Németország, Heidelberg
...Ideális karaktert adni az ételeknek és szószoknak, ez a porított alaplé tiszta megoldás ízesítésre is használható. A textúra por könnyen eloszlatható számos elkészítés során.
Portfólió (74)
Olaszország, Carbonara Al Ticino
...Széles termékválasztékhoz készítünk ízeket: szószok, alaplé, levesek, töltött tészták, húsipari termékek, készételek, snackek stb. Különös figyelmet fordítunk a különböző "húsfajták" formulálására, a feldolgozási ízek fejlesztésén keresztül, amelyek magukban foglalják: Pörkölt hús ízek: marha, borjú, sertés, csirke Főtt hús ízek: marha, borjú, sertés, csirke Hal ízek Sajt ízek Füstölt ízesítők...
Portfólió (8)
Belgium, Liege
...A ramen tál kétszer annyira csípős, mint a megszokott, 5 chili paprikás értékelése pedig extrém hőt bizonyít. Azonban, a sós csirke alaplé és a fűszerek különleges keveréke, beleértve a fokhagyma árnyalatait, ezt az ételt ízletesebbé teszi, mint amennyire csípős. Sok ínycsiklandó azt is mondja, hogy a hő egy kellemes utóíznek enged.
Portfólió (227)
Franciaország, Malataverne
... gyártási folyamat során. Ez a póréhagyma krémleves a prémium minőség kategóriájába tartozik. Kizárólag természetes, szabadföldi termékekből készül, tartósítószerek és mesterséges adalékanyagok nélkül, és olyan módszerekkel, amelyek mindenekelőtt tiszteletben tartják egy házi recept eredeti ízét. Hozzávalók: - póréhagyma 33% - burgonya 22% - hagyma - sárgarépa - csirke alaplé (zeller) - friss tejszín - extra szűz olívaolaj 1,3% - só...
Portfólió (188)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play