Franciaország, Paris
...Rövid leírás: A sügér ikra, más néven "boutargue", egy prémium mediterrán delicatessz. Ez a szárított és sózott sügér tojás. • Textúra: Szilárd és enyhén rugalmas textúrájú. • Íz: A poutargue íze sós és intenzív, hangsúlyos tengeri jegyekkel. Néhányan umami ízként írják le, amely a kaviárra emlékeztet. • Kulinaris felhasználás: A poutargue-t általában vékonyra szeletelik, és önállóan vagy pirítósokkal, salátákkal vagy más ételekkel tálalják.
Portfólió (29)
Franciaország, Paris
A Koskas bottarga M. KOSKAS Chalom által született Tuniszban (a Tanneurs utcában), majd Párizsba költözött, a Ramponeau utcába. 1991-ben M. KOSKAS Jacques kezdeményezésére Franciaországban megnyílt az első bolt, amely kizárólag a bottarga vagy poutargue (szárított sügér- vagy tonhaltojás) értékesítésére specializálódott, a „Bottarga Királya” szlogennel. Ez az első bolt egyben értékesítési hely is...
Franciaország, Marseille
...Ecuador. Olyan márkákat választunk, amelyek híresek ízük és minőségük miatt származási országukban. Kínálatunkban szerepel: - konzerv halak dobozban vagy üvegben: tonhal, szardínia, szardella, spratt ... - üvegben vagy tálcában kapható specialitások: mechouia saláta, hummusz, chakchouka, mloukia, antipasti - szószok, fűszerek, harissa - olívaolajok - olívák - görög poutargue - mandulatej (több változatban) - lekvárok, mézek és kenhető krémek - Halwa...
Franciaország, Ivry Sur Seine
... sózva, a boutargue 6 hónapig eltartható szárazon vagy hűvösen (+6-8 °C). A tenger terméke, a boutargue vagy poutargue „megénekli” az aperitifjeit. Aperitifként egy szép tányér szeletelt darab; a legegyszerűbb, ha a viasz védelmét meghagyjuk. Jó kenyérrel, blinivel vagy natúr ropogós keksszel, vagy egyszerűen csak önmagában! A boutargue erőteljes, sós és jódos íze szívesen párosul egy vodka típusú alkohollal, vagy füge pálinkával (ajánlott a Boukha Bokobsa!), vagy száraz fehérborral, pastisszal, pezsgővel, de vörösborral nem.
Franciaország, Marseille
A Boutargue Meyer Marseille felfedezteti Önnel a boutargue minden ízét. A Földközi-tenger kaviárjaként, vagy más néven poutargue-ként ismert, amelyet egy sügértojás tasakból készítenek, amelyet először sóznak, majd szárítanak. Egyedi íze új világot tár fel Ön előtt. Az ételeiben felhasználva a boutargue még több ízt ad hozzá. Ez a ritka és luxus különlegesség kalcium, A, D és B vitaminok...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play