Tunézia, Hammam Sousse
...követve a több ezer éves tunéziai kultúrát a termékek betakarításában és előkészítésében. Tunéziában a harissát gyakran előre elkészítik és tárolják, hogy különféle ételekhez felhasználhassák. Ez a narancssárga-vörös színű szósz nemcsak a grillezett húsok és halak ízesítésére vagy levesekbe és pörköltekbe keverve forró íz hozzáadására szolgál, hanem számtalan recept és számos tunéziai étel szerves részét is képezi. Termék neve: Berber Harissa Íz: Forró, fűszeres Brix (%): 10 Minőségmegőrzési idő: 2 év Márkaneve: MEDILIFE Származási hely: Tunézia...
Portfólió (43)
Olaszország, Campello Sul Clitunno
...OLÍVAOLAJ ALAPÚ ÍZESÍTŐK Az íz és a praktikusság egyesítése érdekében az extra szűz olívaolajat mediterrán és más ízesítőkkel ötvöztük: - Varjúgomba - Fokhagyma - Bazsalikom - Fekete szarvasgomba - Fehér szarvasgomba - Citrom - Chili - Rozmaring...
Portfólió (9)
ufs.country_names.RU, Moscow
... kínai káposzta ízének teljes potenciáljának elérésében segít a fokhagyma és a hagyma. Felhasználás Levesekhez, szószokhoz, pácolásokhoz, húsételekhez, szárnyasokhoz és vadételekhez. Íz Fűszeres, édeskés Tápérték 100 g-ra Fehérjék (g / 100g)… 26 Zsírok (g / 100g)… 3,5 Szénhidrátok (g / 100g)… 34 Energiaérték (kcal / 100g)… 270...
Portfólió (178)
Olaszország, Trento
...Patata, sárgarépa, hagyma, petrezselyem, póréhagyma, zeller, fokhagyma és paradicsom, amelyek biogazdálkodásból származnak és a CSQA által garantáltak. Ezek a Bauer által kiválasztott egészséges összetevők a Bio Zöld Granulátumhoz. A trentin vállalat különleges feldolgozása teszi a különbséget: egy lassú és kíméletes folyamat, amely csak a értékes élesztő kivonat és napraforgóolaj hozzáadását...
Portfólió (9)
Olaszország, Marciano Della Chiana
... tartalmaz Allinát. Ez lehetővé teszi, hogy teljesen emészthető legyen, és ne hagyjon maga után néha kellemetlen szagot. Röviden, egy csókálló fokhagyma. A szósz elkészítéséhez az aglione teljes növényét felhasználtuk, a virágtól a hagymáig. Ennek eredményeként friss, édes és lágy íz jött létre. Ezért javasoljuk, hogy néhány percig melegítse, mielőtt a tésztára önti. Tökéletes bármilyen tészta ízesítésére, különösen a hagyományos Pici-hez, akár gombával és kolbásszal, vagy kapribogyóval és szardíniával, esetleg érlelt Guanciale-val.
Portfólió (10)
Románia, Giurgiu County
... Extra Szűz Ízesített Olajokat, amelyek íz kivonásához fejlett ultrahangos technológiát alkalmazunk—rozmaring és bazsalikom, fokhagyma és csípős paprika. Ez a módszer biztosítja a kiváló olajminőséget azáltal, hogy a bioaktív összetevőket molekuláris szinten szabadítja fel. Hamarosan bemutatjuk az Extra Szűz Napraforgó Olajat citrommal és trüffellel, folytatva innovációs hagyományunkat.
Portfólió (17)
Franciaország, Signes
Kis- és középvállalkozás vagyunk, amely a Var megyében található. Provence-i specialitások széles választékát állítjuk elő: tapenádák, antipasti, levesek, kandírozott fokhagyma, kandírozott hagyma, paradicsom püré... Ismertek és elismertek vagyunk a gyümölcspépű ecetek szakértőjeként: a legszélesebb választék, a legmagasabb pép tartalom, utánozhatatlan íz. Termékeinket közvetlenül forgalmazzuk ügyfeleinknek Franciaországban és külföldön. Aktív tagjai vagyunk a Gourmet Provence - Ízek Termelői hálózatnak.
Hollandia, Rotterdam
A Berkely Foods egy fiatal vállalat, amely gazdag tapasztalattal rendelkezik az íz és élelmiszeripar terén. Ma már a világ vezető szereplője vagyunk az íz és táplálkozás terén az élelmiszer- és italipar számára. SZÁRADT ZÖLDSÉGEK A világ egyik legnagyobb vertikálisan integrált feldolgozója vagyunk a szárított fokhagyma, hagyma, sárgarépa és más zöldségek terén. Termékválasztékunk átfogó...
Portfólió (1)
Törökország, Afyonkarahisar
... (beleértve az állat különleges húsát, bélszín, steak, ribeye, sült marhahús stb.), olaj: omentum olaj, fűszer: igazi fokhagyma (nem fokhagymapor), gondosan válogatott fűszerek, kősó és természetes állati bél, a fenti összetevőkön kívül nem használnak további termékeket, mesterséges és szintetikus adalékanyagokat. Arra invitálunk, hogy kóstold meg a sujukunkat, hogy a hagyományos természetes íz örökségét a jövő generációira hagyjuk, egy felejthetetlen ízt hagyva a szád ízében.
Portfólió (2)
Franciaország, Milly-La-Forêt
... petrezselymet, kaprot, snidlinget vagy tárkonyt dolgoz fel, amelyeket néhány órán belül megmossák, öblítenek, kicsavarják, felvágják, szárítanak vagy fagyasztanak. 100 000 tonnás termelési kapacitással és öt üzemmel a világ különböző pontjain a DAREGAL csoport uralja a fagyasztott fűszernövények piacát. Néhány termékünk: INFÚZIÓS OLAJOK (Andalúziai fokhagyma, kapor, bazsalikom, snidling, citromfű...
Spanyolország, Tomelloso
... legtradicionálisabb termékeivel szeretné a legjobb ízélményt átélni. Összesen több mint 15.000.000 liter tárolókapacitással és napi 100.000 palackos termelési kapacitással készen állunk ügyfeleink igényeinek kielégítésére. Az általunk előállított termékek a következők: Fehér és vörösbor ecetek. Ízesített ecetek (tárkony, fokhagyma, finom fűszerek). Gyümölcs ecetek. Alkohol ecetek. Különleges ecetek. Balzsamecetek. Extra szűz olívaolajok. Fehér és vörös borok. Koncentrált must.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play