Portugália, Barcelos
...A gyorsaságot és hatékonyságot ötvöző töltőberendezés a delikát termékekhez A Filler EVC-2000 az a berendezés, amelyre szüksége lesz a delikát termékek töltéséhez. Chorizo, friss kolbász, virsli, szalámi stb. Egy 10 lapátos motoros tápláló rendszerrel rendelkezik, amely csökkenti a veszteségeket és megakadályozza a foltok és buborékok kialakulását, miközben pontosan szabályozza a porciók méretét...
Portfólió (28)
Franciaország, La Jaille Yvon
...A MCÖ szója fehérjéinket úgy terveztük, hogy Ön is élvezhesse szakértelmünket, de hogy megosszuk Önnel a konyhánkból származó receptötleteinket és kreációinkat is. HéÖ termékeink több ízben elérhetők, mint például: Szárnyas, Chorizo, Merguez, Tenger gyümölcsei, és különböző méretekben: Legyen szó bolognai, rakott ételekről vagy másról, minden termékünk készen áll a fogyasztásra, és beépíthető a...
Portfólió (5)
Franciaország, Carquefou
...Saucisse brasse, Toulouse, chipolatas natúr vagy fűszeres 55 vagy 90g, merguez marha-juh 55 vagy 90g, hús, töltelék, grillezhető chorizo, stb. A kreatív kolbászválaszték a muscadet, a curé nantais és burgonya, grillezett zöldségek, grillezett hagymák, Espelette bors, Chistorra, baszk stílusú... kolbászokat és chipolatasokat is kínál. Elérhető az önkiszolgáló részlegen, védőatmoszférában, fix súlyban vagy a hagyományos részlegen, a kolbászok kizárólag természetes bélbe vannak töltve. Van egy "Porc Bio du centre" választék is 55g chipolatasban és 125g kolbászban.
Olaszország, San Donaci
...A bor a Negroamaro (90%) és Malvasia Nera (10%) szőlőből készült. Termelési terület: Salento, Brindisi és Lecce megyék között. Érlelés barrique hordókban. A szaglás során érett, piros húsú gyümölcsök és lekvárok illatai, valamint fűszeres jegyek, mint a fekete bors, édesgyökér, pörkölt aromák és a mediterrán növényzet balzsamikus jegyei bontakoznak ki. Ideális kemény sajtokkal, mint a Comté, Gorgonzola, valamint felvágottakkal, mint a sertéspancetta, chorizo, capocollo és grillezett vörös húsok.
Portfólió (5)
Spanyolország, Peligros
A Productos Ruca 1948-ban alakult, Granadában, a Martín Molina és Rubio Casero családok több tagjának együttműködésének eredményeként. Tevékenységünket a hagyományos „MATANZA” házi disznóvágáshoz szükséges fűszerek és ízesítők beszállítójaként kezdtük, és fokozatosan a kész fűszerek gyártására specializálódtunk, amelyek a felvágottak tartósítására szolgálnak. Az első években tevékenységünk folya...
...Ehető, vastag tésztával készült főtt chorizo formálására és főtt, füstölt, cabano, érlelt és nyers chorizo előállítására használják.
Azonos termékek
Fejlett
Fejlett
Egyéb termékek
OKY
OKY
Spanyolország, Badajoz
A BELLOTARI Espacio Ibérico a cégünk márkája, amely a spanyol ibériai sertés termékeinek értékesítésével, kereskedelmével és forgalmazásával foglalkozik, valamint minden olyan termékkel, amelyet Extremadurából és más spanyol régiókból származó nyersanyagokból készítenek. Azért jöttünk létre, hogy a lehető legmagasabb minőséget biztosítsuk termékeinkben. Tökéletesen ismerjük az ibériai sertés terme...
Franciaország, Laissac
...szárított Aubrac marha, chorizo, guanciale, száraz kolbász, saucisson, alkotják nitrit nélküli felvágottaink választékát, amelyet Laissacban, Aveyronban készítünk. COTE2BOEUF a Popines feltalálója is: vékonyra szeletelt felvágott egy 100%-ban újrahasznosítható és visszaváltható üvegben. Vákuum alatt 3 hónapig eltartható szobahőmérsékleten. 3 méretben elérhető (Popine, Marmite, Chaudron), télen kíséri a raclette-t és a szép időszakban a felvágott tálakat.
Portfólió (29)
Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
César Nieto egy kolbász- és sonkagyártó, amely az alábbi termékeket kínálja Önnek: Ibéricos curados: - jamón de bellota - lomo de bellota - lomito de bellota - chorizo de bellota - salchichón de bellota - chorizo vela de bellota - sobrasada de bellota ibérica - loncheados de bellota Ibéricos frescos: - cabecero de bellota - chuletero de bellota - carrillada de bellota - corona de bellota - abanico de bellota - secreto de bellota - presa de bellota - pluma de bellota - solomillo de bellota - carne de cerdo ibérico - carne ibérica - frigorífico cárnico...
Spanyolország, Madrid
... termékünk a gourmet krokettek, amelyeket különböző méretekben és ízekben gyártunk: - Ibériai sonka - Boletus edulis - Kék sajt - Tőkehal - Konfitált póréhagyma, datolya és sárgarépa - Fokhagymás garnélarák - Nem chorizo krokettek (100% növényi) - Curry-s tök krokettek (100% növényi) Van egy krokettnyi termékünk, amelyet kifejezetten sütőben vagy légsütőben való elkészítésre terveztek. Tökéletes termék olyan üzletek számára, amelyekben nincs elszívó rendszer.
Portfólió (8)
Spanyolország, Cuéllar, Segovia
...chorizo, szalámi, véres hurka stb. Egy nap úgy döntöttünk, hogy egy lépéssel tovább megyünk, és piacra dobjuk a termékünket. Ha a barátainknak és a családtagjainknak annyira tetszettek a kolbászaink, miért ne kínálhatnánk egy ilyen természetes és ízletes terméket másoknak?
Spanyolország, La Muela
Az Aibar Selección egy családi vállalkozás, amely több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik sonkák, felvágottak, sajtok és egyéb termékek gyártásában és forgalmazásában. Minden általunk forgalmazott termék kiváló minőségű és a legjobb árakon kapható. Széles termékkatalógussal rendelkezünk, többek között: bellota ibériai sonka, ibériai sonka láb, ibériai szalámi, érlelt chorizo, friss...
Franciaország, Layrac
... termékeket kínálni, amelyek megfelelnek az igényeiknek és szükségleteiknek. Működésünk lehetővé teszi számunkra, hogy a kézműves vállalkozások rugalmasságával rendelkezünk, ami előny. Néhány húsáru: Burgundi, Entrecôte, Faux-filet, Bavette, Borjúpörkölt, Sertésborda Néhány felvágott: Vidéki pástétom, Vérkolbász, Fokhagymás kolbász, Chorizo, Toulouse-i kolbász, Chipolatas, Merguez A Marassé...
Spanyolország, Massamagrell
Kézműves kolbászok, chorizo, friss longanizas, húsipari termékek előállítása...
Franciaország, Perpignan
...A szállított boltok felvágott osztályának eladási listájának 1. helyezettje, termékeink katalán specialitások, amelyeket a spanyolországi Garrotxa völgyében készítenek. Ízesített vagy natúr fuet, ízesített vagy natúr kolbász, édes vagy csípős chorizo, sonkadarabok, 1/4, 1/2 vagy egész csontozott serrano, széles választékú vákuumcsomagolt szeletek, sózott hasaalja, lomo stb. ... termékeink már 10 éve elbűvölik azokat a turistákat, akik a mi régiónkba látogatnak nyaralni.
Portugália, Valença
... tudunk lenni, és a költségeket több gyár között osztva tudjuk fedezni. Az általunk forgalmazott termékek a következők: gyümölcs konzerv, hüvelyesek és zöldségek, hal konzerv, sajtok és sajt analógok (szeletelt és reszelt), felvágottak (felvágottak, szalonna, chorizo, szalámi, durum búzadara tészták, növényi olajok és olívaolaj, gyümölcslevek és nektárok, csokoládék és kekszek, fagyasztott zöldségek, UHT tej, hűtött saláták, szószok (majonéz, ketchup, mustár és sok más), fagyasztott hal és ultra fagyasztott tenger gyümölcsei (tigrisrák), fagyasztott sertés-, marha- és baromfihús.
Spanyolország, Guijuelo
A FISAN egy családi vállalkozás, amely hosszú múltra tekint vissza (1920-ban alapították, centenáriumi cég), és az ibériai Bellota sonka kézműves előállítására specializálódott, amely a spanyol gasztronómia sztárterméke. Emellett számos más ibériai sertésből készült terméket is készítünk, mint például az embutidos (chorizo, lomo...) és a fagyasztott húsrészek (pluma, secreto, presa...). Különböző...
Portfólió (10)
Spanyolország, O Porriño-Pontevedra
A PORTALCONSA a tipikus galíciai termékekre, mint a hagyományos chorizo, a cebollero, a lacón, a panceta, a cacheira stb. épít, de nem feledkezik meg a generikusabb termékekről sem, mint a hamburger, a kolbász vagy a criollo, mindezt azonban a hazai alapanyagok minőségével és a szakértő kezek ügyességével, valamint egy olyan technológiai infrastruktúrával, amely csak hozzájárulhat termékeink kiválóságához.
Spanyolország, Tudela (navarra)
A Leframa egy családi vállalkozás, amely fokozatosan nőtt a két világos elvnek köszönhetően: a kemény munkának és a maximális minőségnek, hogy a legjobb terméket kínálhassuk ügyfeleinknek. Szeretjük a munkánkat, és ezt próbáljuk átadni minden termékünkben. Termékeink: FRISS KOLBÁSZ, CHISTORRA, SZÁRAZ ÉS FRISS CHORIZO, LONGANIZA, KURTÍTOTT SZALONNA, TOCINETA, FŰSZERES LOMBOC, FEHÉR CHORIZO, CULARES. Minden termékünk természetes bélből készült. Megvan a Navarrai Kézművesek és a Reino Gourmet pecsétje, és most már van egy ökológiai termékcsaládunk is.
Spanyolország, Aracena
... Aroche Természetvédelmi Park levegőjén, legalább 24-36 hónapig. Az a gondoskodás és figyelem, amit a JABUGO sonkánkra fordítunk, lehetővé teszi, hogy a megfelelő érlelési ponton kínálhassuk Önöknek. Emellett rendelkezésre áll ibériai cebo sonka, Bellota ibériai lapocka, ibériai szűzpecsenye, extra morcón, ibériai chorizo, ibériai salchichón és szeletelt ibériai felvágottak. Kérjük, keressen minket ezen a csatornán, és azonnal segítünk Önnek.
Spanyolország, Ripollet (Barcelona)
Az Antonijoan L.C. egy spanyol húsipari termelő, amely 1976 óta működik. Fő termékeink: - Szalonna, - Kolbászok, - Főtt sonka, - Chorizo Rosario, - Pâték. A HORECA (Szálloda, Étterem és Catering) kereskedelmi szektorára specializálódtunk. Székhelyünk Ripolletben található (7 km-re Barcelonától) egy 3000 m2-es gyárban, amely a legmodernebb ipari berendezésekkel és gyártási módszerekkel...
Spanyolország, Pobladura de Pelayo García
... kolbászgyártó bölcs keze irányítja. A garancia, az íz és a legmodernebb rendszerekhez való alkalmazkodás a létesítményeinkben biztosítja a Ferju kolbászainak és sózott termékeinek rendkívül magas minőségét. Minden termékünk gluténmentesen, tartósítószerek és színezékek nélkül készül. Néhány termékünk: Cecina de León IGP, házi extra chorizo (sarta, cular és vela), házi extra szalámi (sarta és cular), serrano sonka, töltött karaj, természetes szalonna (füstölt és pácolt), érlelt nyelv (sertés és marha), pácolt borda, füstölt lacon.
Spanyolország, Guijuelo
Iberikus termékek Guijuelo. Sonka és iberikus kolbász gyár: sonkák, vállak, chorizo, szűzpecsenye.
Spanyolország, La Vall D'uixó
...http://mylocal-esp.net/esp/la-vall-duixo/castellon/carniceria/carnes-murcia-1981Húsbolt, amely a lóhúsra specializálódott, és mindenféle felvágottat készít, a különböző típusú hamburgerektől kezdve a lóhús felvágottakig, lóhús mortadelláig, lóhús szalámiig és chorizo-ig. CARNES MURCIA 1981Calle Maestro Rodrigo, 812600La Vall D'uixóCastellón+34 964 66 21 22...
Spanyolország, Figueres
Az El Graner egy húsbolt, amely több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik, az Alt Empordà-ban található, üzleteink Vilafantban és Figueresben találhatók, valamint van egy saját műhelyünk, ahol 100%-ban kézműves módon készítjük a felvágottainkat. Kétféle felvágottat kínálunk: főtt és érlelt. Fuet, longaniza, pancetta, lombo, pulyka, chorizo, sobrasada, butifarra, bull, magret, foie... mindezek...
Spanyolország, Valencia
A XarcuSpain egy olyan vállalat, amely elsősorban spanyol eredetű, ínycsiklandó, kézműves, egészséges és ökológiai termékek exportálására specializálódott. Bár a száraz húsok (sonka, chorizo és lombo) szakértői vagyunk, katalógusunkban különböző kategóriákat találhatsz. Mézek, trüffelek, likőrök, olajok és bármilyen típusú hús. Tevékenységünket a HORECA csatornára orientáljuk, és bár elsősorban forgalmazókkal dolgozunk, képesek vagyunk személyre szabott szállítmányokat küldeni a vendéglátóipar bármely üzletébe.
Portfólió (8)
Spanyolország, Cerceda
...pescado vegano increíblemente conseguido, alternativas vegetales al pollo y al chorizo, y un sinfín de productos 100% cruelty free, deliciosos y mucho más saludables que los originales. Tenemos las mejores marcas veganas: Oumph, Verdino, Beyond Meat, Heura, Violife, Fry´s, Grin Grin, Linda McCartney, Biográ, Biocop, Vegan Nutrition, Serra Vegana, La Carleta, Mommus, Nutty Artisan Foods, Vacka...
Spanyolország, León
... gyártási folyamatokat, mivel nem melegítjük a felvágottakat. Minden termékünket a legtradicionálisabb módon és a legjobb alapanyagokból készítjük, így a cecina, a chorizo vagy bármelyik felvágottunk íze minden érzékedet felébreszti, mint még soha. Meghívjuk Önt, hogy ismerje meg weboldalunkat és termékeinket, várjuk Önt!
Spanyolország, Zamora
Hagyományos Húsipari Gyártó - Embutidos Ele de Zamora Kézműves kolbászgyártó Castilla és Leónból. Chorizo, sonka, szalonna, szalámi és más, kézműves pecséttel ellátott húsáruk, amelyek garantálják a minőséget. Teljesen egyedi húsáruk helyi jellegük miatt, amelyeket a világ legjobbjai között tartanak számon.
Franciaország, Veyrac
Serrano A.O.C sonkák (Teruel - Calamocha) és Ibériai Bellota sonkák (Los Pédroches - Cordou) gyártói vagyunk. Az egész Franciaországban, Belgiumban, Svájcban és Korzikán forgalmazunk, a 87520-as Veyrac-i Bodéga raktárból történő szállítással!!!! Találhatók csonttal és csont nélkül vákuumcsomagolt Serrano sonkák. Ibériai lomo, kolbász, chorizo, Mallorcai Saubressade.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play