...Alò egy értékes bor, amely napfényen szárított Aleatico szőlőből készült. A természetes erjedés után a bort kis fahordókban érlelik. Ennek a késői szüretelésű édesbornak a termelése évente 500 palackra korlátozódik.
Gazdag bor, nagyon széles aromaprofilel, a szilva gyümölcsösségétől a rózsa virágosságáig, egészen a fahéj fűszerességéig, rubinvörös színben tűnik fel. Lédús és telt ízének...
...Aperitif bor, javasolt nagyon, nagyon hidegen, 3º és 5º Celsius között, frappé vagy glacé formában tálalni. Ajánlott tengeri ételekkel, kőhalakkal és pácolt halakkal, kék sajtokkal, valamint mindenféle pástétommal és desszerttel párosítani.
Eredetvédett címke: Castilla és León földjei
Fajta: Verdejo - természetes édes
Évjárat: 2019
Érlelés: 100%-ban verdejo szőlőből készült, kontrollált erjesztéssel, 9º alkoholtartalomig megállítva
Kóstolási jegyzetek: Elefántcsont színű. Tiszta, magas aromás profillal és kiváló térfogatú ízélménnyel.
...Régió
Olaszország – Veneto
Fajta
100% Glera
Megnevezés
DOCG
Alkoholtartalom
11,5%
Borászat
Lágy préselés és tiszta fermentáció kontrollált hőmérsékleten. Második fermentáció és természetes fermentáció autoklávban körülbelül 50 napig 12 – 13°C-on.
Űrtartalom: 75cl...
... szép krémességet kölcsönöz ennek a bornak, miközben egy finom komplexitást is hozzáad.
Az illat a mézharmat dinnye, a frissen vágott fű és a lime jegyeivel nyílik, amelyeket egzotikus licsi és guava aromák egyensúlyoznak. A szájban a naspolya és a passiógyümölcs ízei dominálnak, amelyeket a szüret friss és természetes savassága támogat, ami ragyogó és ásványos lecsengést ad.
Ez a bor tökéletesen illik egy grapefruit és garnélarák salátához, tengeri ételekhez vagy thai ételekhez.
...Szőlőfajták: Grenache 95%, Carignan 5%
Szőlőkora: 15 év
Terroir: Agyagos-mészkő
Szüret: Gépi
Kóstolás:
• Szín: Nagyon világos rózsaszín
• Első illat: intenzív, citrusos (grapefruit) és virágos
• Második illat: szőlőbarack
• Ízben: friss, elegáns, kerek
• Jó lecsengés
Étel-ital párosítás:
• Délies ízeket idéző ételek
• Saláta, Grillezett ételek
Tartás: 2 év
Borászat:
Közvetlen préselés. A mustot gyorsan lehűtik az aromák megőrzése érdekében. Természetes ülepítés hidegben. Erjesztés tartályban 16°C-on a frissesség és a kifinomultság érdekében. Seprőn érlelés palackozásig.
...Olyan természetes, mint a frissen préselt szőlőmust. Amikor a fermentáció elkezdődik, képesek vagyunk természetes módon, hideg alkalmazásával leállítani azt, így 5,5 % alkoholtartalmú alacsony fokozatot és egy csipetnyi természetes szén-dioxidot érünk el. Ez valami újdonság és ínycsiklandó, ami egyre több közönséget vonz, akik elbűvölve vannak kiváló ízével.
"A LEGJOBB FRIZZANTE SPANYOLORSZÁGBAN 2017"...
...A chardonnay-ból készült édes bor, ami meglehetősen ritka. Csak azokban az években készülhet, amikor nemes rothadás alakul ki a szőlőn.
Kézi szüretelés október végén - november elején. Nagyon alacsony hozamok. A szőlők természetes cukrokban gazdagok.
Tökéletes az ünnepi étkezések kísérőjeként (libamáj vagy desszert).
50 cl-es palackokba csomagolva.
...Termelés: Ez a bor a Dél-Franciaország szőlőültetvényeiből származik, és a mediterrán éghajlat előnyeit élvezi, amely kivételes napsütést és erős szelet (mistral) biztosít, ami természetes módon távol tartja a szőlőbetegségeket.
A biogazdálkodás elősegíti a biodiverzitás megőrzését. Így a szőlőültetvények valódi Természetvédelmi Területek a madarak számára, akik itt ideális életkörülményeket...
... az ízesítéshez.
A Cardona birtok a Corbières terroirból származó vörösborok válogatásából készíti el a Morèeumot, amely tölgyfahordóban érlelődik egy természetes barlangban.
Ez a hosszú ideig érlelt bor erőteljes aromája a garrigue mézével lágyul, és a vad szeder levének redukciója varázslatos és titokzatos erdőben tett séták illúzióját idézi.
...Terroir: Agyagos, kavicsos talaj palákon
Helyzet: Felső Layon
Borászat
A borászat a hagyományos módszer szerint történik. Az üvegben történő erjedés a szőlő természetes cukraival zajlik.
Kóstolás 6 és 8 °C között
Szem: Halvány sárga
Illat: Sárga gyümölcsök
Íz: Finom és összetett aromák, amelyek a érett barackra és a nektarinra emlékeztetnek. Élénk, szinte ideges támadás. Tágas és kerek íz...
...Cépage: 100% Muscat d'Alexandrie
Elaboration: 10 hónapos héjmaceráció edényben, majd préselés és 2 hónapos érlelés ugyanabban az edényben, elsősorban a természetes tisztítás érdekében.
Kommentárok a kóstolásról: Az intenzív, kandírozott citrusfélék és licsi jegyek megragadják az ízlelőbimbókat, és ennek a száraz bornak a frissessége meglep majd. Kóstolási hőmérséklet: 12°C.
...Ez a Rivesaltes-i természetes édes bor arany árnyalatú és összetett illatú bor, amely keveri az őszibarackot, a kandírozott gyümölcsöket, a karamellt és a narancslekvárt. Ahogy látni fogja, tökéletes egyensúlyt teremt a komplexitás és a savasság között.
...{"CÉPAGES":"SZŐLŐFAJTÁK\nChardonnay 100%\n\nVINIFICATION\nA szőlőszüret és a préselés után az alkoholf ermentáció természetesen, helyi élesztőkkel zajlik: 30%-a tölgyfahordókban, 70%-a hőszabályozott rozsdamentes acél tartályokban. Ez a hosszú és természetes folyamat a bornak nagyobb komplexitást ad. A malolaktikus erjedés szintén természetesen zajlik. Az érlelés körülbelül 12 hónapig tart, és a...
...A San Pellegrino Szénsavas Természetes Ásványvíz Olaszországból importált, és teljes szívvel öleli magáévá az olasz életstílust. Az olasz Alpok által természetesen szűrt víz 30 éves földalatti utazása során, íze tiszta és frissítő, közepes méretű buborékokkal. A San Pellegrino szublimált ízprofilja tökéletes a száj ízének tisztítására és a finom ízek kiemelésére, így ideális palackozott víz borok...
...Javasolt párosítások
Nem banális aperitifek, tökéletesek az egész étkezéshez, megfelelő struktúrájú ételek társaságában, csak figyelni kell.
Megjegyzések
Nautilus CruStorico, az első buborékos bor, amely édesvízben érlelődik, az Iseo-tó mélyén.
A palackok az Iseo-tó természetes üledékeivel jelennek meg, és egy elegáns fémlabellel vannak ellátva.
Palackos érlelés 65 hónapig, ebből 48 hónap 40...
...Ez a finom likőr a tejszín és a pomace pálinka kombinációjából születik, amelyhez természetes kávé, kakaó, fahéj, vanília és toffee kivonatok adódnak.
17 % alkoholtartalom.
Doboz: 31x24x32cm
Doboz: 12 üveg...
Spanyolország, San Vicente De La Sonsierra-La Rioja
1978
20-49
Szállítás: Világszerte
Gyártás
...A hagyományos készítési módszer a mi régiónkban. Az egész fürtöket egy tartályba helyezik, ahol természetes erjedés zajlik szén-dioxid gáz atmoszférájában. Az eredmény egy aromás, gyümölcsös ízvilágú bor, amely lila színű.
...Likőrök, amelyeket az Otranto-Leuca park természetes nyersanyagaiból készítenek. Finom infúziók édesköményből, zsályából, babérból és tengeri fűből; nagyon értékelt, mint digestív.
... savtartalom általában alacsony. A Grenache N lehetővé teszi édes természetesborok és nagyon nagy, struktúrált és aromás, hosszú érlelésű borok előállítását, feltéve, hogy minőségi terroir-ra ültetik, a hozamot tökéletesen kontrollálják, és jó színt érnek el.
Kultúrára és agronómiára való alkalmasság
Ez a nagyon erős szőlőfajta (erős gyökérzet) néha érzékeny a gyümölcsfakadásra és nehézségekbe ütközik a gyümölcsérés során. Felálló növekedésű, és rövid metszésre (goblet vagy cordon) kell vezetni. Könnyen megjeleníti a betegségek tüneteit.
...Füstöléshez használt faforgácsok vagy fadarabok (húsok, felvágottak, halak és sajtok), borok nemesítése, gombák és csírák tenyésztésének támogató anyagaként, valamint rágcsálók és hüllők alomjaként.
Füstölési részletek:
A Räuchergold® 100%-ban természetes és kiváló minőségű füstölő termékek, amelyek jobb gazdasági hatékonyságot, javított végtermékeket és optimalizált füstgenerátor működést...
...A természetes parafa dugó a legrégebbi termék a piacon, egyedülálló és tökéletes tömítőanyag. Mivel 100%-ban természetes, egy darabból készült, olyan egyedi tulajdonságokkal rendelkezik, amelyeket más versenytársak nem tudnak kínálni.
Ez a terméktípus bármilyen minőségű bor lezárására használható, függetlenül a palack forgásától vagy geometriájától. Alacsony forgású borok esetén ennek a dugónak a használata kiemelkedően fontos, lehetővé téve, hogy a bor a kívánt minőségben érjen. ...
...24-36 hónapon keresztül, esőben, hóban, szélben és napsütésben, természetes módon szárad a szabadban.
Ez a "faérlelés" folyamat a pörköléssel együtt adja meg a borok keresett aromás komplexitását.
A barrique-ok gyártása ISO 9001 és ISO 22000 tanúsítvánnyal rendelkezik.
Évek óta neves borászok használják ezeket a hordókat Ausztria-szerte, és kiváló eredményeket értek el velük.
225 l űrtartalom
Különböző pörkölések...
... természetes gravitációval történik egy asztalon.
Alkalmazási terület
A BIB'UP SMART® félig manuális töltőgép könnyen alkalmazható minden élelmiszer- és nem élelmiszer folyadékhoz:
Borok, alkoholok, aperitifek, koktélok ...
Gyümölcslevek, pürék, kompótok ...
Szörpök, koncentrátumok, utókeverékek ...
Olajok, majonéz, ketchup, margarin, fűszerek.
Folyékony tojás, tojástermékek.
Tejtermékek, tejszín...
...Királyi mézbor, amelyet egy régi orosz recept szerint készítenek, természetes mézből, amelyet Csehországban nyernek, propolissal és gyógynövényekkel. Eredeti aromával és kellemes ízzel rendelkezik.
Csehország: Tartalom: 4 üveg 0,5 literes
0,5 L...
...RS Pezsgő, friss gyümölcsös sav, ásványos
100 ml körülbelül 22 kJ (5 kcal), 1,0 g szénhidrát
RS Pezsgő osztrák Rizlingből, száraz, friss gyümölcsös sav, ásványos, természetes
100 ml körülbelül 22 kJ (5 kcal), 1,0 g szénhidrát
Készült: Németország...
... következtében, bár szorosan összekapcsolódnak egymással és a hordozóval, a kövek természetes megjelenésükben és teljes szabadságukkal mutatkoznak meg. Ez a kőszőnyeg varázsának forrása, amely egyedülálló burkolatként jelenik meg.
A kőszőnyegek alapelve lehetővé teszi alkalmazásukat a legváltozatosabb körülmények között; valójában, amikor a gyanta éppen elkészült és a kövekkel kombinálva van, úgy...
... hosszú tapasztalatának köszönhetően a mezőgazdasági vállalat természetes szőlőválogatást végez, bízva a helyi talajban és éghajlatban, majd figyelemmel kíséri az egész folyamatot a szőlőültetvénytől a palackozásig, hogy garantálja az autentikus, illatos és nagy értékű termékeket.
... alagsorral rendelkező pincében. A bort mechanikus szivattyúk segítsége nélkül dolgozzuk fel. Az így keletkező bor természetes módon folyik le. Ennek köszönhetően a bor megőrzi frissességét és aromáit.
A Terre de Ghaya egyedi borászati élményeket is kínál, mint például szőlőültetvényekben tett séták és piknikek.
Figyelem: Az alkoholfogyasztás veszélyes lehet az egészségre, fogyassza mértékkel.
A PODERI MORETTI, Olaszország történelmi vállalata, a családi vállalkozás természetes átalakulása, a Moretti és Occhetti családok egyesülésének eredménye, akik már a XVII. századtól jelen vannak a Roero területén.
A földművelés, különösen a kiváló borok előállítása mindig is családi hagyomány volt, amelyet apáról fiúra büszkén örökítettek át évszázadokon keresztül egészen napjainkig. Őseink, akik...
...Abszolút Organikus Borok Írország & Egyesült Királyság Organikus, Biodinamikus, Vegán és TermészetesBorok. Böngésszen boltunkban és online tiszta, vegyszermentes organikus, biodinamikus, természetes és vegán borokért, amelyeket közvetlenül az ajtajához szállítunk.