Spanyolország, Cuarte De Huerva
...A La Chinata extra szűz olívaolaj négy alapvető jellemzője alapján különbözik: *Intenzív sárga szín némi zöld árnyalattal. *Édes és lágy íz, anélkül, hogy a dél-spanyol olajokra jellemző csípős és keserű íz lenne. Ezért ennek az olajnak az íze igazán kellemes, és kóstoláskor valódi élvezetet nyújt. *Érett gyümölcs aromája. *Nagyon magas zsírsavtartalom, ami miatt ezek az olajok a...
Portfólió (10)
Olaszország, Castelfidardo
...Extra szűz olívaolaj, amelynek gazdag és körülölelő illatjegyei vannak, mint a articsóka, zöld paradicsom és mezővirágok. Intenzív, tartós és tiszta íz, csípős érzésekkel és kiegyensúlyozott keserűségérzéssel. Ajánlott olyan jelentős szerkezetű ételekhez, mint a vörös húsok, hüvelyes levesek vagy a klasszikus pugliai grillezett polip. Mi vagyunk az egyik kevés olasz termelő, aki ezt a monovarietális olajat készíti.
Portfólió (4)
Ausztria, Vienna
...A trüffelolaj egy finom és aromás fűszerolaj. Kiváló minőségű, hidegen sajtolt Primadonna olívaolajból készül. A trüffelolaj különösen alkalmas risotto és tészta, carpaccio, tojásrántotta, sajt, burgonyapüré, tejszínes szószok / könnyen kötött szószok, tojásrántotta / sült tojás, lágy tojás / buggyantott tojás / onsen tojás és sonka finomítására. Tartalom: 150-750 ml Íz: eredeti fekete trüffel íz természetes trüffelszeletekkel, finom olíva ízzel.
Portfólió (8)
Olaszország, Amelia
...hanem számos organoleptikus tulajdonság, amelyeket kifogástalan gyártási folyamatok révén érünk el. Ennek a terméknek a kivételes minősége a helyi, organikus olajfaültetvények gondos kiválasztásából ered. Ez a folyamatos és alapos precizitás eredménye, amelyet az olíva feldolgozási folyamat során alkalmazunk; a levél eltávolítás és tisztítás mint alapvető munkamódszer hozzájárul a higiéniai normák magasabb szintjéhez a folyamat során, míg a betakarítás és tárolás rendkívül gyorsan történik, hogy elkerüljük a fermentációt, így teljes mértékben megőrizzük az íz tulajdonságokat.
Olaszország, Marciano Della Chiana
... Intenzív gyümölcsös ízével, kiegyensúlyozott keserűséggel és csípősséggel rendelkezik, ajánlott bármilyen, magas minőségű hozzávalókból készült étel nyers öntetére. Kiszerelés: 500 ml. Összetevők: 100% olasz extra szűz olívaolaj. Olajbogyó fajták: Moraiolo, Arbequina Toscana. Kinyerési rendszer: Hideg sajtolás. Betakarítás időszaka: Október 19. Betakarítás módja: Főként gépesített. Gyümölcsös íz: Intenzív. Tárolási mód: Hűvös, száraz helyen, fénytől és hőtől védve tárolandó.
Portfólió (10)
Spanyolország, Muro De Alcoy
...amelyek során csak dekantálás, centrifugálás és szűrés történt Kivonási módszer: Hideg sajtolás Savtartalom: ≤ 0,8% Peroxid index: ≤ 20 Előnyök: Magas E-vitamin, polifenol és olajsav tartalom. Ez teszi a világ egyik legegészségesebb AOVE-jává. Íz: Intenzív zöld, enyhén keserű és csípős, tartós a szájban, friss és gyümölcsös utóízzel, articsóka, dió és keserű mandula ízjegyekkel. Aroma: Zöld gyümölcsös, paradicsom, friss fű, articsóka, zöld banán és zöld körte.
Portfólió (8)
Törökország, Manisa
... szeretet szintjén szeretsz és törődsz vele, akkor biztosan létrehozol valamit ott. Megalkottuk a Grill Olívát, amely az első és egyetlen Törökországban, az "örök szerelem olívája" megértésünkkel. És számos más olíva saláta ízünkkel elnyertük a Kiváló Íz Díjat, amelyet a világ legképzettebb zsűrije értékelt az International FLAVOR & QUALITY INSTITUTE keretein belül. Az Ellen Well Gourmet Sorozattal és a...
Portfólió (10)
... szállításában a lenyűgöző értéklánc-menedzsment rendszerből fakad, amelyet az Artem Oliva működtet. Az Artem Oliva Extra Szűz Olívaolajának minősége és márkánk értékei képezik az alapot, amely biztosítja a sikeres jövő felé vezető utat üzletünk számára. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy fenntartjuk az autentikus íz és minőség iránti kompromisszum nélküli hagyományt, amelyet mindig környezetbarát...
Portfólió (10)
Törökország, Izmir
... csak vízzel és sóval keverik őket, földalatti erjesztő tartályokban. Az íz megőrzése érdekében a nyomást csak a Bergamából és Kozakból gyűjtött különleges kövekkel alkalmazzák. Erjesztési módszerünk a hagyományos technikák egyike, az olívák természetes érlelése 9-10 hónapon keresztül a földalatti tartályokban, ahol naponta négyszer, 15 percig vízzel keringetjük az összes rétegben a só és az oxigén...
Németország, Berlin
A Skarvelis család extra szűz olívaolajat termel, első osztályú minőségben, saját termesztésből a Mani régióban, Görögországban. A Skarvelis olívaolaj finom és kifejezetten friss aromával rendelkezik. A mandulás kesernyés íz és a kissé pikáns jegyek tökéletes harmóniában állnak a Koroneiki olíva gyümölcsös ízével.
Portfólió (4)
Görögország, Crete
A Lyrakis család S.A. a krétai extra szűz olívaolaj és olíva termékek tekintetében 1947 óta szállít a Sissi faluban (Herakliontól 40 km-re északkeletre, Krétán, Görögországban), és továbbra is modern módon kínál kiváló minőségű termékeket a végső vásárlók számára. Filozófiánk, hogy tudományos alapokon működjünk a termelés és csomagolás minden szakaszában, hogy a legmagasabb minőségű íz és...
Törökország, Mugla
... megfelelő feldolgozása hideg préselési módszerrel védi az olívaolaj jellegzetes tulajdonságait és tápértékeit. A BSNS Tarım, amely soha nem kompromittálja a minőséget a termékeiben, és mindig arra törekszik, hogy tovább fejlessze az ipart, az olíva, a természetesség, a nap és az íz élményét hozza el az asztalára olívaolaj-termelésével.
Olaszország, San Severo
A NEW GENERATION SNACK EGY ÚJ CÉG, AMELY KITALÁLT EGY ÚJ TERMÉKET, A PATITOKIT, EGY EGYEDI SNACKOT. ÖSSZESEN 24 KÜLÖNBÖZŐ ÍZ KAPHATÓ: (ÉLES PAPRIKA, VIDÉKI, HAGYOMÁNYOS, ÍNYCSIKLANDÓ, PARASZT, RUKOLA ÉS GRANA, HALÁSZ, CSIRKE, TEXAS CSIRKE, ERDEI ÍZEK, SZICÍLIAI, MEXIKÓI, SÜLT KRUMPLI, BACON, GRILLEZETT, MEDENCÉS, WURSTEL, PUGLIESE, FEKETE OLÍVA, BORS ÉS ROZMARING). MIND EZEK KIVÁLÓAN...
Görögország, Peireus
... megközelítések és fejlesztések felhasználásával. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy magas termelési standardokat érjünk el. Látomásunk, hogy egyedi értéket teremtsünk ügyfeleink számára, hogy vezetővé váljunk az extra szűz olívaolaj előállításában, és világszerte terjesszük az olívaolaj fogyasztásának egészségügyi és hosszú élettartamú előnyeit. Az olajfa ültetvény helyszíne: Kyparissia, a Peloponnészosz nyugati részén, Görögország Olíva fajta: Olea europaea var. Koroneiki organoleptikus értékelés (gyümölcsös íz / keserű / csípős): 4.5 / 1.7 / 3.3...
Görögország, Lesvos
...aranysárga szín, könnyű textúra, jellegzetes aroma és finom íz. Ezekhez a természetes tulajdonságokhoz hozzáadva az emberi tényezőket, mint a tapasztalat és a szenvedély, az eredmény a világ egyik legjobb olívaolaja.
Spanyolország, Cordoba
... adalékanyagok és tartósítószerek nélkül készült olajbogyó lé, és savtartalma kevesebb mint 0,8%. Kellemes és azonosítható érzékszervi jellemzőkkel rendelkezik. Összetevői: Nagyon intenzív gyümölcsös íz. Friss gyümölcsök íze egy csipetnyi csípősséggel. Szűrt AOVE. Az Extra Szűz Olívaolaj, OLIVARO ENYHE BAENA SZÁRMAZÁSI MEGJELÖLÉSSEL, a minőség szinonimája, megőrzi minden érzékszervi jellemzőjét és...
Spanyolország, Alcala La Real, Jaén
... legjobb technikák alkalmazásával, egy képzett emberi csoport gondos felügyelete mellett végezzük. Olajunk: Korlátozott Kiadás: A legjobb termés a "Un Olivo" korlátozott kiadásra kerül. Megosztjuk legjobb olajunkat mindazokkal, akik tudják élvezni egy igazán különleges íz és aroma varázsát. Háromféle Korlátozott Kiadású olajat palackozunk: Picual fajta, Picual és Arbequina fajta házasítás. Az első nap betakarítás nélkül: "Un Olivo" különböző minőségeket és formátumokat palackoz: "Un Olivo" Extra Szűz Olívaolaj, "Un Olivo" Olívaolaj, "Un Olivo" Olíva-pomace olaj.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play