termékek. Kiváló minőségű extra szűz olívaolaj. Szolgáltatásunk elérhető belföldön és külföldön egyaránt. Minden termékünk eredeti, és teljes mértékben garantáljuk az elégedettségét. Bármilyen vásárlással kapcsolatos kérdés esetén örömmel segítünk ügyfélszolgálati csatornáinkon keresztül.
Németország, Bad Münder
... probléma. Szívesen készítünk Önnek egyedi ajánlatokat. Írjon nekünk, vagy hívjon minket bátran. Nálunk nincs várakozási idő, mindig rendelkezésére állunk, még akkor is, ha valami nem teljesen az Ön elégedettsége szerint alakul – biztosan találunk megoldást. A rendelését nálunk naponta a DHL szállítja, és egész Németországban, valamint sok más európai országba is elküldjük, hogy gyorsan élvezhesse csábító finomságainkat. Jó szórakozást kívánunk a gasztronómiai világunk felfedezéséhez! Üdvözlettel: a meinpad.de csapata...
Olaszország, Bronte
... smaragd zöld színe megkülönbözteti minden más termesztéstől. A hagyomány, szenvedély és innováció egyesüléséből született a mi pisztáciás kolbászunk, amely a helyi gasztronómiai hagyomány klasszikus második fogásának számít. A pisztáciás pesto krémtől kezdve a ropogósokon, likőrön és liszten át, a Specialia a DOP pisztácia és a Földközi-tenger napfényében született déli konyha valódi ízét értékeli. A Specialia fő célja az ügyfél elégedettsége és egy világos, nyugodt kapcsolat kialakítása már a kezdetektől fogva.
Franciaország, Paris 17
...hogy garantáljuk a legjobb minőséget és a legigazságosabb árat. Folyamatos kutatási és kóstolási munka, hogy felfedezzük a következő gasztronómiai kincset.\n\nLES MEILLEURES SAVEURS\n\nA világ legjobb trüffeljeinek ízletes ízei, hogy minden étkezés emlékezetes kulináris kalanddá váljon. Könnyen használható, ínycsiklandó ételekhez, húsimádóknak és profi szakácsoknak.\n\nABORDABLE\n\nEgy ínycsiklandó...
A Ncc Service Catania cég, amelyet Strano Sebastiano alapított, 2014-ben alakult Catanában, és egész Szicília területén működik. Ügyfeleinket kísérjük kirándulásokra, szervezett túrákra, koncertekre, esküvőkre, gasztronómiai túrákra, bevásárló körutakra a legnagyobb bevásárlóközpontokban, valamint egyszerű transzferekre Szicília összes kikötőjéből és repülőteréről. Sötétített üvegeinknek és...
... lányoknak öröklődött, akik egy valódi családi vállalkozást hoztak létre, amely folyamatosan kifejezi gyökereit, a helyek és a szicíliai édességkészítés történetét, amely olyan régi, mint az idő. Ilaria belépésével, aki a harmadik generációt képviseli, nap mint nap új ötleteket társítanak a mindennapi munkához, mind a szoros gasztronómiai területen, mind esztétikai és kereskedelmi értelemben, a marketing...
Olaszország, Palagonia
...vagy látogasson el a weboldalunkra: siciliangoodness.com Szállító: Szicíliai gasztronómiai termékek: Arancini, szicíliai arancine, panzerotti, calzoni, meleg étel, rosticceria. Szicíliai cukrászati termékek: Cannoli, cannoli héjak, üres cannoli, cannoli készletek, ricottás cannoli, édes ricotta cannolihoz, juh-, tehén-, bivaly- és bivalyricotta, friss ricotta édességekhez, babà, bignè, ricottás...
Portfólió (55)
Olaszország, Ponte Galeria
... Nipponia az olasz vállalat, amely vezető szerepet játszik az eredeti japán alapanyagok és kiegészítők kínálatában. A fejlődés folyamatosan a "Minőség Keresése" felé halad, területi vagy földrajzi határok nélkül, hogy az olasz és európai vendéglátás számára elérhetővé tegye azokat az "egyszerűen jó" alapanyagokat, amelyek a világ minden tájáról származnak. A fontos részletek iránti figyelem és a gasztronómiai trendek ismerete alkotja a Nipponia szilárd alapját, míg egy vízióval teli stratégia teszi őt a frissesség, minőség, de legfőképpen inspiráció és innováció garantált partnerévé.
Portfólió (8)
... és Spanyolországban, és a Francisconde Csoport legkeresettebb terméke (a forgalom 80%-a). A Csíkos csiga (Otala Lactea), amely Dél-Spanyolország, Dél-Portugália és Észak-Afrika őshonos csigája. Ezt a csigát Olaszországban, Franciaországban és a Ibériai-félszigeten nagyra értékelik és fogyasztják, gasztronómiai példák, mint például a „la Cargolade” vagy a „Guiszott csiga” vagy „Hagymás csiga”. A...
Spanyolország, Málaga
Az INDIGO Destination Management Company Group (Indigo DMC Group S.L.) és a Kongresszusi Szakmai Operátor (OPC) 1987 óta szakértője az események, kongresszusok, ösztönzők és turisztikai menedzsment programok népszerűsítésének és fejlesztésének; kulturális, közösségi, mezőgazdasági, permakultúrás, gasztronómiai stb. területeken Spanyolországban, Andorrában, Portugáliában, Marokkóban és több dél...
Portfólió (9)
Olaszország, Collecchio
A Pasta Ravelli egy új módja a friss tészta élvezetének, amely csak a legjobb alapanyagokat választja, a parmai gasztronómiai hagyományok tiszteletben tartásával dolgozva fel őket, és azonnal lefagyasztva, hogy az asztalra hozza a főételek minden örömét: nincs tartósítószer, maximális minőség, olyan jók, mint a frissen készítettek. Sőt. Sokkal több.
Németország, Hamburg
... szakácskönyv-író, Bettina Matthaei felel: ő rendelkezik a trendek és innovációk iránti érzékkel. Lányával, Katharina Wilck-kel, aki a 1001 Gewürze csapatát vezeti, mindig friss szellőt hoznak a választékba. SPICEGIRLS! Így nem meglepő, hogy a két hölgy a gasztronómiai körökben már "Hamburger Spicegirls" néven ismert: a szakmai magazin, a "Der Feinschmecker" és a neves varta-vezető is ajánlja olvasóinak...
Portfólió (24)
Franciaország, Toulouse
...Az üzleti ajándékok és a bor- és gasztronómiai kommunikáció szakértőjeként a CAV&CO olyan megoldásokat kínál, amelyek tökéletesen illeszkednek marketing tevékenységeihez, más szóval egyedi ajánlatot nyújt. A CAV&CO kreativitását az Ön szolgálatába állítja, hogy egy eredeti ajándékot készítsen, amely megfelel a költségvetési korlátainak. Logisztikai hatékonysága lehetővé teszi, hogy marketing...
Portfólió (10)
Franciaország, Montélimar
... készül, a előkészítéstől a csomagolásig, Théo műhelyében Montélimarban. Az elkészítményeket szűrik, hogy csak a lényeg maradjon a palackban. Ezt a tudást a Francia Gasztronómiai Kollégium is elismerte, amely 2022-ben a Minőségi Kézműves Termelő címet adományozta neki. 2023 júniusában a bordói canelé receptje aranyérmet nyert az Épicures Díjban.
Németország, Cloppenburg
Gasztronómiai szakkereskedelem. Edények, vendéglátóipari berendezések, porcelán, üveg, bútorok, hűtéstechnika, szállodai kellékek, pincér- és szakácsruházat.
Spanyolország, Vilafranca Del Penedes (barcelona)
A Cudié egy családi vállalkozás, amely csokoládé különlegességeket kínál, és a kézműves pralinékkal készült diófélék receptjei három generáción keresztül öröklődtek, mióta 1946-ban Josep Cudié megalkotta az ikonikus catànies-t, amely a Földközi-tenger gasztronómiai szimbóluma, nemzetközi elismerésnek örvend. Az eredeti Catànies® a Cudié legikonikusabb alkotása: egy ellenállhatatlan kombináció a...
Portfólió (7)
Füstelszívás, füsthígító rendszerek, füstelszívó rendszerek, nagy konyhák szellőzése, konyhai szellőző mennyezetek, légtechnikai rendszerek a gasztronómiai szektor számára.
Olaszország, Pescara
...A LUMACA ITALIA egy olasz vállalat, amely a csodálatos Città Sant'angelo vidékein helyezkedik el, amely Olaszország egyik legszebb falujának számít (pe), és tiszteletben tartja a környezetét. Cégünk teljes ciklusú, szabadtéri gasztronómiai csigák tenyésztésével foglalkozik, különösen az Helix Aspersa Muller fajta előállítására és értékesítésére specializálódtunk, a teljes biológiai ciklus...
Portfólió (5)
Franciaország, Lège-Cap-Ferret
A DELHO egyszerű és hatékony megoldásokat és berendezéseket kínál, mint például a DELHO GT-M zsírfogó tartály, amely a vendéglátóipari, hentes- és catering szolgáltatások, pékségek, közétkeztetés, ideiglenes vagy vándor éttermek, laboratóriumok és élelmiszeripar zsíros szennyvizeinek kezelésére szolgál. A DELHO-t az élelmiszeripari, vendéglátóipari és gasztronómiai szakemberek alapították, akik több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek, és rendkívül jól ismerik ügyfeleik szakmáit.
Portfólió (2)
Németország, Pinneberg
Országos szinten tevékenykedünk, és mi vagyunk az Ön kapcsolattartója, ha a gasztronómiai takarításról, konyhai takarításról, szobai takarításról, háztartási szolgáltatásokról, irodai takarításról, épülettakarításról és praxis takarításról van szó. Nagyon nagy tapasztalatunk, amely folyamatos továbbképzésekkel párosul, lehetővé teszi számunkra, hogy garantáljuk szolgáltatásaink magas színvonalát...
Portfólió (10)
Franciaország, Marseille
Importáló, feldolgozó és szárított gyümölcsök forgalmazója közel 100 éve, a Midi Sec vezető szerepet tölt be az élelmiszeripari piacon. A vállalat partnere minden szereplőnek a gasztronómiai szektorban: nagykereskedők, ipari szereplők, kézművesek, bio szaküzletek, séfek és MOF, prémium éttermek, ínycsiklandó kiskereskedők… A Midi Sec különböző termékválasztékai, bio és hagyományos, számos...
Franciaország, Bordeaux cedex
A LA MAISON DE L’ARGAN, egy 2001-ben alapított családi vállalkozás, az argánolaj élelmiszer- és kozmetikai formájának előállítására és forgalmazására specializálódott. Több mint 10 éve a La Maison de l’Argan egy marokkói kisargánolaj-termelő női szövetkezet partnere, és ezt az értékes elixírt a NATIVE, extra szűz, BIO és IGP gasztronómiai olaj, egy táplálékkiegészítő és két francia gyártású...
Belgium, Waterloo
A CASPIAN TRADITION, mint közvetlen gyártó és importőr, a kaviárjának 90%-át saját maga exportálja más európai uniós országokba, valamint más kontinensekre is. A Caspian Tradition SA gyorsan növekedett a kaviárkereskedelem világában, és szakértelmével, amely iráni gyökerekkel bír, elnyerte gasztronómiai és nemzetközi ügyfeleinek bizalmát. Kezdetben kizárólag vad kaviárra specializálódott, a...
Franciaország, Paris
... borscs, koulibiak, pirozsik vagy a teák... A PETROSSIAN, a kaviár szakértője, kihasználja a gasztronómiai termékek iránti lelkesedést. Franciaországban, és egyre inkább nemzetközi szinten, a luxus élelmiszert és a vendéglátást ötvözi. A PETROSSIAN a kaviár szinonimájává vált, amelyet a franciák számára felfedezett. Majdnem egy évszázaddal később - a centenárium 2020-ra esik. Egy B2B...
Portfólió (5)
Franciaország, Les Eyzies-De-Tayac-Sireuil
... egyik hagyományos, amely minden délben nyitva tart, a másik pedig gasztronómiai, amely minden este nyitva van. Mindkét étteremben friss, szezonális ételeket talál, amelyek különösen a helyi termékekre helyezik a hangsúlyt.
Olaszország, Marcaria
...háztartási tisztítószereket, személyes ápolási termékeket, higiéniai termékeket, papírárut, üdítőket, söröket, bort, gyümölcsleveket, édességeket, cukorkákat és még sok mást találhat. A második bolt büszkesége a gyümölcs és zöldség, a legmagasabb minőségű zöldségek és gyümölcsök, rendkívül kedvező árakon és mindig frissen. Ezen kívül felvágottakat és sajtokat, fagyit, gasztronómiai termékeket, konzervet...
Franciaország, Paris
A Hemis egy teljes körű ajánlat készlet- vagy gyártott képekből az alábbi témákban:- Turizmus, Kaland, Utazás- Életmód, lakás- és házdekoráció- Kreatív képek Életstílus, mindennapi élet, divat- Természet és állatok- Városfejlesztés- Gasztronómiai, étkezési, kulináris fényképek- Vállalati, fényképezés, kongresszus, szeminárium...
Luxemburg, Mersch
... Culinary World Cup, amelyet a Vatel Club Luxembourg szervezett az Expogast keretein belül, egy gasztronómiai vásáron, amely 2010. november 20. és 24. között zajlott a Luxexpo csarnokaiban. A nemzeti és nemzetközi versenyeken kívül egyesületünk feladata, hogy évente szakmai és társadalmi eseményeket szervezzen tagjai, partnerei és szponzorai számára, például a Szakácsok Napját (látogatások és vacsora) vagy a Nagy Találkozót.
Franciaország, Rungis Cedex
..." termékek: David Hervé osztrigák, vörös-fehér saku tonhal és hosszú, szentjakab-kagylók, vonalhal, vonalhalak, magas gasztronómiai termékek, minden kagyló, élő rákfélék, tengeri víz élőhely. Kapcsolatba léphet velünk telefonon a 01 41 80 88 88-as számon vagy faxon a 01 41 80 64 64-en.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play