Olaszország, Catania
...A Ricottás Torták a hagyományunk különlegességei. A készítés A friss ricottát jól megszárítják és lecsöpögtetik a hűtőkamrákban, majd a megfelelő mennyiségű cukorral keverik össze, és steril vödrökbe helyezik. A csomagolás után a vödröket a hőmérséklet-csökkentő alagútba viszik, ahol néhány óra alatt a cukrozott ricotta krém hőmérséklete -18 °C-ra csökken, és speciális kamrákban tárolják. Ez a folyamat lehetővé teszi egy magas minőségű termék előállítását. Különböző méretekben készülnek: 1,2 kg (egységes csomagolás) és 110 g-os egyadagos tortácska (12-es csomagolás).

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play