Belgium, Aubel
75 üzletével a Dufrais büszkén mondhatja, hogy sikerült egy innovatív koncepciót bevezetnie: a mesterséges hentes megjelenését a nagykereskedelemben (AD Delhaize, GB partner, Champion Mestdagh, (S)Match és Euro Spar). Legyen szó pultos értékesítésről vagy önkiszolgálásról, a Dufrais választása elsősorban a kifogástalan minőség és frissesség garanciáját jelenti, de emellett professzionális és barát...
Belgium, Diksmuide
SPEKINDUSTRIE VANMAELE NV MESTER A DISZNÓHÁJ VÁGÁSÁBAN - HELYI SZINTŐL A VILÁGPIACI EXPORTIG...
Belgium, Grobbendonk
A P. Wils húsipar "a szakértő" a sertésfejek feldolgozásában, és elismert sikeres vágóhíd a friss vagy fagyasztott sertéshús beszállítására a húsfeldolgozó ipar számára. A termékek körülbelül 75%-át világszerte exportálják. A vevői igényeknek megfelelően egy adott vágás, zsírtartalom vagy különleges csomagolás igényeit teljesítjük. A termelési folyamatunk erős automatizálása és az in-line gyártás ...
Belgium, Westrozebeke
A Westvlees a sertéshús minden fázisát lefedi: a vágástól és feldolgozástól kezdve a fagyasztáson, csomagoláson és címkézésen át a készre főzött sertéshús ételek előállításáig. A Westvlees minden sertéshús termékét saját gyártásban készíti. Évek óta a Westvlees az egyik legfontosabb európai friss és kész sertéshús gyártó. Évente 1,2 millió sertést vágnak le, és több mint 100 000 tonna sertéshúst d...
Franciaország, Luc La Primaube
A BOUSQUET vállalat a hús minőségi vágására, feldolgozására és forgalmazására specializálódott a RHF/BCT számára. Marhahúst, sertéshúst, bárányhúst, juhhúst és borjút kínál. A minőség garanciájaként a vállalat 2010 óta rendelkezik az BIO és Label Rouge hús forgalmazására vonatkozó engedélyekkel.
Belgium, Eeklo
Az NV M. Ryckaert egy húsnagykereskedés, amely sertéshúsra specializálódott. Fél testrészeket és vágott darabokat is árusítunk. Saját sertéstelepünk van.
Franciaország, Ste Eulalie
Mi vagyunk a Jambons Oliveras, egy családi vállalkozás, amely ibériai pata negra cebo és bellota sonkát kínál az interneten. Online boltunkban található hegyvidéki sonka (serrano) és a spanyol húskészítmények klasszikusai (ibériai lomo, Salamanque-i chorizo, morcilla, ibériai fuet, vidéki kolbász). Több mint 18 éve (1998 óta) vagyunk ibériai sonka importőrök. Évente több mint 50 vásáron és kiállít...
Franciaország, Pont-Aven
A Terre & Paille bemutatja Bossulan farmját Pont Avenben, Bretagne-ban. Ez egy családi gazdaság, amely már több generáció óta működik. Jelenleg a Terre & Paille közvetlen értékesítést kínál a farmon, sertéshús és felvágottak formájában. Ezt a döntést azért hozták, hogy közelebb kerüljenek a fogyasztókhoz, közvetlen kapcsolatot építsenek ki velük, és így jobban tudják kielégíteni igényeiket. A szal...
Belgium, Gent
A Locks (F1012), 1984-ben alapították, egy vezető családi vállalkozás a sertéshús feldolgozásában, bontásában és vágásában. Azóta a Locks a húsiparban egy elismert név, mind belföldön, mind nemzetközi szinten. A szakértelem, a rugalmasság és a 'személyre szabott' vágás és bontás a legnagyobb erősségeink. Friss és fagyasztott termékeket egyaránt kínálunk.
Belgium, Kalmthout
A Noordvlees Van Gool egy sertésvágóhíd. Főként egész sertéstetemeket árulnak.
Spanyolország, Girona
Cégünk megalapítása óta nemcsak mennyiségben, hanem termékminőségben is növekedett. Elvünket követve: Minőség alapelv szerint, ma már egy széleskörű üzleti struktúrával rendelkezünk, amely garantálja termékeink teljes nyomon követhetőségét. Vágóhidunk Spanyolország legnagyobbja, 2 takarmánygyárral, és sonkánk 100%-ban Pata Negra tanúsítvánnyal rendelkezik. 20 éves tapasztalatunkra támaszkodva a B...
Franciaország, Sisteron
A 1985-ben alapított sisteronai bélgyártó cég élelmiszeripari vállalat. Specialitása a prémium minőségű bél hagyományos előkészítése, mint például a lábcsomagok, juhbél, sertésbél és marhabél gyártása, … A szakértelmének köszönhetően hagyományos termékei ízéről ismertek.
Franciaország, Rungis Cedex
ALGO FOODS: Húskereskedelmi társaság, amely Rungisben található, és a sertéshús import/exportjára specializálódott. Bármilyen típusú feldolgozást meg tudunk vásárolni vagy kínálni: félsertés, váll, karaj, hátsó, mell, sonka, trimmings, zsír, belsőségek. Ugyanolyan színvonalú szolgáltatást nyújtunk, mint a sertéshús esetében, amely a specialitásunk, emellett marhahússal, bárányhússal és baromfival ...
Belgium, Gavere
A Breydel a sonka és szalonna szinonimája, amely a legmagasabb minőségű, tiszta belga sertéshúsból készül. Kézműves módon, a legfinomabb fűszerekkel és hagyományos kemencében sütve. Így garantáljuk Önnek a (h)őszinte Breydel ízt. A Breydel sütősonka és sütőszalonna megkülönbözteti magát a többitől, mivel ezeket hagyományos kemencében sütik több órán keresztül. A Breydel a tökéletességre törekszik,...
Belgium, Dalhem
A Boyauderie – Triperie Goffard a pacal és a füstölt marhapárna szakértője. Tevékenységeink közé tartozik termékeink megvásárlása, feldolgozása és tisztítása, valamint nagykereskedelmi vagy kiskereskedelmi értékesítés az Anderlecht piacon.
Franciaország, Niort
A 1974-es alapítása óta a Baty húsipari vágóház, amely a sertéshúsra specializálódott, helyi tenyésztőktől szerzi be az alapanyagot. A Baty-Viandes ma széles választékot kínál sertéshúsból készült termékekből, a nyers hústól kezdve az UVCI csomagolásig. A termékeket fóliába csomagolják és védőatmoszférában tárolják, szezontól függően félsós és fűszeres választékkal. A cég a szállítások nagy részét...
Belgium, Oevel
A Bens-nél feldolgozott sertéshúst és sertésfélét gyártunk. Cégünk hetente 20.000 sertést vág le, és 1000 tonna húst állít elő, ügyfeleink között pedig megtalálhatók a helyi minőségi hentesek és nagy nemzetközi húsipari vállalatok is. Széleskörű és versenyképes árú sertéshús termékpalettánk frissen és fagyasztva is elérhető. A Bens a legszigorúbb minőségi előírásoknak megfelelően dolgozik. Modern ...
Németország, Lünen (luenen)
Rólunk A nemzetközi húskereskedelemben több mint tíz éves tapasztalattal rendelkezünk. Nagy beszállítói és logisztikai hálózattal dolgozunk együtt, és húsunkat német és más európai termelőktől szerezzük be. Minden egyes üzem tanúsítvánnyal rendelkezik, és megfelel az EU által előírt higiéniai, minőségi és származási ellenőrzéseknek. Bizalmunkat hosszú távú együttműködésük révén nyerték el. Terjes...
Spanyolország, MADRID
A Hemosa egy központi területen található vállalat, amely friss hús és feldolgozott sertéshús termékek szolgáltatására specializálódott különböző hipermarket és szupermarket láncok számára.
Spanyolország, Torrevieja
Olaszország, Campitello-Marcaria
40 éve a Latteria Sociale Sant'Angelo a Grana sajt előállítására specializálódott. A sajtok ízének titka a gondosan kiválasztott tejben rejlik, amely kiváló minőségű és biztos forrásból származik, a higiéniai és egészségügyi előírások betartásával, valamint a termelési részleg folyamatos technológiai fejlődésével. A Latteria Sociale Sant'Angelo a termelés mellett Olaszországban kiváló GRANA PADANO...
Franciaország, Reillanne
A Dufour vállalat hús előállítására specializálódott, legyen szó egész bárányról vagy feldolgozott bárányhúsról, borjúról, sertésről vagy marhahúsról, a vállalat késztermékként vagy fogyasztásra kész állapotban is szállíthat. A DUFOUR Csoport széles választékú, minőségi többféle hústerméket tud biztosítani, az egész állattól a csomagolt termékekig.
Dánia, Randers Nv
A vállalatot 1965-ben alapították, és a Duroc, Landrace és Yorkshire trilineáris keresztezett fajtájú, 20-25 kg súlyú, magas minőségű kereskedelmi malacok, valamint a 110-120 kg átlagos súlyú vágósertések értékesítésére specializálódott. Minden héten körülbelül 30,000 malacot értékesítünk export céljából Európa-szerte. Ezen kívül hetente körülbelül 6,000 sertést, 600 kocát és 12,000 malacot szállí...
Belgium, Jabbeke
Szeretne egy teljes húst, egy karajt, minionokat, vagy inkább csontozott és zsírtalanított darabokat? Hús, has, bordák, farok, pofák, láncizom, csípő vagy nyúlhús? Nincs probléma a szakképzett csontozóink számára. Mivel érvényesített önellenőrzési rendszerünk van, a rendelését pillanatok alatt feldolgozzuk. Mert a hús a mi szakmánk!
Belgium, Lochristi
A BGMC már a kezdetektől fogva a vörös szervek hasznosítására, a vágási hulladék feldolgozására és a disznófejek kiroppantására összpontosít. Ez az egyedülálló tevékenységkombináció különleges szereplővé teszi a BGMC-t a húsfeldolgozó iparban. Ezen a mélyreható specializációnak köszönhetően a legmagasabb minőségű sertéshúst kínálnak ügyfeleiknek.
Spanyolország, Segovia
Kóstoló, találkozók, szemináriumok, tanfolyamok, párosítások... Többfunkciós tér egy sonkagyárban, a Cantimpalos/Pinillos de Polendos kereszteződésénél, a Kastélyok útján, húsz percre Segoviától (világörökségi város) és egy órára Madridtól. Látogatások, előadások, találkozók, események, tanfolyamok, bemutatók, kóstolók, párosítások, képzés stb. lebonyolítására irányul. Egy élő és alkalmazkodó tér,...
Franciaország, Quimperle
... igény esetén. VPF sertés, Bretagne-i Tanúsított Sertés, Label Rouge Sertés, Label Rouge Gazdasági Sertés, Kék Fehér Szív Sertés... Húsfajták, fiatal szarvasmarhák, bikák, tejelő tehenek... A BIGARD széles választékot kínál, például Label Rouge bárányt.
Franciaország, L'étrat
...A CHARLES FRÈRES BOYAUDERIE társaság Franciaország egyik legfontosabb "természetes bél" gyártója. A CHARLES FRÈRES természetes béleket (juh, sertés, marha és ló) és mesterséges béleket (kollagén, cellulóz, megerősített cellulóz és műanyag) gyárt és forgalmaz. A CHARLES FRÈRES Franciaországban kizárólagos forgalmazója a DEVRO (Cseh Köztársaság) márkának a bélek és kollagén filmek terén, valamint a KALLE (Németország) márkának a cellulóz bélek, faser, műanyagok és transzfer burkolatok esetében. Mindezek a termékek a húsipari mesterek és ipari gyártók számára vannak bemutatva és csomagolva.
Belgium, Moeskroen
... megfeleljen a címke által előírt követelményeknek. A vágóhíd, amely a legszigorúbb minőségi normáknak (HACCP, BRC) felel meg, lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy a legjobb marha-, borjú- és bárányhúsra számíthassanak. Egy fél marha, egy elülső vagy hátsó negyed és különféle technikai darabok, a filet pur-tól az americain-ig, a széles választék részét képezik. Az új moeskroeni vágóhídon egy műhelyt is kialakítottak a marha-, borjú-, sertés- és bárányhús adagolására és csomagolására. Itt készülnek a darált húsok és darált hús alapú termékek, mint például kolbászok, hamburgerek, vinkel, …...
Spanyolország, Caldes De Montbui
Hagyományos módon készítünk természetes sertés-, bárány- és marhahús-bélből a legjobb minőségű és származású nyers, főtt és érlelt kolbászok előállításához.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play