Egyesült Királyság, Birmingham
... szállítsunk, valamint megfeleljünk az EU/UK jóléti státusz szabványainak. Csont nélküli sertéshúst kínálunk, amely alkalmas: feldolgozott húsokhoz, mint például kolbászok, kolbászos tekercsek, skót tojások, sertéspiték, főtt sonkák, szárított kolbászok és kontinentális húsok; Fagyasztott A-osztályú csirke és fagyasztott A-osztályú kacsa; Marhahúst minden vágásban, beleértve a csonttal és csont...
Románia, Constanta
... Egész állat vagy hatféle vágás; Csont nélküli vagy csonttal rendelkező váll, Néhány vágásunk a következőket tartalmazza; Kockák, Rack, Shank, Nyak, Loin Chop, Rump Melléktermékek; Gyomor, Bélnyílás, Zsír, Vese, Máj, Szív, Here, Nyelv, Levágások, Fej levágás A Dragalina márkánk a gazdag román kulináris ízeket kínálja bárányból, juhból, fiatal bikákból, marhahúsból és borjús húsból; Bárány Kockák...
Portfólió (1)
Spanyolország, La Canya-La Vall De Bianya-Girona
A Bianya-völgyben, La Canya településén található a Ramòn Ventulà első osztályú sonkagyártó üzem. Termékek: sonkák. Csonttal rendelkező sonkák. Csont nélküli sonkák. Szeletelt sonka. Fuet. Chorizók. Szalonna. Pancetta. Bacon. A 20. század közepén, a kis Caña faluban, a Ventula család elkezdte a felvágottak készítését. Kezdetben a felvágottat saját fogyasztásra készítették, vagy a legközelebbi...
Németország, Mitterskirchen
A Schnitzelmaster kézi készüléke vendéglátósok, hentesek és catering szolgáltatók számára – a Schnitzelmaster automatikus készüléke nagy konyhák és hentesüzletek számára. Vagy klopfolja a húst, ami egy hangos és nem éppen tiszta munka, vagy „steaket” készít, ahol az eredeti húsminőség nem javul, hanem „darálthússá” alakul. A különbséget a Schnitzelmaster jelenti. A „Mastern®” egy különleges eljárás a hús puhítására (minden csont nélküli húsdarabhoz alkalmas), amely során a húsrostokat megnyújtják anélkül, hogy elszakadnának – megőrzi a friss hús jellegét.
Franciaország, Rungis
... megoldásokat és prémium élelmiszereket is kidolgozott a szakemberek számára. A MASSE ház elsősorban a jó termékek iránti szenvedélyéről ismert, mint például a füstölt lazac, kaviár, hús (malac, csont nélküli malaclapocka, csont nélküli malaccomb, csonttal rendelkező malak váll, csonttal rendelkező malac hátsó láb, valamint belsőségek, mint a borjúvese és borjúmáj, marha / bárány, és egy részletesebb helyi hús- és szárnyas ajánlat, vad, szalámik, gombák és ravioli, rákok, tengeri termékek és csigák, olajok és ecetek, valamint élelmiszer.
Lengyelország, Leszno
...bavetta, lábszár, nyak, szemkörnyék, has, váll és bélszín. Kínálatunkban szerepel továbbá a sült marhahús, szárny, mell, darabolt hús, szív, gyomor, máj és has. A sertéshús esetében a következő húsrészeket kínáljuk: – zsír, – félféltestek, – bőr, – lágy és kemény zsír, – 4D sonka, – csont nélküli sertésnyak, – csont nélküli hátszín, – 4D váll. Kínálatunkban megtalálható a finom hús, A és B osztályú...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play