Franciaország, Biguglia
...[Hagyományos lekvárként élvezhető] Tápérték 100 g-ra energia(kcal)= 181 energia(Kj)= 770 zsírok(g)= 0.2 ebből telített zsírsavak(g)= 0 szénhidrát(g)= 50 ebből cukrok(g)= 49 fehérjék(g)= 0.6 só(g)= 0 Állapot: Új ÖSSZETEVŐK: 37% korzikai sárgabarack, 23% eper, cukor, víz, citromlé, pektin, Madagaszkári vanília Nettó tömeg: 220 g Eredet: Korzika...
Portfólió (68)
Ausztria, Taiskirchen
...BIO-gyümölcslekvár Sárgabarack 20g Forgalmi megnevezés: BIO-gyümölcslekvár Sárgabarack Összetevők (a nyilatkozat szerint): Sárgabarack*, Cukor*, Citromlé koncentrátum*, Zselésítő anyag Pektin *ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból Ellenőrző hatóság: ES-ECO-025-NA Gyümölcstartalom: 70 g gyümölcsből készült 100 g-onként Összes cukortartalom: Összes cukortartalom 44 g 100 g-onként Egyéb jelölés: Forgalmazó által ellenőrzött: AT-BIO-301 Nettó súly: 2000 g EAN: 9120005778634 Kiszerelés: 100 adag 20g/karton Bruttó súly/1 karton: 2,30kg...
Portfólió (5)
Franciaország, Gisay La Coudre
...Baracklekvár Mézzel 440 g Hozzávalók: 55% Bergeron barack Franciaországból, 40% cukor, 5% méz, pektin. 100% Francia Termelés Referencia: ABRI440...
Portfólió (41)
Franciaország, Objat
...), glükóz, porcukor, trimolin, pektin, citromsav, víz, 0,12% sáfrány pisztácia. Átlagos tápérték 100g-ra: Energia 260 kcal / 1105Kj, zsírok 0g, ebből telített zsírsavak 0g, szénhidrátok 65g, ebből cukrok 60g, fehérjék 0g, só 0,08g...
Portfólió (109)
Franciaország, Arles
...Maison Lesage Provence-i gyümölcsréteg praliné gianduja bevonattal, Provence-i mandulával és gyümölcsborítással. Tartósítás száraz helyen, 16 és 20 °C között. Hozzávalók: cukor, kakaóvaj, Provence-i mandula, kakaópaszta, zsírszegény tejpor, dehidratált glükózszirup, stabilizáló por alakú szorbit, sárgabarack, cseresznye, füge, eper, víz, eper, cseresznye, füge, sárgabarack, zselésítő pektin, bevonó anyag arab mézgumi, citromsav, szójalecitin...
Portfólió (142)
Franciaország, Furiani
...Hozzávalók: cukor, gyümölcsök (eper, passiógyümölcs, ananász, málna, fekete ribizli, sárgabarack), glükózszirup, pektin, borkősav. Referencia: PTFR230...
Portfólió (97)
Szerbia, Feketić
... cukorszirup és a citromsav. Termékeink természetesek, pektin nélkül, így felhasználhatók gyümölcs töltelékeként a cukrásziparban. Jelenleg a szerbiai Vrbasban található "MEDELA" cukrászipari céggel dolgozunk együtt. Nem használunk ízesítőket, mesterséges színeket vagy adalékanyagokat, így termékeink kiváló minőségűek. Termékeinket akkreditált laboratóriumok ellenőrzik.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play