Olaszország, Cosio Valtellino
A Bongetta Formaggi az olasz és más sajtok érlelésére és porcionálására specializálódott. Képesek vagyunk teljes sajtpakkot biztosítani: Grana Padano Dop és Parmigiano Reggiano Dop különböző érlelésekben, porcionálásokban és reszelve. Sok olasz DOP: Il Taleggio Dop, Gorgonzola Dop, Asiago DOP, Montasio DOP, Casera DOP, Bitto DOP, Bufala DOP, Pecorino Romano DOP, Fontina DOP, Quartirolo DOP, svájci sajtok, kemény sajtok, lágy sajtok, kecske- és juhsajtok, Provoloni, fiatal tejüzemi sajtok, félig érlelt és szuper érlelt sajtok.
Olaszország, Guastalla
Guastallában, Reggio Emilia és Parma között, egy családi vállalkozás ötvözi Emilia Romagna két legjobb hagyományát, a kulináris művészetet és a mérnöki tudást. Bertazzoni a régió gasztronómiai örökségének örököse, olyan termékekkel, mint a parmai sonka, a szalámi és a mortadella, a Parmigiano Reggiano és a balzsamecet. Ezért azok, akik szeretnek főzni, a Bertazzoni konyhákat és főzőlapokat használják, amelyeket szenvedéllyel és szakértelemmel készítettek a konyha szakértői.
Olaszország, Torino
... fontosságú a magas minőségű termék előállításához. A PAMA termékkínálata a legjobban a nyersanyagok minőségére figyelő gyártók gondos kiválasztásából származik, és olyan neves és reprezentatív márkákból áll, mint a Parma sonka és a Parmigiano Reggiano, valamint a mindennapi asztalokra szánt, széles körben fogyasztott termékekig, egészen a regionális, niche termékekig, amelyek az ősi és elfeledett ízek újbóli felfedezésére irányuló folyamatos kutatás eredményei. A PAMA a legteljesebb választékot kínálja a felvágottak és sajtok között, amely képes kielégíteni a legigényesebb ínycsiklandókat is.
... beruházásokat végzett, hogy lehetővé tegye a Parmigiano Reggiano termelésének erős növekedését: 1960-ban 107 taggal a feldolgozott tej mennyisége 20.000 quintál volt, ami évi 3.700 forma előállítását jelentette; 2005-re a tagok száma 24-re nőtt, a feldolgozott tej elérte a 165.000 quintált, és az évi formák száma 30.000-re emelkedett; 2017-re a tagok száma 16-ra csökkent, a feldolgozott tej 215.000 quintálra nőtt, és az évi formák száma 36.000-re emelkedett.
Olaszország, Cesenatico
A hagyományok, szenvedélyek és ízek gazdag földjén, Romagna területén született a La Fenice tésztagyár, ahol a nyersanyagok felhasználása alapvető fontosságú a magas szintű minőség fenntartásához. A legfontosabb és leggyakrabban használt nyersanyagok közé tartozik a tanúsított romagnai liszt és az Altamurai durumliszt, a Parmigiano Reggiano és a Grana Padano, mindkettő DOP, valamint kizárólag...
Olaszország, Milano
... például Parmigiano Reggiano, Grana Padano, élelmiszer-tartósítók, alacsony savtartalmú extra szűz olívaolaj, olasz és spanyol sonka (jamon iberico), Bresaola, fagyasztott hal (Argentin garnélarák). A piaci résekre szánt termékek forgalmazásával jelentős számú olasz és külföldi szakosodott forgalmazót hűsítettünk meg, ami lehetővé teszi számunkra, hogy fokozatosan növeljük értékesítési volumenünket...
Olaszország, Reggio Nell'emilia
Parmigiano Reggiano gyártása és értékesítése...
Parmigiano Reggiano gyártása és értékesítése...
Olaszország, Pescara
AGRINVEST SRL TEJ IMPORTÁLÁS CISTERNÁBAN EXPORTÁLÁS - SZÁRAZ ÉS FRISS TÉSZTA - FELVÁGOTT ÉS SONKA - KÁVÉ - HÁMOZOTT PARADICSOM, PARADICSOM PÜRÉ, KONZERVEK, GYÜMÖLCSLEVEK, HOSSZÚ TARTÓ TEJ 1 L ÉS 0,5 L, SAJTOK, PARMIGIANO REGGIANO, GRANA PADANA, BOROK, OLÍVÁK.
Parmigiano Reggiano, felvágottak értékesítése...
Nagykereskedelem Parmigiano Reggiano és Grana...
Olaszország, Reggio Nell'emilia
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play