Franciaország, La Seauve Sur Semene
...Mik azok a Crousticks Étcsokoládé? Egy keksz rizsliszttel, kukoricaliszttel és 5% cukorral, ennyi az egész. Egy jó étcsokoládé, minimum 48% kakaótartalommal, lecitin nélkül, ami elragadja a gasztronómák szívét! Semmi több! Összetevők: ÉTCSOKOLÁDÉ 50% Rizsliszt, kukoricaliszt, teljes kiőrlésű rizsliszt, nádcukor Nyomok: Szója, Tej, Diófélék, Földimogyoró...
Portfólió (7)
Spanyolország, Madrid
... két Bach-virágot tartalmaz: Aspen és Rock víz. Ez a finomság egy ízletes kényeztetés, amely természetes módon segít kezelni a szorongás, félelmek és bizonytalanság állapotait. A Jellybeans Szorongás előnyei: - Bach-virágok Aspen és Rock víz: segít a szorongás, félelmek, bizonytalanság, szorongás, aggodalom, nyugtalanság, izgatottság és nyugtalanság állapotainak kontrollálásában. - Csokoládé...
Portfólió (49)
Németország, Wangen
...Ez a Labooko 100% eredeti csokoládét tartalmaz Ecuadorból. Erőteljes, féktelen kakaómassza további összetevők nélkül, a híres Arriba kakaóból készült, amely kizárólag Ecuadorban terem. Ez a Labooko 100% eredeti csokoládét tartalmaz Ecuadorból. Erőteljes, féktelen kakaómassza további összetevők nélkül, a híres Arriba kakaóból készült, amely kizárólag Ecuadorban terem. A perui Criollo mellett az...
Portfólió (10)
Törökország, Istanbul
... palacsinta tetejeként - Finom sütési receptekhez - Praktikus 1,6 kg-os üvegben kapható Összetevők: Cukor, búzaliszt, növényi olajok, glükóz szirup, sűrített zsírszegény tej, kandírozott cukor, kakaóvaj, alacsony zsírtartalmú kakaópor, emulgeáló, só, ízesítők. Tápérték információ (100 g-ra vonatkoztatva): Energia: 2269 kJ / 542 kcal, Zsír: 34,1 g, Szénhidrát: 56,7 g, Fehérje: 7,1 g, Só: 0,23 g. Allergének: Tartalmaz: búzát, tejet, szóját. Tartalmazhat: dióféléket, tojást. Tárolás: Hűvös, száraz helyen tárolandó. Felbontás után hűtőben tárolandó.
Portfólió (8)
Franciaország, Yssingeaux
A Nactarome csoport tagjaként és a Groupe Nactis Flavours márkájának részeként a Sevarome az élelmiszer-aromák, a diófélék előkészítése, az aromás összetevők, valamint az élelmiszer-textúrák, stabilizátorok és színezékek tervezésére és gyártására specializálódott, a gasztronómiai szakmák és az édesipari ipar számára. A Sevarome a Pékség-Pastry, a Cukrászat, a Csokoládégyártás, a Fagylalt és az...
Portfólió (55)
Németország, Hohentengen
... dekorációk tortákhoz és süteményekhez, valamint mindenféle alkalomhoz, például esküvőkhöz és születésnapokhoz. Finom csokoládé dekorációk, részletesen kidolgozott cukorfigurák, elegáns marcipánrózsák, gyönyörű ifjú pár figurák és még sok más teszi felejthetetlenné az ünnepségeket. A tortadekorációs termékeink választékát a fő katalógusunkban foglaltuk össze Önnek. Kreatív ajándékok. Ezen kívül...
Portfólió (3)
Olaszország, Bertinoro
A TÖKÉLET ÍZE TÖBB MINT 60 ÉVE. Románia szívében, a hagyományokban és gasztronómiai kultúrában gazdag régióban Attilio Babbi 1952-ben megalapította a BABBI Édességipari Vállalatot, amely a fagyikészítők számára készült tölcsérek, ostyák és félkész termékek gyártására specializálódott. A vállalat, köszönhetően a teljesen természetes alapanyagoknak és a felhasznált összetevők frissességének...
Franciaország, Crestet
... sárgabarack rozmaring - nougat kávé csokoládé - nougat karamell sózott vaj - nougat csokoládé - nougat áfonya - nougat világ fűszerei - nougat füge és datolya - nougat gyömbér - nougat levendula virág - nougat mandarin - nougat dinnye - nougat méz mandula - nougat áfonya - nougat mogyoró praliné - nougat narancs fahéj - nougat pisztácia - nougat rozmaring - nougat spéculoos - nougat kakukkfű Finom nougatjainkat online, közvetlenül a weboldalunkon rendelheti meg. Termékeink kóstolásával egy édes élvezetekkel teli univerzumba léphet be.
Portfólió (18)
Magyarország, Budapest
Egyesült Királyság, Cheshire
... költség és szolgáltatás szempontjából. Gyári próbák támogatása - összetevők, formulák és folyamatváltozások. Javítsa a termékminőségi problémákat, ajánlva megelőző és helyreállító intézkedéseket. Oldja meg a csokoládé virágzási problémákat - hibakeresés, helyreállító és megelőző intézkedések. Tanulja meg, hogyan értékesítse az összetevőit a snack és csokoládé szektorban. Oldja meg a beszerzési, összetevői vagy folyamatbeli incidenseket. Végezzen eljárásokat a tőkeberuházások és felvásárlások átvilágítására.
...AZ EURÓPAI CSOKOLÁDÉ TÁRSASÁG (ECC NV) egy belga vállalat, amelyet 1993-ban alapítottak. A cég a professzionális felhasználók számára készült ipari összetevők piaci szegmensében mint 'az újító' emelkedik ki. Az ECC 'üzlet az üzletnek' csokoládétermékeket kínál különböző szektorokban, beleértve az ipari pékségeket és cukrászatokat, tortakészítőket, fagylaltgyártókat, nagykereskedelmi láncokat és a...
A HEIDI CHOCOLATERIE SUISSE SA a vevőspecifikus csokoládé különlegességek fejlesztésével és gyártásával, valamint egyedülálló márkakínálatának értékesítésével rugalmasan, szakszerűen és minőségorientáltan működik, hogy innovatív módon kielégítse ügyfeleink igényeit. Ehhez saját receptúráinkat használjuk, és a hangsúlyt a természetes, fair és fenntartható összetevők alkalmazására helyezzük...
Belgium, Zonhoven
A Lecocq Flavours ízesítőgyártó, amely az alkoholos italok szektorából származik, több mint egy évszázada széles választékot fejleszt ki ízesítőkből és folyékony desztillátumokból, ízt adva az alkoholos és alkoholmentes italoknak, valamint olyan élelmiszereknek, mint a tejtermékek, csokoládé és cukrászati termékek. A Lecocq Flavours ügyfelei elsősorban szakemberek. A Lecocq Flavours megszerezte a...
Belgium, Bruxelles
AROMÁS MEGOLDÁSOK KÉSZÍTŐJE Egy édes és sós aromás megoldások univerzuma, amely megfelel az élelmiszeripar igényeinek. ÍZEK A VÉGTELENSÉGIG A legklasszikusabb ízektől a legmeglepőbbekig, kreativitásunk határtalan. Szaktudásunkat különböző aromás jegyeink révén bocsátjuk rendelkezésére: FŰSZERES Vanília, fahéj, fűszerkeverékek… GYÜMÖLCSÖS Gyümölcsök a gyümölcsösből, citrusfélék, piros gyümölcsök, egzotikus gyümölcsök… TEJTERMÉKEK Krémes, vajas, sajtos… ÉDES Csokoládé, karamell, péksüteményes jegyek… SÓS Fűszernövények, fűszerek, zöldségek, fűszerkeverékek…...
... minőségirányításához. Kekszgyártás számára: funkcionális, magas hatékonyságú segédanyag-koncentrátumok a palacsinták, ostyák, puha péksütemények és ropogós keksztermékek minőségi optimalizálásához. Csokoládé számára: magas természetes stabilizáló rendszerek a struktúra optimalizálásához és az autentikus ganache-ok, zsíros krémek és egyéb praliné töltelékek eltarthatóságának meghosszabbításához. Készételekhez: megoldás az Ön készételéhez. Húsipar számára: megfelelő szakértelmet és támogatást nyújtunk hústermékekkel, kész húsárukkal és húsfeldolgozásokkal kapcsolatos kérdéseiben.
Belgium, Groot-Bijgaarden
A Puratos egy nemzetközi csoport, amely teljes körű innovatív termékeket, nyersanyagokat és alkalmazási szakértelmet kínál a pékség, cukrászat és csokoládé szektorokban. A termékek és szolgáltatások több mint 100 országban elérhetők világszerte, és sok esetben ténylegesen ott, leányvállalataink által készülnek. Vásárlóink között megtalálhatók a kézművesek, ipari szereplők, kiskereskedők és...
Belgium, Brugge
... technológia felhasználásával, valamint robotizált „pékáru és péksütemény” vonalakat, 3D-s látással felszerelve. Teljesen automatizált gépeink és vonalaink, a formázótól a doboz lezáróig, különböző iparágakban találhatók: élelmiszeripari olajok és zsírok, hal, hús, gyümölcs, zöldség, dió, kenyér, péksütemények, csokoládé, porok és élelmiszer-összetevők, dugók és élelmiszer-csomagolások, előformák, dohány...
Belgium, Bruxelles
... finoman keveri a különböző származásokat, és eredeti aromákkal dolgozik, hogy páratlan ízeket kínáljon: a világ minden tájáról származó teákból készült ganache-ok, eredeti csokoládé táblák, ... A saját bevonat készítésének előnye tagadhatatlan: valódi termékek, szigorúan válogatott összetevők, amelyek minden egyes különlegességében visszaadják az igazi ízüket, folyamatosan változó, eredeti, néha merész ízek, amelyek nem mentesek a legjobb borok nagy krémeinek emlékétől.
Belgium, Seneffe
A Bakels csoport (1904 óta) által 2007-ben alapított BAKBEL egy belga KKV, amely gyümölcs alapú összetevők előállítására specializálódott, különösen a prémium péksütemények és a kézműves termékek, valamint az étterem piac számára. A termékpaletta mindenféle technikai mázat tartalmaz (hideg, meleg, csokoládé, spray), kiváló minőségű gyümölcs töltelékeket, vízbázisú krémeket (tojás és tej nélkül...
Portfólió (9)
Spanyolország, Barcelona
... turisztikai helyszínekre; valamint különféle válogatásokat a specialitásokból. Ezekben megtalálhatók különböző ízű kekszek (vaj, mogyoró, csokoládé, alma és erdei gyümölcsök), valamint a spanyol gasztronómia kézműves termékeinek változatos választéka: török méz, marcipán, porhanyós sütemények, apáca falatok, ostyák, karquinolák... *Aragónia, Asturias, Barcelona (Ramblas, Sagrada Familia, Gaudí, Montserrat), Bilbao, Costa Brava, Euskadi, Galicia, Ibiza, Málaga, Madrid (Plaza Mayor, Cibeles, Gran Vía), Sevilla, Menorca, Mallorca, Valencia...
Olaszország, Trento
... garantálásával. A hagyományos likőrök közül kiemelkedik a limoncello (citromlikőr), az alma-, áfonya-, édesgyökér-, kókusz-, kávé- és mindenféle keserűlikőr. Évek tanulmányai és tapasztalatai után a likőrök stabilizálásának területén a Flavor Chimica sikeresen létrehozott egy új típusú, "high-tech" likőrt. Ezek alkoholtartalmú tejszínből készült termékek, amelyekhez további összetevők, például csokoládé, tojás vagy kisebb gyümölcsök, mint eper, málna, pisztácia, mogyoró és mások is hozzáadhatók.
Olaszország, Montelupo Fiorentino
... füge, pisztácia, csokoládé, új és szokatlan kombinációkat létrehozva. Az ízek finomak és meglepőek, gondosan és modern csomagolásban tálalva, amely mindig jól láthatóvá teszi a tartalmát. A gyártásunk minden fázisa teljesen kézműves, a tészták előkészítésétől a sütemények vágásáig, egészen a végső csomagolásig. A süteményeink ízét kizárólag a felhasznált hozzávalók adják, mivel nem használunk mesterséges aromákat vagy vanillint, és természetesen színezékeket vagy tartósítószereket sem. Csak természetes összetevők, sok gondoskodás és szenvedély.
Belgium, Kallo (beveren)
... és cheddar sajt pizza feltétekhez vagy szeletekhez, reszelt sajt keverékek; tejpor alapú összetevők, amelyek felhasználhatók csecsemőtápszer, csokoládé, édességek és kekszek, (tejszín)fagylalt, kenyér- és péksütemény, UHT, joghurt vagy sajt készítéséhez; vajzsír alapú összetevők; tejsavó összetevők.
Egyesült Királyság, Brentford
... adott. Az évek során vezető beszállítóvá váltunk a minőségi nyers és természetes élelmiszer-összetevők terén, amelyeket a legkedveltebb márkák és kiskereskedők használnak az Egyesült Királyságban és Európában. Néhány kulcsfontosságú termékkategóriára specializálódtunk: kókusz, mogyoró, szőlőgyümölcs, és 2018 elején újra bevezettük a mandula termékeket a fő termékválasztékunkba. Összetevőinket...
Egyéb termékek
Kókusztej
Kókusztej
Portfólió (1)
... érdekében a legjobb kakaókrémeket és kiváló minőségű alapanyagokat választanak ki. OGM-mentes összetevők garantáltak. Etikus és fenntartható csokoládé, tiszta kakaóvajjal és hozzáadott növényi zsiradék nélkül. Teljes tej és friss tejföl a tejüzemből. A Corné Port-Royal egy húsz üzletből álló hálózat Belgiumban és 15 Franciaországban. Széles választékot kínálunk pralinékból.
Belgium, Gent
cacaOh! fáradhatatlanul keresi az új összetevőket, ízeket és alkotásokat. A hagyományos gyártási folyamat során a kakaóbabot pörkölik és őrlik, az igazi csokoládé összetevői: kakaó, kakaóvaj és természetesen vanília. A természetes összetevők kiválasztása, finoman válogatva, amelyek mindegyike saját karaktert ad a belga csokoládé termékeinknek: ízletes, autentikus és meglepő ízvilággal.
Belgium, Antwerpen
... szállítási határidők, valamint a tökéletes ár-érték arány ismeretével a Chocolaterie Carmina a tökéletes partner minden csokoládé- és édességtermékhez. Az egyedi termékek fejlesztését sem kerüljük, és családi vállalkozásként, generációról generációra szerzett tapasztalatainkkal tökéletesen tudjuk megvalósítani azokat.
Belgium, Mechelen
A Cargill Belgiumben alakult meg, mint Cargill nv, egy gabonaimportáló irodaként. A cég számos különböző és változatos tevékenységet folytat az országban, beleértve az élelmiszer-összetevők gyártását, valamint mezőgazdasági termékek feldolgozását, forgalmazását és kereskedelmét. Belgiumban a következő tevékenységeket végzik: ipari csokoládé gyártás és értékesítés, édesítőszerek és keményítők...
Belgium, Manaihant-Battice
... csokoládé pralinék, nagy likőrös pralinék, mendiants, trüffel, töltött vagy töltetlen táblák, kenhető krémek, mandulapasztával bevont csokoládé logok, autentikus nyelvcsapok, valódi gyümölcspaszták, florentinák, szezonális figurák töltve vagy töltetlenül (Szent Miklós, Húsvét, …), … és még cukormentes termékek is!
Németország, Neu-Ulm
Bio-alapkeverékek gyártója kézműves fagyasztott desszertekhez. Bio-ízesítő összetevők, mint például mogyoró-, pisztácia-, dió- és mandulapüré. Bio-gyümölcspürék, szemináriumok és fagyasztási technikák. A 32°Fahrenheit márkájú bio-fagylalt összetevők egyszerű lehetőséget kínálnak a kézműves fagylaltkészítők számára, hogy a legfinomabb természetes fagylaltot bio minőségben készítsenek. A 32°Fahrenheit bio-alapok és -paszták tökéletesen összehangoltak, és garantálják a telt ízű, stabil fagylaltot – természetesen emulgeálószerek, ízfokozók és színezékek nélkül.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play