Olaszország, Bruino
A Dolce Vassoio egy magas színvonalú kézműves cukrászati műhely. Szenvedéllyel dolgozunk, és eredeti alapanyagokat használunk a kézműves cukrászati termékek előállításához, amelyeket kézzel készítünk, ötvözve a modern gyártási technikákat és a hagyományos ízeket, mint régen. Magas minőségű hazai és helyi termékeket használunk, mint például a hegyi vaj vagy az ősi gabonákból készült liszt a...
Belgium, Thorembais-St-Trond
...Tejtermékek nagykereskedése Több évtizede foglalkozik tejtermékek nagykereskedelmével és kereskedelmével a Godfriaux intézmények, amelyek a vaj kereskedelmét specializációjukká tették, az EGT és HACCP normáknak megfelelően. Márkák: Debic, Inex, Vitalac, Corman, la Concorde, Vermeersch, Servis' Œuf, EPI... Vaj csomagolása 100%-ban belga vajat dolgozunk fel és csomagolunk. A hagyományos gyúrásnak...
Franciaország, Poligny
- Tej, vaj, tejszín, túró a GMS és francia, európai ipar számára. - Biológiai és hagyományos sajtok exportja (kb. 150 termék) francia, svájci és olasz prémium kategóriában Európába, Észak-Amerikába, Japánba. - Készletkiárusítás: élelmiszer- és egyéb tételek vásárlása és értékesítése Franciaországban és külföldön. - Európai logisztika kis mennyiségekhez. - Állatorvosi és vámügyi formalitások intézése. - Minőségi termelők hálózata.
Franciaország, St-Yrieix la Perche
... beszállító, madeleine gyártó, madeleine szállítás, madeleine gyártás, sütemény gyártó, péksütemény gyártó, sütemény beszállító, péksütemény beszállító, péksütemény szállítás, sütemény szállítás, natúr madeleine, csokoládés madeleine, étcsokoládés madeleine, hosszú madeleine, hagyományos péksütemények, mazsolás sütemények, mini négynegyed, Génois ChocoLait, ChocoPépites, Mandulás Financier, Csokoládés Puhaság, Töltött Sütemények, sütemények válogatása, torták válogatása, péksütemények, tiszta vaj galette …...
Belgium, Courcelles
Az Agral Butter egy vajtermelő a fogyasztók számára. Szenvedély, Szakértelem és Rugalmasság – ezek a kulcsszavak teszik az Agral Butter-t az ideális partnerévé egy egyedi vaj kifejlesztésében, a hagyományok tiszteletben tartásával. Szenvedély: Az Agral Butter elsősorban a vaj iránti szenvedélyről szól: egy hagyományos termék tiszteletéről, amely íz és természetesség értékeit hordozza. Az Agral...
Franciaország, Plouvien
A SILL ENTREPRISES egy 1962-ben alapított breton csoport. Cégünk elsődleges tevékenysége a tej feldolgozása: tejpor és tejtermékek. Az idő múlásával tevékenységünket diverzifikáltuk gyümölcslevek és italok, levesek és pürék, vaj és hagyományos tejszín előállításával. Legutóbb kínálatunk bővült fagyasztott készételek széles választékával. A SILL ENTREPRISES a következő márkákat egyesíti: La...
Olaszország, Bolzano
A PERI SRL a Bayerische Milchindustrie eG olasz leányvállalata, amely Bajorország vezető tejtermékeinek gyártója, mint például a hagyományos és bio por alapú termékek az ipar számára, friss termékek a nagykereskedelem és a kiskereskedelem számára, mint a vaj, sajtok és krémsajtok, mozzarella, valamint UHT termékek, mint a savanyú tejszín, tejszín, kávétejszín és tej. A PERI SRL minden termékét a...
Franciaország, Marseille
...Hagyományos recept - Egyedi tudás Vágyik a csokoládéra? Fekete csokoládé fügével és dióval, fekete csokoládé Amarena cseresznyével, tejcsokoládé mályvacukorral, fehér csokoládé málnás márványozással, vagy a házi specialitás, a Marseilles-i rúd... A Marseilles-i Rúd ® a Marseilles-i Csokoládégyártó specialitása. Egy "vaj és tejszín nélküli" praliné, tiszta élvezet, natúr, leveles, régi stílusú...
Portfólió (1)
Belgium, Brugge
Az Oud Huis Deman Bruges-ben kézműves és hagyományos módon készít kenyeret, süteményeket, kekszeket és speculaast. A Biscuiterie De Man nemcsak akkor készít speculaast, amikor a Mikulás az országban van, hanem húsvétkor is készítünk speculaas kekszeket. A legjobb vaj és természetes alapanyagok használatával ez a mai napig a bolt specialitása: mandulakenyér, bruggai keksz, bruggai nyolcak, görög kenyér, mokkák, kletskoppen, makaronok, vajspeculaas, bruggai cigaretták, florentinák, stb...
Franciaország, FONTAINE DE VAUCLUSE
...) a Provence-i hagyományokban gyökerezik, de szereti az újításokat is, mind a termék, mind a csomagolás terén. Az idei újdonság a kenyérre kenhető különlegességeink és a hagyományos "gibassié" Provence-i recept összekapcsolásából született, amely egy olívaolaj alapú aperitif kekszet eredményezett, vaj és tojás nélkül, a Provence ízeivel, a Croq’ Apéro.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play