Franciaország, Marcolès
... eredményez, amely sok borrajongót meglep. Az apis terrae hársmézet például aperitifként, de főként előételek és desszertek, valamint ételek, mint a libamáj, szárnyas ételek (csigák, garnélák...), sajtok, étcsokoládé, szárított gyümölcsök kísérőjeként kell felszolgálni. Ezek az új ízletes párosítások lehetővé teszik az új prémium mézbor, a francia készítésű, egy fiatal, a gasztronómia és a méhészet iránt szenvedélyes férfi által felfedezett és továbbörökített tudás. A hársméz egy tartós mézbor, amely évekig megőrzi minőségét a pincében.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play