Románia, Bucuresti
...csirke, pulyka, fürj, juh, csiga és mások), mind friss, mind fagyasztott formában - Konzerv minden típusban. Lehet hús, gyümölcs, zöldség, savanyúság, készétel, lekvár és mások - Felvágottak minden típusban: szalámi, virsli, sonka, kolbász, pástétom, mortadella és más típusok - Tejtermékek és tojás, tejpor, tej, sajt, sárga sajt, kecskesajt, kecskesárga sajt, tojáspor - Fűszerek minden típusban...
Olaszország, Ferrere
... tipikus piemonti felvágottak, mint a rózsaszalámi, a trüffelszalámi, a Barolo szalámi, kolbász, főtt sonka, nyers sonka, cotechini és még sok más, amelyeket közvetlenül az üzlethelyiségünkben értékesítünk. Az értékesítés növelése érdekében egy felvágottboltot is nyitottunk a Langhe régióban, Alba történelmi központjában, és egy másikat Torinó központjában, az egyiptomi múzeum közelében, ahol megvásárolhatók az összes sertéshúsunk és felvágottunk.
Portugália, Leiria
... természetes bél használatával egyedülálló íz elérését teszik lehetővé. A húskészítmények portfóliójába való bevezetésével új márkát hoztunk létre - MANDUCA ®, ahol különféle termékeket kínálunk, mint például: Rizses Hurka; Farinheira; Negrito; Salpicão; Füstölt Has; Sonka; Friss Kolbászok és Merguês; Nyársak; Roti; Házi Kolbász. Mindig hűek maradunk a kézműves gyártási folyamatokhoz és a nyersanyagok...
Görögország, KALAMATA
Hagyományos falusi kolbász és szalonna. Több mint 70 éves hagyomány, három generációs hentesmesterek. Kolbász narancssal, aszalt paradicsommal, póréhagymával, csirkével, marhahússal, főtt, szalonnás. 80%-85% friss hús, sertés vagy marha vagy csirke, fűszerek, gyógynövények, fűszerkeverékek. Minőség, hagyomány, erős íz, aroma. Minden termékünk friss húst és 100% tiszta alapanyagokat tartalmaz.
Belgium, Florenville
... évek során a luxemburgi cég hírnevét alapozta meg. A termékpalettát széles választékú pástétomok egészítik ki: a Semois ínycsiklandó pástétom, a hagyományos pástétom, az Orval sörös pástétom és szezonálisan mindenféle vadpástétom. Ezek friss alapanyagokból készülnek, nem tartalmaznak tartósítószereket, és magas hőmérsékleten sütik őket. E hagyomány tisztelete szakértelmet, képzett munkaerőt és számos lépést igényel a gyártás során.
Olaszország, Castel Guelfo Di Bologna
... ki kézműves módon előállított természetes termékcsaládokat. A húskészítő sonkákat, extra friss kolbászt, szárított kolbászt, Luganegát, Zia Ferrarese kolbászt, grillezhető Guelfo kolbászt, paraszt kolbászt és nagyobb helyi kolbászt, Milano, Magyar, Felino, Ferrarese, Nápolyi, Fabriano kolbászt, érlelt guancialét, fejhúsos sonkát, tepertőt, cotechino-t és zampone-t, bondiolát, pap kalapot és egyéb különlegességeket kínál kiskereskedelmi, GDO és vendéglátóipari értékesítésre.
... friss termékek szállítására és a sokkhatások elviselésére terveztek. Hűtőgélekkel kísérve garantálják, hogy minden termék hűvösen marad, amíg el nem ér otthonába, bármilyen külső hőmérséklet mellett. 24/48 órás szállítás egész Európában Minden csomagunkat a DHL futárszolgálattal küldjük 24/48 órán belül, akár Olaszországban, Spanyolországban, Portugáliában, Németországban, Írországban van...
Spanyolország, Vallecas
Szeretnél gyorsan, kényelmesen és biztonságosan húst vásárolni online? A Discarlux-nál a legjobb minőségű hús értékesítésével foglalkozunk. Szakértők vagyunk a hazai és európai állatok marhahúsában. Soha nem volt még ilyen egyszerű ínycsiklandó húst vásárolni online. Ha a legjobb áron és minőségben szeretnél húst online, nézd meg online boltunkat. A legjobb termékekkel rendelkezünk: marhahúsos borda, marhaszűz, marhahús hamburgerek, szárított hús, kolbász, véres kolbász és még sok más. Discarlux, a megbízható házhoz szállító hús weboldalad.
Finnország, Turku
Egy Igazán Világszintű Perspektívából Származó Termékeket Beszerzünk Európa, Észak- és Dél-Amerika, valamint a Távol-Kelet Fő Termelési Területein. Fő Termékcsoportjaink A Pálma Magolaj, Pálmaolaj, Repceolaj, Szójaolaj, Napraforgóolaj, Keverékek, Kukoricaolaj, Gyapotmagolaj, Magas Oleinsavtartalmú Napraforgóolaj, Baromfi, Sertés, Marha, Hal, Hasábburgonya, Zöldségek, Üdítők És Tejtermékek. Mint É...
Portfólió (177)
Németország, Großhöhenrain
A Höhenrainer cég 100% tiszta pulykahúsból készült pulykakolbászt gyárt. Termékeink alacsony zsírtartalmúak, sok kiváló minőségű fehérjét tartalmaznak, és rendkívül ízletesek és sokoldalúak. Több mint 35 terméket kínálunk, amelyek német csúcsminőséget képviselnek családi hagyományból. A legmagasabb minőség és a teljes élvezet számunkra a középpontban áll. Ehhez csak a legjobb alapanyagokat haszná...
Németország, Königsbach-Stein
Michael Fuchs Hentesüzlet saját vágás, friss kolbász glutén és laktóz nélkül, catering szolgáltatás, napi étkezések...
Olaszország, Cagliari
Mi egy olyan vállalat vagyunk, amely főként szardíniai élelmiszereket exportál külföldre. Széles választékot kínálunk nagykereskedők, delikát boltok, éttermek és pizzériák számára stb. Termékeink közé tartozik: száraz tészta, beleértve a gnocchettit, spagettit és friss tésztát, mint a ravioli és culurgiones, seadas, sáfrány, olívaolaj és olívabogyó pástétom, sajtok és sajtkrémek, borok, különböző méretű sörök, akár hordóban is, édességek, likőrök, bottarga, trüffelkrém és trüffeles sajtok, felvágottak, köztük száraz és friss kolbász.
Szlovákia, Michalovce
...sonkából húsfeldolgozó cégeknek, nagykereskedőknek, kereskedőknek. Nyersanyagok felhasználása kolbász, szalámi, főtt sonka, érlelt hús, felvágott, virsli, szalonna gyártásához. Melléktermékek, mint például belsőségek, csontok háziállat élelmiszerhez, sertésbőr és halbőr, halpikkelyek kollagén gyártásához.
Belgium, Evergem
A Vleeswaren De Baets egy olyan cég, amelynek két fő tevékenysége van: - finom húskészítmények, például különféle szalámik, főtt húsáruk és pástétomok gyártása. - hentesbolt, amely friss húskészítményekre és saját gyártású termékekre specializálódott. * Szalámifélék Finomkolbász, parasztgyűrűs kolbász, fokhagymás szalámi, fokhagymamentes szalámi, kopenhágai, bolognai vagy boulogne… * Főtt...
Spanyolország, La Roda
...gazpacho torták, kézműves torták, torták Manchego gazpachóhoz, a gazpacho Manchego fő összetevői. A legjobb érlelt, főtt és friss felvágottak Albacete hegyvidékéről. Borsos szalámi, chorizo la mancha, pokoli chorizók, hagymás véres hurka, fehér kolbász, chistorra, érlelt chorizo. A végén néhány kézműves sör, házi sör, dupla erjesztésű sör, szűretlen sör, hozzáadott gáz nélküli sör, spanyol kézműves sörök. Vagy néhány pálinka vagy házi rum, mint a krém pálinka, gyógynövény pálinka, gyógynövény likőr, mézes pálinka, mézes likőr, mézes rum.
Hollandia, Eindhoven
... rendelésedet, és elküldheted nekünk. A legfontosabb számunkra az 'időben történő szállítás'; előfordulhat, hogy néha korábban érkezünk, de ha késlekedünk a kívánt szállítási időhöz képest, az váratlan körülmények miatt van. Szendvicsink mindig frissen sütve és magas minőségben készül! De természetesen egy ízletes, friss saláta is jó és egészséges választás. És természetesen előfordul, hogy csak egy finom...
Ausztria, Klagenfurt Am Wörthersee
Osztályozott gyártó automatikus szeletelő- és csomagoló rendszerek számára az élelmiszerkereskedelem, hentesek, bio piacok stb. számára. Új szeletelő gépeket fejlesztettünk ki, amelyek forradalmasítják a friss pultnál történő szeletelési folyamatot, és értéket teremtenek - a piacaink és az ügyfeleink számára. Ezen kívül kifejlesztettük az első komposztálható csomagolást a kolbász, sajt stb. számára, a BioSamPak®-ot.
... Silana, amely lágy és finom ízével a finom ízek kedvelőinek készült. - Cégünk úgy döntött, hogy egy új terméket vezet be az élelmiszerpiacon: A TURU. Ez a termék azzal a céllal jött létre, hogy bemutassa a valódi ízét a friss, csípős kolbásznak, amelyet körülbelül 15 cm átmérőjű szintetikus bélbe töltöttek, gőzölve főzve. Szeletelhető, hogy szendvicseket és egyéb ételeket tölthessünk vele, széles fogyasztói kör számára, igazán ízletes!
Franciaország, Lacaune
... régi jó ízeket tiszteletben tartják, miközben modern elemeket is hozzáadnak. A Lacaune-i felvágottkészítők hosszú családi hagyományából származó tudás Lacaune egy gyógyfürdőfalu a Haut Languedoc regionális természetvédelmi park szívében. 800 méter magasan elhelyezkedve, a tiszta és friss klíma döntő fontosságú a minőségi felvágottak és szalámik, mint például a száraz sonka, a száraz kolbász és a száraz virsli előállításához és érleléséhez. Itt, a tengeri és hegyi szelek hatására, termékeink érlelése lassan zajlik.
Franciaország, Nogent Sur Oise
... sertés alapú specialitás, amely egy egyedi recept szerint fűszerekkel van kombinálva, ami a chorizónk hírnevét adja. Termékeink: Száraz sonka kolbász, Nyak chorizo, Chorizo rudak, Chorizo PP D32 rúd, Szeletelt chorizo, Chorizo kockák, Chorizo darabok, Cular chorizo, Cular chorizo D70, Szeletelt cular chorizo, D 55 vendéglátó chorizo, Vendéglátó PP D55 chorizo, Szeletelt D55 chorizo, Régi sózott coppa...
Franciaország, Nantes
... (gyümölcsök és zöldségek, élelmiszerek), halak. A BERJAC cég a CADEGAU családi csoporthoz tartozik: BtoB tevékenység friss termékekkel (húsok és halak) Nantes-ban (Berjac), Rennes-ben (TG Viandes és Marée) és Saumur-ban (Savia).
Spanyolország, Tomelloso
Hagyma véres kolbászt készítünk tartósítószerek és színezékek nélkül, friss chorizót és kolbászokat, valamint sütésre vagy sült bőröket.
Spanyolország, O Porriño-Pontevedra
Belgium, Stembert
...tapasztalt munkatársaink figyelmesen állnak rendelkezésére, hogy a húst az Ön által kívánt formára alakítsák: steak, kolbász, pástétom, ... A farmtól a boltunkig a főnökünk saját maga választja ki azt a minőségi húst, amelyet az Ön tányérján talál. Ez a minőség garanciája tette lehetővé, hogy a PG Vian elnyerje a bizalmat a termékeinek biztonsága és minősége terén. A fogyasztó nem tévedett. Megkóstolja és visszatér.
Az Antwerp Super Hentes ASB AMIC húst árusít magánszemélyeknek, de éttermeknek is szállít. A henteshez a kiskereskedelmi húsért is fordulhatsz.
Ausztria, Irnfritz
Húsüzlet és vágóhíd: Cégünk gyökerei 1917-re nyúlnak vissza. Azóta Irnfritzben működik egy hentesüzlet. 1977 júliusa óta irányítjuk a vállalkozást. Húsüzletünk jelentős fellendülésen ment keresztül, amikor 1980-ban elkezdtük a tejhasznú borjak nevelését és értékesítését. 1992-ben egy új termelőhelyet építettünk a kolbászgyártás számára, így ezt a területet is bővítettük.
Szerbia, Backa Topola
A TOPOLA vezető szerepet tölt be a biztonságos és egészséges élelmiszer-feldolgozás terén Szerbiában. A "TOPOLA" húsipar, mint a biztonságos és egészséges élelmiszer-feldolgozás vezetője Szerbiában, visszatér az európai piacokra. A MI "Topola", Bácsalmás, a hús- és húskészítmények egyik vezető gyártója, jelentős piaci részesedéssel bír hazánkban és a környező országokban egyaránt. Termékeink magas...
Olaszország, Ginestra Fiorentina
A Salumificio Lombardi 1923 óta specializálódott toszkán tipikus felvágottak, különösen a friss kolbász, toszkán szalámi, toszkán finocchiona, csípős szalámi és toszkán pancetta előállítására; a cég bizonyítja alkalmazkodóképességét az új piacokhoz, különböző típusú és méretű felvágottak forgalmazásával, hogy kielégítse a GDO és a normál kereskedelem szereplőinek jelenlegi és jövőbeli igényeit...
Olaszország, Cavriago
... gyümölcsöt használunk 100 g lekvár készítéséhez. Az édes lekvárok mellett sós kompótokat is kínálunk, amelyek tökéletesen kísérik a sajtokat, vagy ízletes köretként szolgálnak húsokhoz és felvágottakhoz. Minden gyümölcsöt és zöldséget alacsony hőmérsékleten főzünk, hogy megőrizzük a friss termékek ízét. A tökéletes kolbász ízletes és eredeti, és kézzel készül, ahogyan azt az Emilia hagyomány megkívánja.