Hollandia, Amstelveen
...Páratlan Piazzola pizza szószunk friss paradicsomból készül, amelyet az Algarve-ból, Portugáliából szedtek. A szósz már tele van ízzel, de kiváló alapként is szolgálhat a saját receptjeihez.
Portfólió (5)
Németország, Dissen
...RoxFox® Termékvédelem rozmaringgal Kolbásztermékek, salátaöntetek, delikát ételek vagy készételek - bármi is legyen, a fogyasztók értékelik a friss, vizuálisan tökéletes ételeket. Optimalizálja termékének minőségét és frissességét RoxFox® termékekkel. Ugyanakkor biztosítsa színstabilitását, és válassza a maximális termékvédelmet. A RoxFox® vízben oldódó vagy olajban oldódó változatokban, valamint...
Franciaország, Auray
...A hús, kolbász és származékos termékek szektorában az élelmiszerbiztonság ellenőrzése és a lejárati dátum (DLC) optimalizálása döntő tényezők a csomagolás választásában.
Portfólió (384)
Spanyolország, San Pedro Manrique (soria)
Franciaország, Castelnaudary
...ÖSSZETEVŐK: Sertéshús, Természetes bél, Só, Bors. És ennyi. 14,40€/Kg 500g nettó minimum termék Minőségmegőrzési idő: 6 nap, tárolandó 0 és 4 fok között. SZAKÁCS TANÁCSAI: Friss kolbász, amely ideális grillezéshez a barbecue-n vagy egyszerűen serpenyőben sütve. SZÁLLÍTÁS: A maximális frissesség érdekében kedden készítjük a kolbászt, hogy szerdán reggel (Chronofresh által) elküldhessük. Ezért szerdán reggel minden olyan rendelést elküldünk, amelyet kedden 15 óráig leadtak. Köszönjük megértésüket. Jó étvágyat kívánunk! Anthony Visentin és csapata SÚLY: 21 kg...
Portfólió (37)
...A Dél legintenzívebb aromái és ízei egy ízletes receptben egyesülnek, mint például a kolbásszal és gombával készült rizstál. Magas minőségű hozzávalókból készül, és megfelelő szószokkal tálalva egy hagyományos, ízletes és friss ízű ételt hoz az asztalokra, mintha csak most készült volna.
Portfólió (45)
Belgium, Lokeren
...A juhok béljeiből főként a vékonybél kerül feldolgozásra. A juhbél ideálisan alkalmas ezekhez a kolbászfajtákhoz: - Frankfurter - Kis fekete pudingok és fehér pudingok (előételek) - Bratwurst (friss sütőkolbász) - Grillező kolbász - Chipolata - Merguez Az A-minőség (főzéskor stabil) tökéletes a Frankfurti, Bécsi (Wiener) kolbászokhoz és Bockwurst-hoz. Az AB-, B- és BC-minőség (sprinkler vagy...
Azonos termékek
Juhok
Juhok
Egyéb termékek
Az Eco-tól
Az Eco-tól
Portfólió (6)
Németország, Balingen
... vonzóak az ügyfelei számára. Egyetlen rendszerrel széles választékú friss terméket csomagolhat, mint például hús, hal, kolbász/felvágott, sajt, gyümölcs és zöldség. A termék méreteit tekintve is rugalmas: Az integrált csomag észlelés felismeri a méretet, így biztosítva a stretch fóliával való biztonságos és átfogó csomagolást. Teljesítményadatok: Akár 23 ppm (Sebesség a csomag méretétől, súlyától és üzemmódjától függ) Csomag súlya: Max. 5,8 kg Fólia szélessége: 280 mm...
Portfólió (190)
Törökország, Torbali/izmir
...A húst és a kolbászt keverővel készítik el, majd egy lift segítségével áthelyezik őket, és ezután egy gépbe kerülnek. A gép hűtőegységgel rendelkezik, amely 4 Celsius-fokot biztosít a friss hús megőrzéséhez, a meleg pedig PLC-vel van szabályozva. A gép vákuumegységgel is rendelkezik, amely biztosítja, hogy a kolbász behatoljon a húsba. húskeverő mixer húskeverők eladó húskeverő ebay húskeverő...
Portfólió (30)
...Ahhoz, hogy a finom kolbász- és sajtfajták a vásárlás után is néhány napig frissek maradjanak, friss csomagolásban kell tárolni őket, amely a hentesek és sajtosok alapfelszereléséhez tartozik. Ez a csomagolóanyag duplex papírból készül, amely papír- és fóliarétegből áll. Mivel a fólia ponthegesztett, nagyon egyszerűen elválasztható a papírtól a hulladékkezeléshez, így környezetbarát módon...
Portfólió (9)
Spanyolország, Murcia
...Magas minőségű kolbász, amely a legjobb nyersanyagokból készült, nemes ibériai sertéshús, amelyet természetes termékekkel, például gabonafélékkel és gyógynövényekkel etettek. Súly: 0,4 kg...
Portfólió (178)
Franciaország, Auros
... bélben érlelt chorizót virágával, perche kolbászt, tekert hasaalját (francia pancetta) és lapos hasaalját. Készítünk főtt felvágottakat is: házi fokhagymás kolbászt, baszk pástétomot Espelette borssal, híres nagymama pástétomunkat (konyakkal, tejszínnel és kis gombákkal), főtt sonkát, béarn-i húsos véres kolbászt, galabár véres kolbászt és húsos brasse kolbászt, valamint sertésláb terrint. Ezen kívül grillezésre marinált húsokat is készítünk, mint például a híres Lomo stílusú grillezhető sonkánkat és friss kolbászainkat.
Portfólió (31)
Németország, Lengenbostel
...Friss ötletek friss termékekhez! Az Esselmann haltermékekhez készült értékesítési járművei következetesen a használhatóságra és a hatékony működésre összpontosítanak.
Portfólió (6)
Franciaország, LA ROCHETTE
...Nagy tisztelettel gyártjuk a régi hagyományú kolbászokat és száraz kolbászokat: természetes bél, friss hús, színezékek nélkül, gluténmentes és hozzáadott nitrit nélkül.
Portfólió (1)
Spanyolország, Granollers
...Kínálat: Csomagokban vagy tekercsben (merev vagy rugalmas). Minőség: AAB, AB vagy A. Hossz: 80m és 90m. Ideális friss és érlelt kolbászokhoz kis átmérővel: Frankfurti, kolbász, chistorra. Kétféle hosszúságban kapható minden átmérőben (45 és 80 méter) ÁTMÉRŐK 18/20 – 20/22 – 22/24 – 24/26...
Portfólió (6)
...SEMIARTISAN SALUMI: FRISS ÉS ÉRLELT KOLBÁSZ, NYERS PROSCIUTTO, NDUJA, ÉDES ÉS FŰSZERES SPIANATA, COPPA, CAPOCOLLO.
Portfólió (9)
Spanyolország, Toral De Los Vados-León-España
...Juan Fernández S.L. Sonka- és Felvágottgyár Kézműves előállítás, mint például: El Botillo del Bierzo, csípős és édes chorizók, Chorizo Herradura, lombozott sonka, érlelt sonka, San Martiños (kolbász), Cecina de Babilla, füstölt lacon, hasaalja, füstölt bacon, pácolt lacon (gourmet termék) és még sok más... Friss sertéshús is rendelkezésre áll, mint például: bordák, szűzpecsenyék, bordák, hasaalja, friss sonka, friss csülök, és természetesen a sózott és friss termékek, mint: fül, farok, gerinc, sertésfej, orr, sertéslábszár.
Portfólió (4)
...Természetesen nem hiányozhat egyetlen BBQ szószból sem, és páratlan aromát kölcsönöz a szósznak. A paprika nem szereti a nagy hőt, különben keserűvé válik. Ez a tipikus fűszer a spanyol kolbász specialitás, a chorizo számára.
Portfólió (10)
Franciaország, Ploufragan
...A termelés által végrehajtott erőfeszítések olyan műszaki leírások létrejöttét eredményezték, amelyek a főtt és friss felvágottak előállítására vonatkoznak: kolbász, vidéki pástétom és sonka. Több, szakértelméről ismert vállalat is része az Argoat Gazdáknak: BIGARD Quimperlében (29), TALLEC Bannalecben (29), Jean Stalaven Hillionban (22), Maîtres Jacques Rennesben (35), Charcuterie du Blavet Kervignacban (56), ABC Industries Peyrolles-en-Provence-ban (13), Bigard Agenben (47), Bigard Rognognasban (13) és Herta Illkirchben (67).
Azonos termékek
Húsipar
Húsipar
Egyéb termékek
TOJÁSOK
TOJÁSOK
Portfólió (4)
Portugália, Barcelos
...A gyorsaságot és hatékonyságot ötvöző töltőberendezés a delikát termékekhez A Filler EVC-2000 az a berendezés, amelyre szüksége lesz a delikát termékek töltéséhez. Chorizo, friss kolbász, virsli, szalámi stb. Egy 10 lapátos motoros tápláló rendszerrel rendelkezik, amely csökkenti a veszteségeket és megakadályozza a foltok és buborékok kialakulását, miközben pontosan szabályozza a porciók méretét...
Portfólió (28)
Franciaország, Carquefou
...Friss, csomagolt húsáru: - Chipolata természetes X6 - Chipolata 2X2 szeletelhető - Kolbász X4 - Füstölt kolbász X2 - Frankfurti kolbász X4 - Kolbász 2X1 szeletelhető - Fehér véres hurka X2 - Fekete véres hurka X2 - Természetes szalonnadarabok - Füstölt szalonnadarabok - Csont nélküli sonka X3 szelet - Füstölt grillezhető sonka X2 szelet - Sült hús szelet - Vendée-i sonka X4 szelet - Májpástétom szelet - Vidéki pástétom szelet - Pástétom tésztában X2 - Fej pástétom szelet...
Ausztria, Königsdorf
... gél, habosítás, emulgeálás, ragasztó. A tojásfehérje por javíthatja a termékek minőségét és eltarthatóságát. Megjelenés: laza por vagy tömör, egységes sárga, a normál tojásfehérje szagával, szagtalan, szennyeződésmentes. Tipikus alkalmazások: sonka, kolbász, surimi, tészta, instant tészta, édesség, szósz, fagylalt. Eltarthatóság: 24 hónap árnyékos, száraz, zárt körülmények között. Csomagolási részletek: 20 kg-os poli táskák karton dobozokban. 2022 Mt 40"-os konténerenként. Összetevők Friss tojás 99,9% Analitikai összetétel Fehérje 70,0% Lipid 5,0% Nedvesség 6,0-7,0%...
Németország, Großschirma
...Ahhoz, hogy a finom kolbász- és sajtfajták a vásárlás után is néhány napig frissek maradjanak, friss csomagolásban kell tárolni őket, amely a hentesek és sajtosok alapfelszereléséhez tartozik. Ez a csomagolóanyag duplex papírból készül, amely papír- és fóliarétegből áll. Mivel a fólia ponthegesztett, nagyon könnyen elválasztható a papírtól a hulladékkezeléshez, így környezetbarát módon...
Portfólió (9)
Németország, Mechelgrün
...Háziasított biokolbász és háziasított biohús sertésből és marhából, saját gazdaságunkból. Rendszeres időpontokban vágunk. Biohúsáru - Marhahús - Rostélyos - Marhapörkölt - Sertéspörkölt - Gulyás - Savanyú pörkölt Főtt hús - Csont - Tarja - Láb - Karaj - Sült hús - Jéghús - Szalonna - Bordák - Hús csontok - Wellhús Friss, füstölt és üveges bio kolbász - Májas - Vérkolbász - Sült kolbász...
Portfólió (2)
...Ideális friss hús és kolbász higiénikus csomagolásához és fagyasztásához. Zöldségek, tészták stb. fagyasztására is alkalmas. Extra szakadásálló, élelmiszerbarát és folyadékzáró. Stabil LDPE fóliából készült, anyagvastagság 30my. Nem alkalmas vákuumozásra és hegesztésre! Cikkszám: 2058 Anyagvastagság: 30my Formátum: 400x600mm...
Portfólió (4)
Németország, Berlin
MK-Fleisch GmbH egy IFS Higher Level, QS és Bio tanúsítvánnyal rendelkező friss és mélyhűtött húsáruk importőre és exportőre, amely marhahús, borjúhús, bárányhús és baromfi termékeket kínál. Vevőink közé tartoznak a kolbász- és húsáru gyártók, feldolgozó üzemek, nagykereskedők, vendéglátóipari szolgáltatók, C+C átvételi piacok, nagy hentesüzletek, valamint a melléktermék ipar. Termékeket...
Portfólió (10)
Olaszország, Mugnano Del Cardinale
Kezdetben a tevékenység szezonális jellegű volt, a húsvéti és karácsonyi ünnepek idején, és elsősorban helyi piacra összpontosított. Friss, első osztályú húsokat használtak, a kolbász készítése során óriási tudással és figyelemmel jártak el, a legjobb fűszereket és bélféléket alkalmazva, és a legnagyobb gondossággal szárították, hogy az íz, az aromák és a természetesség mindig védve és garantálva...
Portfólió (9)
Spanyolország, Tudela (navarra)
A Leframa egy családi vállalkozás, amely fokozatosan nőtt a két világos elvnek köszönhetően: a kemény munkának és a maximális minőségnek, hogy a legjobb terméket kínálhassuk ügyfeleinknek. Szeretjük a munkánkat, és ezt próbáljuk átadni minden termékünkben. Termékeink: FRISS KOLBÁSZ, CHISTORRA, SZÁRAZ ÉS FRISS CHORIZO, LONGANIZA, KURTÍTOTT SZALONNA, TOCINETA, FŰSZERES LOMBOC, FEHÉR CHORIZO, CULARES. Minden termékünk természetes bélből készült. Megvan a Navarrai Kézművesek és a Reino Gourmet pecsétje, és most már van egy ökológiai termékcsaládunk is.