Olaszország, Guardiagrele
...Félkész termék a pinsa romana előállításához. Egy keverék búzalisztből, szójából, rizsből és kovászból. Formátum: 25 kg Adagolás: 100%...
Portfólió (91)
Egyesült Királyság, Stoke On Trent Tunstall
...Kézműves, előre sütött kovászos pinsa alap, magas minőségű búzából, rizslisztből és szójalisztből készült. Nincs GMO, vegán, halal, kóser. 10 pinsa a kartonban, IQF fagyasztott. Méret: Alap 19x30x2cm 250g Minőségmegőrzési idő: 360 nap Tárolási hőmérséklet: – 18°C Elkészítési mód: Olvassza fel az alapot 3-4 percig, adjon hozzá feltéteket, és süsse tovább 4-8 percig a sütőben 250°C~320°C-on...
Portfólió (3)
Olaszország, Ibi
...Ha nincs hely a hűtőben... nincs probléma!! Mi vagyunk az egyetlen cég, amely Pinsa Romanát szobahőmérsékleten, 6 hónapos eltarthatósággal gyárt és forgalmaz! Érdekes ár, szállítás világszerte!
Portfólió (3)
Olaszország, senigallia
Olaszország, Albano Laziale
A Pinsa Romana egy történelmileg gazdag étel, amelynek gyökerei az Ókori Rómába nyúlnak vissza. A recept újragondolása egyedivé tette ezt a terméket: a tészta egy búza, rizs és szója keverékéből áll, magas víztartalommal, anyatejjel, és nem tartalmaz adalékanyagokat vagy tartósítószereket. A főbb jellemzők: - ovális forma - ropogós szélek - magas emészthetőség, amelyet 48-72 órás kelesztés biztosít. A Pinsa 2.0 projekt célja, hogy a hagyományos terméket modern köntösbe öltöztessük, mindenki számára elérhetővé téve!
... távol kell tárolni. Általában a szavatossági idejük 3-6 hónap között változik. Ízletes ajánlataink: • Klasszikus réteges Crefole vagy teljes kiőrlésű, tönkölybúza, stb. • Polentából készült réteges Crepole • Burgonyás réteges Crefole Mindegyik kézzel rétegezett, hogy még ropogósabb, ízletesebb és könnyebben emészthető legyen. Pinsa pizza alapok, pinsa focaccia, pinsa szendvicsek: szójalisztből...
Portfólió (10)
Olaszország, Rocca Grimalda
...élesztő nélküli tört búza és spelt búza tészta. Mi egy tanúsított Pinseria vagyunk. A pinsa romana egy ovális alakú pizza, amely nagyon könnyen emészthető, búzaliszt, szója és rizs felhasználásával készül, kívül ropogós, belül puha, kalóriaszegény és hipoglikémiás. A klasszikus hagyományos pizza mellett specializálódtunk a pala pizzára is. Az általunk használt töltelékek első osztályú minőségűek. A...
Olaszország, Seveso
Egy kézműves laboratórium vagyunk, amely Lombardia Seveso községében található, körülbelül 22 km-re északra Milánótól, a Bassa Brianzában, teljes mértékben a Pinsa előkészített alapjának minden formátumú gyártására specializálódva. A gyártás alatt részletesen értjük: az összetevők adagolását, a tésztát, a kelesztést, a nyújtást, a sütést és a termék csomagolását. Székhelyünkről gondoskodunk...
Hollandia, Amsterdam
A Pinsa’s-t a Marie és Danilo alapította. Az olasz anya és fia hazájukban tanulták meg a pizzakészítés fortélyait, és úgy döntöttek, hogy a hagyományos pizzák iránti szeretetüket Hollandiába viszik. Az eredeti receptek tiszteletben tartásával, a friss hozzávalók iránti szenvedéllyel és a vendégek iránti figyelemmel 2009-ben megnyitották éttermüket a hangulatos Spaarndammerstraat-on, Amszterdamban.
Olaszország, Sarzana
Cégünk olasz pékségi hagyományos termékeket kínál, mint például: csicseriborsó farinata, sajtos focaccia, magas pizza, ligur pizzata, genovai focaccia és római pinsa. Az alapanyagok mind kiválasztottak, és termékeink nem tartalmaznak tartósítószereket vagy egyéb anyagokat a termék megőrzésére. A termékeket előfőzés után gyorsan lehűtik és fagyasztják, majd -18 fokon tárolják.
Spanyolország, Pinsà 6, Residencial Pont-Sec
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play