Belgium, Heppignies
2000-ban alapított FOOD PARTNERS CO a friss, sterilizált vagy pasztörizált készételek tervezésére és gyártására specializálódott az Élelmiszeripari Szolgáltatások és a nagykereskedelem területén. Termékeink és szolgáltatásaink: - Élelmiszertermékek a saját márkájában - Széles választékú készételek tengeri termékekből, zöldségekből és húsból, amelyeket pasztörizált vagy sterilizált formában gyárt...
Portfólió (12)
Spanyolország, Alcora
...Ideális tészták, rizottók, húsok vagy ínycsiklandó előételek kiemelésére, egy kifinomult és aromás érintést ad, amely a mindennapi ételeket kulináris élménnyé alakítja. A szósz krémes állaga és szarvasgombával infúzált esszenciája kedvenc választássá teszi azok számára, akik egy finom és ínycsiklandó kiegészítést keresnek kulináris repertoárjukhoz.
Portfólió (23)
Olaszország, Milano
...Júliusban készült, egy erős személyiségű méz, amely hajlamos a kristályosodásra. Folyékony állapotban borostyánszínű és világos mogyoró színű, amikor kristályosodik, száraz gomba, édesgyökér, szinte füstös illatot vesz fel. Az aroma nagyon intenzív, tartós, a karamellre és a mou ízére emlékeztet, amit a gyerekek nagyon kedvelnek. ÖSSZEILLENI Aromás édesítőszer italokhoz; gazdagítja a vinaigrette-t, hogy vegyes salátákat ízesítsen, jól illik a zöldségfélékhez és az aromás vagy gyógyfűszeres ételekhez, érdemes kipróbálni a rizottók krémesítésére.
Portfólió (116)
Svájc, Wollerau
...Élvezze a végtelen menüválasztékot, mint például a pörköltek, curryk, rizottók és tengeri ételek a Zepter kínálatának második legnagyobb, 5 literes, 28 cm átmérőjű Casserole edényével. A kiváló minőségű 316L fém, a különlegesen tervezett fedél és edényél, valamint az Accuthermal Compact Bottom egyedülálló kombinációja garantálja a lényegesen egészségesebb és ízletesebb ételeket. A Closed Circle...
Portfólió (195)
Spanyolország, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
... "természetes köd" jellemzi, és megőrzi tulajdonságait és vitaminjait teljes egészében. Aromás és élénk trufás ízű olaj. Különböző ételek elkészítésére ajánlott, mint például: rizottók, tészták, húsok, tükörtojások, tortilla és halak. Polifenolokban gazdag olajaink hidroxitirrozolt tartalmaznak, és trufa kivonatokat adnak hozzájuk. Lejárati és tárolási idő: 24 hónap.
Portfólió (76)
Franciaország, Arengosse
... tanúsított AB sáfrány: Sáfrányunk egy közeli termelőtől származik, aki környezetbarát és ökológiai gazdálkodásra összpontosít, ECOCERT által tanúsítva. Felhasználási tippek: A Sel au Safran Landais ideális a kedvenc ételei ízének fokozására. Használja húsok, halak, zöldségek, rizottók ízesítésére, vagy akár finoman szórja tenger gyümölcseire. Finom aromája és csillogó színe minden falatot kifinomultsággal gazdagít. Referencia:SELSAFRAN...
Portfólió (200)
Olaszország, Castellazzo Bormida (al)
..." Kulinaris Alkalmazásai A "Tartufo Nero Uncinato" rendkívül sokoldalú, és számos kulináris elkészítésre alkalmas: - **Első Ételek**: Ideális tészták, rizottók és gnocchik gazdagítására. - **Húsok és Hal**: Tökéletes a grillezett húsok, pörköltek és halételek ízének kiemelésére. - **Fűszerek**: Kiváló olajok, vajak és trüffel szószok készítésére. - **Előételek és Sajtok**: Csodálatosan illik...
Portfólió (34)
Olaszország, Asigliano Vercellese
Cégünk 1911-ben alakult Asigliano Vercellese-ben; alapítója Maratelli Mario lovag. A cég első éveiben, pontosan 1914-ben, Maratelli lovag felfedezi és kiválasztja azt a rizst, amely ma a nevét viseli, ez az egyik legősibb olasz fajták közé tartozik. A Maratelli egy olyan fajta, amely meghatározta az olasz rizstermelés történelmét, és Olaszország egyik legősibb fajtája, természetes hibridizációva...
Portfólió (2)
Olaszország, Dorgali
... Ricottánk önállóan, szeletekben fogyasztva, vagy friss zöldségekkel, például reszelve paradicsomra, kiválóan ízlik. Tökéletes friss saláták, tészták, rizottók, sütőben készült lasagnák gazdagítására, vagy mint csillag összetevő sós pitékben, a mi Sarda Ricottánk egy igazi kulináris kincs, amely az autentikus és eredeti ízek felfedezésére hív.
Portfólió (10)
Olaszország, Forlì
... ásványi anyagok mellett a biológiai zöldborsó törött formában gazdag rostokban is, így megfelelő energiaforrást biztosítanak. Mivel hámozottak, a zöldborsók azonnal főzhetők, és nem igénylik, mint más hüvelyesek, az áztatást. Kulinaris szempontból a biológiai zöldborsó törött formában hasznos a finom receptek elkészítéséhez, mint például krémlevesek, levesek, rizottók, hummusz és burger. A főzés után a zöldborsók finom és édes ízéről ismertek, így tökéletesek az első vagy második ételek gazdagítására.
Portfólió (50)
Németország, München
... fűszeres aroma és a húsos állag között, ami egy különleges delikátesst eredményez, amelyet különösen a francia konyhában nagyra értékelnek. Ezek az elegáns gombák különleges élvezetet nyújtanak, és kiválóan alkalmasak előételnek, szószok és serpenyős ételek finomítására, valamint ízletes rizottók készítésére. Használat előtt a szárított gombákat öntsük le vízzel, és hagyjuk ázni körülbelül 30 percig. A...
Portfólió (28)
Franciaország, Sainte Florine
2013-ban alakult, azzal a céllal, hogy értékesítse a kivételes olasz specialitásokat, a Casa Di Cecco egy családi vállalkozás, amely az olasz élelmiszerek nagykereskedelmére specializálódott. A hagyományok iránti szeretet és az autentikus ízek iránti vágy vezérel minket, ezért a legjobbat választottuk ki az olasz kézműves gasztronómiából a finom élelmiszerboltok és közepes méretű üzletek számára F...
Portfólió (9)
Olaszország, Mortara
A Ferraris Luigi mezőgazdasági üzem Pavia megyében, a Lomellina szívében (a rizs birodalma) található, 130 hektáron termel rizst, kukoricát és nyárfát. A 1988 óta működő vállalat a Carnaroli Classico, Baldo Classico, S.Andrea Classico, Arborio és Originario rizsfajták előállítására specializálódott, évi 700-800 tonna rizs előállításával. A vállalat jelentős minőségellenőrzési munkát végez a vetőm...
Portfólió (3)
A kormányzati szervezetként az ITPC Milano képviseli az indonéz kereskedelmi minisztériumot, és közvetlenül a Nemzeti Exportfejlesztési Igazgatóság alatt működik. Az indonéz és olasz kormány közötti kereskedelmi és gazdasági kapcsolat 1973. január 17-én alakult ki. Az ITPC Milano, az indonéz és olasz kormány képviselői által aláírt Együttműködési Megállapodás szerint, 2008. március 10-én jött létr...
Portfólió (10)
Franciaország, Villeneuve Sur Lot
Az AQUITAINE BIOLOGIE több mint 20 éve specializálódott biológiai fagyasztott termékek forgalmazására a szakemberek számára. Az AQUIBIO márkánk ma már elismert és népszerű a bioboltok, a közétkeztetés és az átalakítók körében. Az AQUABON márkánk minden igényt kielégít a vadon élő halak és rákfélék terén, de nem biológiai minőségben. Az AQUITAINE BIOLOGIE több mint 400 biológiai fagyasztott termék ...
Portfólió (184)
Portugália, Leiria
A mi DNS-ünk! Az Aromas és Boletos 2012-ben alakult, fiatal és dinamikus vállalat, amelyet alapítóinak a micológia, a környezet és a fenntarthatóság iránti szenvedélye hozott létre. Küldetésünk a gombák és az erdők értékének növelése, valamint biotechnológia alkalmazásával olyan termékek fejlesztése, amelyek különös figyelmet fordítanak a micológiára, lehetővé téve egzotikus és vadon termő g...
Portfólió (7)
Olaszország, Colonnata Carrara
...100 gr-os csomag Lardo di Colonnata IGP Fehér, mint a márvány, amelyben érlelődik, fűszerekkel illatos, ízletes és édes a szájban. Régen a Lardót a Colonnata csatornáinak fehér márvány mozsarában verték, és alapfűszerként használták. Ma már nemcsak a minestrone, a tészta és bab, a paradicsomszósz, az első fogások és a tengeri rizottók alapfőzéséhez használják, hanem garnélákra, langusztra...
Portfólió (3)
Olaszország, Nave
...Javasolt párosítások Aperitívok, falatkák, előételek, hallevesek, karakteres halak, főtt zöldségek, fűszeres tészták, rizottók. Megjegyzés Tartalmaz kén-dioxidot. Űrtartalom: 1,5 ltl Kód: 08295 Kategória: Pezsgők Alkoholtartalom: 11% Ország: Olaszország Régió: Piemonte Szőlőfajták: Fehér szőlőfajták keveréke, egyensúlyban. Szín: Halvány sárga. Illat: Finom mezővirágok, jellegzetes. Íz: Száraz, ízletes, friss és harmonikus.
Portfólió (46)
Franciaország, Auxerre
...{"Vinifikáció":"Kézi és gépi szüret. Teljes fürteltávolítás. 15-20 napos maceráció, 24°-28° közötti hőmérséklet-szabályozással. Pneumatikus, alacsony nyomású préselés (1 bar alatt). 10-12 hónapos érlelés beton tartályban. Palackozás saját kezűleg pincénkben. Palackos érlelés 2-3 hónapig a forgalmazás előtt.\nÉtel-ital párosítás: Öreg sajt, vidéki tészták vagy rizottók, vidéki ételek.\nCsomagolás...
Portfólió (190)
Olaszország, Gussago
...Greco di Tufo Ellenőrzött és garantált eredetmegjelölés Termelési terület: Campania Szőlőfajta: Greco Alkoholtartalom: 13% vol. Szín sárgás szalma Illat kellemes, intenzív, finom, jellegzetes Íz száraz, harmonikus Gasztronómiai párosítások rizottók, halételek, sajtok Szervírozási hőmérséklet 8°- 10° C.
Portfólió (4)
Olaszország, Trento
... ml vízben, és forrald pár percig. A kocka a főzés során, a kívánt mennyiségben is hozzáadható az ételekhez, hogy gazdagítsa és kiemelje a levesek, minestrone, főtt zöldségek, szószok, raguk, húsok, rizottók, tojások stb. ízét.
Portfólió (9)
Franciaország, Saint Lambert De La Potherie
... teljesítményével melegítse és főzze az ételeit. Így lehetősége nyílik számos meleg vagy hideg recept elkészítésére, és serkentheti a képzeletét, például szószok, krémlevesek, gyümölcspürék, terrinák, rizottók, profiterol tészták,... A Robot Cook teljesítménye egy páratlan robusztusságú ipari aszinkron motorra épül. Hatékonyságot és precizitást ötvöz, mivel 4500 fordulat/perc sebessége biztosítja a finomságot és a gyors végrehajtást. Méretek: L226 x P338 x H 522mm...
Portfólió (188)
Olaszország, Sassello
...A mi szarvasgombás gombakrémünk egyedi termék. Tökéletes kanapékra vagy pirítósokra aperitifként, tészták, rizottók, főtt/sült zöldségek, húsok vagy sok más recept kísérőjeként. Hűvös, közvetlen fénytől védett helyen tárolandó. Felbontás után olajjal lefedve hűtőben tárolandó, és néhány napon belül felhasználandó. ÖSSZETEVŐK: Gombák, szarvasgomba, extra szűz olívaolaj, só, természetes ízesítők Minőségmegőrzési idő: 30 hónap, különböző formátumokban elérhető...
Portfólió (9)
Spanyolország, Cocentaina (alicante) Com. Valenciana
Szakértők vagyunk a házi rizsek és kézműves paellák terén, a HORECA csatornára és élelmiszerboltokra összpontosítva. Az IBERIAN TASTY RICE segít abban, hogy az Ön üzlete sikeresen működjön, legyen szó szállodáról, étteremről, bár-kávézóról vagy bármilyen más HORECA üzletről. Hozzájárulunk ahhoz, hogy vállalata növekedjen és nyereségessége nőjön a széles választékú kézműves paelláink és eredetvéd...
Olaszország, Asigliano Vercellese
Cégünk a 1900-as évek eleje óta termel rizst a Vercellese területén, amely mindig is a legjobb olasz rizsek termesztésére volt hivatott. Az utolsó 10 évben a rizottók, levesek és funkcionális készítmények receptúráira specializálódtunk, így a legelismertebb minőségi készítményeket gyártó vállalattá váltunk. Van egy márkánk a hazai piacra és egy másik a külföldi piacra, termelésünk jelentős része...
Spanyolország, Gavamar-Barcelona
Mindössze 200 méterre a tengertől, és a környék egyik legnagyobb fenyvesével körülvéve, az Europa Barbacoa Restaurant vár rád, hogy ezer és egy érzést kínáljon. Kóstold meg mediterrán és piaci konyhánkat egy különleges környezetben, ahol néhány órára kiszakadhatsz a rohanó mindennapokból. Rizottók, fideuá, grillezett húsok és argentin grill szénben sütve a specialitásaink. Ezeket tágas...
A helyet a Zambon család negyven éve vezeti, 50 férőhellyel három különteremben, plusz még száz a tágas kertben a Campo Santo Stefanóban. A séf által kínált konyha a tipikus velencei hagyományos ételek. Egy pillantás a menüre: vegyes tengeri és olasz előételek, különböző rizottók, tenger gyümölcseivel töltött linguine, halgrillek; házi készítésű desszertek és piték. Hagyományos ételek közé tartozik a Santo Stefano-i gnocchi és a sütőben készült sügér. Egy nagy választékú pizza teszi teljessé a már így is nagyon csábító menüt.
... fehér rizst garantáljunk. A rizs feldolgozása a hagyományok szerint történik: a rizst fokozatosan dolgozzuk fel fehérítéssel, kővel való őrléssel és szobahőmérsékleten történő befejezéssel, hogy megőrizzük a kiváló táplálkozási és gasztronómiai értékeket. A Crespiriso termékei: Carnaroli rizs, Vialone nano rizs, Baldo rizs, Arborio rizs, Roma rizs, Aromás rizs, Venere fekete rizs, Ermes vörös rizs, kukoricaliszt, rizsliszt, rizs keksz, kész rizottók Carnaroli fekete trüffelle, gombával, rizstészta.
Spanyolország, Estepona
El Palangre, étterem Esteponában, széles választékkal rendelkező ételekkel és specialitásokkal: rizottók, húsok, tenger gyümölcsei, desszertek. Egy Esteponában található étterem vagyunk, csodálatos tengeri kilátással, amely kellemes és gyönyörű környezetet biztosít vendégeink számára, miközben élvezik a mediterrán ízek gazdagságát minden ételünkben. Kérjük, érdeklődjön kötelezettség nélkül az El Palangre étteremben, széles étkezőnk van, amely alkalmas mindenféle ünnepségre: esküvők, keresztelők, karácsony és üzleti rendezvények.
Olaszország, Brescia
... kiváló ételek képezik éttermünk menüjének alapját. Kiváló ételek. Barátságos kiszolgálás. Egy nagy család. Bresciai stílus, menünket a bresciai hagyományos ételek köré építettük. Így kiváló rizottók, casoncelli és bresciai spiedo, de a hal kedvelői számára egy kiváló tengeri herkentyűs katalán is elérhető. A professzionális felszolgáló személyzet barátságosan és kedvesen fogadja Önt, így még...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play