EGY MÉRETEZETT KÉP: Az Ön és termékei számára megálmodott gasztronómiai fénykép, amely bemutatja a szakértelmét. Az élelmiszer és a termék képen ábrázolva, hogy bemutassa munkája minőségét. HARMÓNIÁBAN AZ ÖN VÁLLALATÁVAL: Mivel az Ön vállalata egyedi, a képeink is azok. Projektjeink az Ön hitelességéhez és költségvetéséhez igazodnak. TELJES SZABADSÁG: Képeinket korlátlanul használhatja, nincs...
Törökország, Fethiye
... gyümölcs kivonatokból és cukorból készül, és egyetlen termék sem tartalmaz tartósítószert vagy glükózt. Termékeink a legtermészetesebb formájukban jutnak el hozzátok. Gyártási minőségünk megfelel a nemzetközi BS EN ISO 9001:2008 Minőségirányítási Rendszer és a HACCP 2002 Élelmiszerbiztonsági és Minőségirányítási szabványoknak.
Portugália, Trofa
Összegyűjtöttük a nemzeti gasztronómiai örökség gazdagságát, bemutatva egy hatalmas választékot különböző kategóriájú és különböző földrajzi területekről származó termékekből az országunkban. Több portugál termék márkát képviselünk, mindegyik kiváló minőségű termék, amelyek valóban tükrözik a portugál gasztronómia és Portugália legjavát. Széles választékban kínálunk biológiai és kézműves...
Portfólió (2)
Spanyolország, Barcelona
Grill étterem Barcelonában. Különleges termék köré épülő grillezett ételek. A Maria Parrilla étteremben a egyszerű gasztronómiára helyezzük a hangsúlyt, ahol a minőség az alapanyagok elsődleges szempontja. Ezen alapokra építve az étterem gasztronómiai ajánlata a grillezésre összpontosít. Kiváló minőségű húsok, mint például a donosti-i borda, és emellett kiemelhető a ibériai pluma, a malac, az...
Franciaország, Ivry Sur Seine
A boutargue vagy poutargue, a különböző kiadások szerint, a Larousse gasztronómiai szótárban egyik írásmódról a másikra ingadozik, de ugyanazt a meghatározást tartja: Sózott, szárított és préselt sügértojások. A boutargue lapos kolbász formájában jelenik meg, általában viasszal bevonva, hogy jobb tartósítást biztosítson. Természetes termék, tartósítószer, adalékanyag és színezék nélkül, csupán...
Belgium, Bruxelles
Egyedi és elegáns helyszínt keres egy szemináriumhoz? A Business Faculty új dizájnra váltott, és most még inkább a legjobb helyszín minden eseményhez és találkozóhoz: válasszon kényelmes konferenciatermeink és sokoldalú tereink közül Brüsszelben és Antwerpenben; bízzon kiváló szolgáltatásunkban; fedezze fel a high-tech ICT környezet előnyeit; kényeztesse vendégeit gasztronómiai élményekkel...
...Professzionális Sonkavágó Helló, Roberto González Santalla vagyok, gasztronómiai szakember, aki a sonkavágásra és népszerűsítésére specializálódott. A termék alapos megismerése lehetővé tette számomra, hogy a sonkát olyan szinten élvezzem, amit el sem tudtam képzelni, és most szeretném megmutatni neked, hogy te is élvezhesd. Úgy szeretem magam definiálni, mint egy "a 100%-os ibériai töltött...
Görögország, Ano Glyfada
... szűrőkön keresztül történő böngészés, mint például a származási terület, a típus és a termelők alapján, ígéri, hogy könnyűvé és élvezetessé teszi a felfedezést ezen a nag ambitious gasztronómiai weboldalon. Természetesen egy másik fontos „eszköz” a böngészéshez, hogy minden termék nemcsak a termelőjével, hanem az értékesítési boltjaival is összekapcsolódik, amelyeket egy interaktív térképen kiválóan ábrázoltak.
Olaszország, Torino
A SAG srl (Specialità Artigiane Gastronomiche) cég régi gyökerekkel rendelkezik, és a piemonti kézműves gasztronómia területén tevékenykedik. A cég, amelynek mindig is a termék minőségén alapuló gyártási filozófiája volt, a szárazföldi és tengeri gasztronómiai termékek előállítására specializálódott. Gondos beszállítói kiválasztásának és a világ minden tájáról származó alapanyagok ügyes...
... nagyapja vásárokra járt, hogy eladja a terméket. A Condado Paradanta három főt foglalkoztat a termék előállításában. Ők Lucía González, Ángela Rodríguez (aki nemrégiben nyugdíjba vonult) és Thayree Iglesias, akik hagyományos módon, új technológia hozzáadása nélkül készítik a requeixót. Ezen kívül Fran Sotelino, a Condado Paradanta gasztronómiai tanácsadója is a csapat tagja.
Belgium, Rouvroy
... fürdőszoba tartozik, amelyek közül néhány jótékony multi jet zuhanyzóval van felszerelve. A minibár és a kábeltelevízió végül még inkább fokozza a hosszabb tartózkodás előnyeit. Éttermünk a mai konyhát kínálja egy régi világ keretein belül. Arra hívjuk, hogy utazzon az ízek és illatok univerzumaiban, aranyszabályunk pedig az eredeti termék tisztelete.
Törökország, Istanbul
... rendelkezik, amelyet Törökországban még nem gyártottak. A Glories a kiskereskedelmi bolt eladások mellett prémium helyszíneken, mint például gasztronómiai boltok, magánkórházak, egyetemek, kávézók, delikáteszek és irodaházak, Glories standokon értékesíti táblás csokoládéit.
Belgium, Kuurne
...Cookal, Sicoly, Exkimo Concept, Bloem Label Rouge, Fléchard, Nonettes, Qimig, Pralicroc,... A Cnudde Non Food-nál olyan konyhai eszközöket talál, amelyek segítségével olyan gasztronómiai alkotásokat valósíthat meg, amelyek korábban lehetetlenek voltak. De könyveket, mise-en-bouche-t, különféle formákat, színezékeket és transzfereket is talál.
Franciaország, Saint-Pierre-Des-Corps Cedex
...1850 óta a GAULT & FRÉMONT a gasztronómiai ágazat csomagolópartnere: pékségek, cukrászatok, vendéglátók, élelmiszerboltok, gyorséttermek, elvitelre (VAE), élelmiszeripari ipar és malmok. Ipari és logisztikai kapacitásai lehetővé teszik a GAULT & FRÉMONT számára, hogy a piac legszélesebb termék- és szolgáltatáskínálatát nyújtsa, valamint a legmodernebb technológiájú berendezései és 24 000 m2-es...
Franciaország, Villenave D Ornon
A Bernat cég, amelyet 1885-ben alapítottak, ma már elengedhetetlen partnere a fagylaltok és fagyasztott élelmiszerek forgalmazásának a gasztronómiai szakemberek számára. A megfelelő termék, a megfelelő időben és a legjobb áron biztosítása a kereskedelmi és logisztikai csapataink mindennapi küldetése. Ezen kívül merész és találékony politikát alakítunk ki, hogy évente körülbelül száz új felfedezést kínálhassunk önöknek.
... tartósítószerek, valamint olyan különlegességek, mint a sáfrány, a szarvasgomba és a fűszerolajok. A vállalat gondosan válogatja meg minden termék összetevőit, felügyeli a gyártási folyamatot, és garantálja a regionális gasztronómiai hagyományokhoz való hűséget. A Chitarra tésztától a Rintrocili-ig, a Ventricinától a Montepulciano kolbászokig, a Mostaccioli-tól a Sáfrányig, minden termék a modern és igényes fogyasztó számára megfelelő íz és hagyomány tökéletes ötvözete.
Franciaország, FONTAINE DE VAUCLUSE
...) a Provence-i hagyományokban gyökerezik, de szereti az újításokat is, mind a termék, mind a csomagolás terén. Az idei újdonság a kenyérre kenhető különlegességeink és a hagyományos "gibassié" Provence-i recept összekapcsolásából született, amely egy olívaolaj alapú aperitif kekszet eredményezett, vaj és tojás nélkül, a Provence ízeivel, a Croq’ Apéro.
Olaszország, Bisceglie
A jéggyár a jégtermelés, -tárolás és -elosztás területén tevékenykedik. Az éttermekben, bárokban és kereskedelmi, valamint nem kereskedelmi gasztronómiai tevékenységekben használt termékek ötvözik a kiváló minőségű, teljesen természetes termék előnyeit a gazdasági versenyképességgel, kedvező árakkal és vonzó ajánlatokkal.
Olaszország, Cellole
... néhány kis műhely készít számunkra, anélkül, hogy feláldoznának bármit is a termelésük kézműves jellegéből fakadó kiválóságból. Egy gasztronómiai és kulturális örökség, amelyet a nehézségek ellenére megőriztek és generációról generációra átadtak egészen a mai napig, folytonossággal és kitartással, és amelyhez büszkén hozzájárulunk a terjesztésében és értékesítésében.
Olaszország, MONTAIONE
A MONTAIONE TARTUFI srl cég már régóta egy elismert, rendkívül magas minőségű és gasztronómiai ritkaságokat kínáló termékpalettával van jelen. A szarvasgombák és gombák a közös nevezőnk. A Montaione Tartufi srl az utóbbi években a San Miniato-i dombokban tevékenykedik, ahol a nyersanyagok, köztük a San Miniato-i fehér szarvasgomba, könnyen hozzáférhetők, és amely termék kiemelkedik minőségével és...
Olaszország, Riposto
... ismerőivel, édes és sós gasztronómiai termékeket dolgoztak ki, szoros ellenőrzés alatt tartva a gyártási folyamatokat. Az édes gasztronómián belül nagy jelentőséggel bírnak a fagyasztott cassaták és a szicíliai cannolik. A sós gasztronómiában a fő termék a fagyasztott arancini. Három változatban kaphatók: raguval töltött arancini, vajjal töltött arancini és speckkel töltött arancini. A sós gasztronómia kiegészítéseként a Maestro Gourmet termékek: fagyasztott pizzettek, fagyasztott töltött batyuk, fagyasztott supplík, fagyasztott rizsgolyók, fagyasztott cartocciáták és fagyasztott calzonik.
Spanyolország, Lemona
... bárokból stb. áll. Gondosan elemezzük ügyfeleink ízlését és hozzáállását, hogy a legjobb sótlan tőkehalat kínálhassuk, méretre vágott darabokban, megőrizve annak kifogástalan tulajdonságait mint első osztályú gasztronómiai termék, miközben a lehető legfelhasználóbarátabbá és praktikusabbá tesszük.
Olaszország, Valsamoggia
...beleértve a vállalati önellenőrzési tervet is. A végső eredmény egy magas minőségű termék és a íz és egészség tökéletes egyensúlya. A hagyományos receptekhez egy sor nagyon különleges terméket is hozzáadtunk, amelyek az ízek párosításában keresettek. A Rubedo valódi olasz gasztronómiai kiválóságokat kínál, amelyeket önállóan élvezhetünk, vagy fantáziadús kulináris kísérletekhez használhatunk. A...
Olaszország, Castelnuovo Rangone
... magunk a készterméket, amelyet a vásárlónak ajánlunk. Az olasz piacon végzett alapos kutatásunk csak a legjobb gasztronómiai termékeket kínálhatja. Amikor Önökhöz érkezünk, szeretnénk átadni a termék kulináris érzeteit, illatait, ötletét és képét, amelyet meg fognak kapni. Nagy bizalom övezi már a magyar piacon is, napi szinten működünk Németországban és Bulgáriában, ahol az olasz DOC termékeknek soha nincsenek határai.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play