A Conserveira do Sul egy családi vállalkozás, amelyet 1954-ben alapítottak Olhão városában. A Conserveira do Sul hal konzerv és pástétomok gyártásával foglalkozik. Sardinia, makréla, tonhal és szardella konzervet készítünk növényi olajban és különböző szószokban, mint például paradicsomszósz, ecetes szósz és citrom. A Conserveira do Sul ipari létesítménye biztosítja a halászati termékek megfelelő technológiai és higiéniai kezelését, konzerv formájában. A vállalat megfelel a hatályos jogszabályokban előírt összes követelménynek.
...1920-ban alapított Pinhais & C.ª Lda Konzervgyár, amely jogilag tanúsított, valószínűleg Portugália és a világ legjobb hal konzervjeit gyártja. A legfrissebb halat, valamint tiszta olívaolajat és kiváló minőségű paradicsomot használ. Termékeink: szardíniakonzerv, makrélakonzerv olajban, paradicsomban és csípős olajban; makréla filé és egész makréla.
...valamint tonhal szeletek és darabok növényi olajban. Termékeik márkái közé tartozik az Aveiro, Adónis és Radar.
Szakosodott munkaerővel dolgozik, amely lehetővé teszi számára a kézműves gyártási módszer fenntartását, ahol minden hozzávalót kézzel konzerválnak, csupán a olaj vagy olívaolaj hozzáadásához, a záráshoz és a sterilizáláshoz használnak gépeket.
...tőkehal, szardínia, tonhal egyszerű, olajban és/vagy fűszerekkel. Exportálunk a világ bármely részére, különösen az afrikai kontinensre és Európába, valamint kiskereskedelmi forgalmazást is végzünk. Hagyományos gyártási módszerünk révén a legmagasabb minőséget és ízt garantálunk termékeinknek, ötvözve a gyártási folyamatokat a hazai és nemzetközi piacok legnagyobb követelményeivel. Csak a legjobb halat választjuk ki, a legfrissebb hozzávalókat használjuk, helyi kis termelőktől, és kizárólag 100%-ban finomított, legjobb minőségű olívaolajat alkalmazunk.
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.