Franciaország, Carquefou
... préselnek, így kapja meg párhuzamos hasáb alakját. Ez a sonka mindig csont nélkül kerül bemutatásra. A szeletek világospiros színűek. Textúrája puha és omlós. Az alkohol gyümölcsös illata és a fűszeres jegyek jellegzetes aromát adnak neki. A Vendée-i sonkát elsősorban nyersen, vékony szeletekben fogyasztják. Hagyományosan azonban vastagabb szeletekben, főzve is élvezhető, mogettával kísérve.
Franciaország, Saint Cannat
... színű. Illatában fekete ribizli és cseresznye aromák bontakoznak ki. Ízében jól kiegyensúlyozott, telt tanninokkal és fekete gyümölcsök, valamint édesgyökér jegyekkel. Kiválóan párosítható mediterrán ételekkel, fehér húsokkal, enyhén fűszeres ételekkel (pl. paella vagy curry) és vörös húsokkal.
Portfólió (46)
Németország, Dohr
...A karácsonyi időszakban a Wajos Adventi naptárak különleges lehetőséget kínálnak arra, hogy minden nap élvezetesen fedezzük fel az ízeket. Férfiak és nők számára egyaránt készült, ígérnek kis napi ízélményeket, amelyek még a gasztronómákat is meglepik. A naptárak egy kulináris utazásra visznek, exkluzív aromák és kifinomult specialitások között, amelyek a ünnepi várakozást érzéki élvezetekkel...
Portfólió (2)
Olaszország, San Donaci
...A bor a Negroamaro (90%) és Malvasia Nera (10%) szőlőből készült. Termelési terület: Salento, Brindisi és Lecce megyék között. Érlelés barrique hordókban. A szaglás során érett, piros húsú gyümölcsök és lekvárok illatai, valamint fűszeres jegyek, mint a fekete bors, édesgyökér, pörkölt aromák és a mediterrán növényzet balzsamikus jegyei bontakoznak ki. Ideális kemény sajtokkal, mint a Comté, Gorgonzola, valamint felvágottakkal, mint a sertéspancetta, chorizo, capocollo és grillezett vörös húsok.
Portfólió (5)
Spanyolország, Villanueva De La Reina
...Fényes, ragyogó zöld szín, egy olaj, amely intenzív gyümölcsös ízű friss olívaolajat idéz, és nagy komplexitással rendelkezik a fűszeres és gyümölcsös aromák terén, kiemelkedő zöld banánnal, mandulával és zöld paradicsommal. A szájban voluminózus és jól struktúrált, nagy kifejezőerővel bír, édes és enyhén csípős. Egy jól kiegyensúlyozott olaj elegáns mind az orrban, mind a szájban. Mandulás utóíz.
Portfólió (4)
Németország, Hamburg
...Tejszínes Karamell Konfekt Kakaóval (15%) és Mentololajjal Finom keserű kakaós fudge mentás ízvilággal. Nagyon brit, nagyon finom. Hozzávalók: cukor, glükózszirup, TEJSZÍN, kakaópor, kakaómassza, aromák. Tápérték 100g-ra Energia 1525kJ/360kcal Zsír 11g Ebből telített zsírsavak 6g Szénhidrát 64g Ebből cukor 57g Fehérje 2g Só <0,1g...
Egyesült Királyság, Norwich
...ST. GILES MÁLNA, RÚBARB ÉS GYÖMBÉR GIN 70cl 40% ABV Több mint 20 kg friss, helyi gyümölcs felhasználásával és egy egyedi gyártási folyamat alkalmazásával készült, amely a rúbarb distillálását és a málnák áztatását ötvözi, ez a gyönyörűen frissítő gin intenzív gyümölcsös ízmélységet ad. ORR Málnás aromák robbannak ki az üvegből. ÍZ Frissítő és sima málnás édesség dominál. Az alatta rejlő, jól kerekített rúbarb gyümölcsösség mélységet és tartósságot ad a nyelvnek. Befejezés Hosszan tartó gyümölcsösség egy finom gyömbér utóízzel. 75cl kiszerelésben is elérhető.
...Ez a száraz vörösbor, a "Saperavi", a Chelti folyó lejtőin, Shilda faluban, Kachetia régióban termesztett azonos nevű Saperavi szőlőből készül. A sötét, rubinvörös bor domináló fekete szeder, cseresznye és fekete ribizli aromáival lenyűgöz. Íz: száraz; gyümölcsös-fűszeres kezdés, erőteljes karakter, sötét bogyós gyümölcs aromák, jól beágyazott savak, lágy tanninok, gyümölcsös-fűszeres tartós lecsengés. Családi borászat közvetlen értékesítés: Minőségi bor...
Portfólió (3)
Németország, Vaterstetten
... használ, amelyek kelesztési ideje néhány óra. Általánosságban azonban egy ilyen rövid kelesztési idő nem kívánatos, mivel a jellegzetes ízanyagok és aromák csak hosszú kelesztés után alakulnak ki. A Grimminger természetes kovásznak legalább 20 hosszú órára van szüksége a tésztakelesztéshez. Környezet A legmodernebb hővisszanyerő rendszerek a sütőkből származó hőenergiát használják fel, hogy az...
Spanyolország, Cenicero, La Rioja
...mintegy varázslat révén, előtűnnek a vanília, a pörkölt jegyek, a gyümölcsös vagy fűszeres aromák… Az időzítés és a módszertan ismerete segít nekünk kiválasztani a kívánt aromás profilt. Különböző méretű és kapacitású hordók, amelyek megfelelnek a pincészetek és a lepárlók elvárásainak. A környezetvédelem iránti elkötelezettség és a korlátozott erőforrások optimalizálásának szükségessége egy teljes alternatív vonal létrejöttét eredményezte: deszkák, forgácsok, vödrök… egy teljes paletta borászati lehetőség. Minőségi tanúsítványok, Nyomkövetési lánc, Élelmiszerbiztonság, K+F…...
Belgium, Braine-L'Alleud
... zselatinek); fűszeres köretek és panírok; marinádák; szószok és instant szószok. Oscar Tausig mestere a testreszabott keverékek létrehozásának, amelyeket kifejezetten az ügyféligények alapján készítenek. Az Oscar Tausig által aláírt új keverékek kidolgozása laboratóriumi kutatások eredménye. Számos teszt és kísérlet, amelyet tudósok és egy hentes-tanácsadó közösen végez, lehetővé teszi új, kreatív és minőségi termékek rendszeres bemutatását.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play