Olaszország, Firenze
...Hozzávalók: bazsalikom 20%, napraforgóolaj, burgonya, sajt (tej, só, oltó, tojásfehérje lizoszima), fenyőmag, nyári szarvasgomba (Tuber Aestivum Vitt. - Olaszország) 3%, aroma. Ideális első fogásokhoz, húsokhoz, zöldségekhez és bruschettákhoz.
Portfólió (9)
Olaszország, Monteu Roero
...Szőlőfajta: 100% Nebbiolo. Borászat: hagyományos erjesztés, 21 napig tartó, elmerült héjjal való áztatással. Érlelés: 36 hónap francia tölgyfahordókban. Szín: intenzív gránátvörös. Illat: intenzív és összetett, erdei gyümölcsök és édes fűszerek jegyeivel. Íz: száraz és telt, harmonikus és jó lecsengésű. Alkoholtartalom: ±14% Ételpárosítás: kifinomult bor, amely vörös húsok második fogásaihoz, különösen párolt és sült húsokhoz, érlelt sajtokhoz és fondüvel, valamint trüffellel készült bonyolult ételekhez ajánlott. Körülbelül 18°C-on tálaljuk.
Portfólió (10)
Franciaország, Issy-Les-Moulineaux
... cuvée, amely kiváló ár-érték arányt képvisel, és tökéletesen illik a vörös húsokhoz! Tartalom: 75cl Típus: Vörösbor Szőlőfajták: 65% Merlot, 35% Malbec AOC: Blaye Côtes de Bordeaux Érlelés: Azonnal fogyasztható, és 2028-ig tárolható Szervírozási hőmérséklet: 16-18°C...
Portfólió (321)
Tunézia, Tunis
...Az Estragon salátákhoz, majonézekhez, ecetekhez, húsokhoz, halakhoz, szárnyasokhoz, szószokhoz használható. Emésztést segítő tulajdonságokkal bír. Kategóriák: Élelmiszeripar Fűszerek és Aromás Fűszernövények Aromás Fűszernövények Nettó súly: 15 g Csomagonkénti tasakok száma: 20 Csomagonkénti nettó súly: 300 g Raklaponkénti csomagok száma: 156...
Portfólió (130)
Olaszország, Barletta
...A héjon való áztatás kontrollált hőmérsékleten zajlik, és 20 napig tart. Ezután a bor tölgyfahordókba kerül, ahol legalább 12 hónapig érlelődik, majd még egy évet palackban tölt, hogy elérje a nagy egyensúlyt és aromagazdagságot. A Barbera nagylelkű és nagy struktúrájú, robusztus, jelentős, amely lenyűgöz a fűszerek, a kis piros gyümölcsök, az erdő aljnövényzete, a menta, a vanília és az édesgyökér összetett jegyeivel. Kiváló Barbera, amely jól illik a vörös húsokhoz és az érlelt sajtokhoz, izgalmas gasztronómiai élményt nyújtva.
Franciaország, Saint Cannat
...-külön érlelik tartályban több hónapig, finom fával való érlelés történik, amely a palackozás előtt zajlik.\n\nKÓSTOLÁS\nSötét szín, ibolya árnyalatokkal. Egy Cabernet Sauvignon, amely mentolos, piros gyümölcsös, érett paprika, füstös és enyhén pörkölt jegyekkel rendelkezik. Húsos, ízletes, jól struktúrált ízélmény, sok gyümölccsel. Ez a bor jól illik a vörös húsokhoz, pizzához. Ideálisan 14 °C és 16 °C között szolgálják fel."}...
Portfólió (46)
Olaszország, Città Di Castello
...Tartufl ízesítésű olaj tésztához, szószokhoz, salátákhoz, tojásokhoz, húsokhoz és halakhoz. Jelenleg egy 100% természetes aromákkal készült olajon is dolgozunk! A legjobb extra szűz olívaolaj felhasználásával készült tartufl ízesítésű olaj. Csak néhány csepp elegendő ahhoz, hogy megkülönböztető ízt adjon minden ételnek: tésztának, rizsnek, húsnak, töltött ételeknek, omletteknek, salátáknak.
Portfólió (2)
Franciaország, Les Riceys
...CÉPAGES : 100 % PINOT NOIR VINIFICATIÓN : Rosé, amelyet áztatással nyernek. DÉGUSTATIONS : Ritka bor, egyedi ízélménnyel. Az illata meglepő, gazdag és összetett, piros bogyós gyümölcsök és fűszerek jegyeivel. Finom, jól kiegyensúlyozott íze a frissességet és a kifinomultságot ötvözi. Ez egy étkezési bor, tökéletesen illik a fehér húsokhoz és sajtokhoz. MÉDAILLE : 1 csillag a Hachette Bor Kalauz 2021-ben...
Portfólió (9)
...húsokhoz és panírozásokhoz. A rendkívül széles termékválaszték mindenki igényeit kielégíti, a legtradicionálisabb vásárlótól a vegánokig, a nagyipartól a kisvállalkozókig. Ma vállalatunk vezető szerepet tölt be a fűszerek import-exportjában, széles választékkal büszkélkedhet a fajták és a vágások terén. Minőségirányítási rendszerünk megfelel az ISO 9001:2015, BRC és HACCP szabványoknak. Emellett 2018 és 2019 ÉV KIVÁLÓSÁGAI tanúsítvánnyal is rendelkezünk.
Franciaország, Saint-Martin-De-Seignanx
... - kulináris alapokat: előfőzött rizst, levesalapokat és szószalapokat - fűszerezéseket húsokhoz, felvágottakhoz - hal aromákat - fűszereket, természetes gyógynövényeket, dehidratált zöldségeket, pácolásokat - aromákat snackekhez, - kulináris alapokat, fűszereket, pácolásokat, dehidratált zöldségeket és technikai konyhai termékeket a vendéglátás számára.
Olaszország, Nocera Inferiore
Az IMEPA s.r.l. zöldségek, fűszerek, gyümölcsök és élelmiszeripari összetevők gyártására, szárítására és feldolgozására specializálódott. Ezen kívül tésztaszószokat (boscaiola, puttanesca, spaghettata), kész rizottókat, valamint húsokhoz ideális paprika- és chilipürét is gyártunk.
Belgium, Eupen
A Van Hees széles választékot kínál fűszerek és ízesítők terén; tartósítószerek, emulgeálószerek, színezékek, pirosítók, ízfokozók, fűszerek, aromák, friss húsokhoz való keverékek, kebab keverékek, felvágott keverékek, pácolási keverékek, szárazkolbász keverékek, szárazsonka keverékek, kolbászkeverékek, főtt felvágottak keverékei...
... tanúsítványokra és az ügyfél elégedettségére. A fűszerek illatával és ízével játszva megalkottuk a híres kenyérsütő keverékeket (amelyek hagyományos ízeket kínálnak, mint például burgonya és rozmaring, egészen az innovatívabb ízekig, mint a gyömbér és kurkuma, citrom és rózsabors, curry és még sok más...), a húsokhoz (a sült húsoktól kezdve a hamburger- és kolbászmixekig) és nem utolsósorban a...
Lengyelország, Szczecin
A CON SMAK egy új fűszerkeverék sorozat, amelyet a neves élelmiszeripari gyártó, a Consult Food kínál. Az ajánlatban ízletes és természetes fűszerek találhatók a gasztronómia számára, amelyek tökéletesen alkalmasak levesekhez, húsokhoz és egyéb ételekhez. A Consult Food fűszerboltot üzemeltet, ahol nagy- és kiskereskedelmi vásárlások is lebonyolíthatók.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play