A Philomène Aperitifjei kizárólag kézműves módon készülnek. Az aperitifek: fák és talaj virágaiból készülnek, a szűrés és a tartósítás kizárólag természetes módon történik. A pékétek: gyümölcsös ízek (citrom, dinnye, erdei eper, mandarin, barack, alma, málna, cseresznye, áfonya, banán. Minden termékünk friss gyümölcsökből készül), növényi alapúak (csalán, üröm, magyal, rózsa, ibolya, levendula,…), különlegesek (speculoos, cuberdon és csokoládé). Több gyümölcsből és szirupok: rosaline, bodza szirup, illatos aszparágusz szirup. Zselék és szirupok: körte, málna, trüffel,…...
Spanyolország, Cordoba
... lépésre bemutatjuk őket, hogy ne legyenek kétségeitek. Hasonlóan a hasonló ételekhez, mint a cordobai salmorejo, a porra antequerana és a kifinomultabb változatok, mint a gyümölcsös gazpacho receptek, például a cseresznye, avokádó, dinnye, eper, alma, sárgadinnye vagy sárgarépa, a gazpacho nagyra értékelt az spanyol és a világ gasztronómiájában (a spanyol gazpacho) csodálatos zöldség- és tápanyagtartalmának köszönhetően. A gazpacho könnyen elkészíthető, olcsó, a gyerekeknek is ízlik, és nagyon rövid idő alatt elkészíthető.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre