Portugália, Santarém
... elkötelezettségét bizonyítja a hagyományos portugál ízek megőrzése iránt. Legyen szó pörköltekről, levesekről vagy önálló ételként való felhasználásról, ez a sózott sertéshas mélységet és gazdagságot ad bármely étkezéshez. Tapasztalja meg Portugália autentikus ízét a Monte Safira sózott szalonnájával, egy olyan termékkel, amely megtestesíti a márka minőség és hagyomány iránti elkötelezettségét.
Portfólió (14)
Németország, Berlin
Az Exim GmbH East-West Trade egy vezető vállalat a nemzetközi kereskedelem területén, amely az áruk és szolgáltatások cseréjére specializálódott Kelet- és Nyugat-Európa között. Alapítása óta az Exim GmbH jelentős szerepet játszott abban, hogy összekapcsolja a két régió vállalatait, és segítsen nekik új piacokat felfedezni. A nemzetközi kereskedelem sajátosságainak és követelményeinek mély megértés...
Franciaország, Arengosse
...200GR-os PET edény. Összetevők: finomítatlan cukorrépa, természetes sós karamell aroma, természetes barna színezék (E150C) Lehetséges nyomok: tojás, tej, mustár, földimogyoró, puhatestűek és rákfélék, hal, szezámmag és szója. Referencia:SUCRE0028B...
Portfólió (200)
Olaszország, Salerno
A háború után Pasquale Battista Cetarában életre hív egy kis élelmiszeripari műhelyt, főként szardellákra specializálódva, amelyet szenvedéllyel és büszkeséggel vezetett az 1990-es évekig. A szardellák feldolgozása és Cetara közötti kapcsolat történelmi gyökerekkel bír, és ma, akárcsak régen, a hagyomány a Battista úr gyermekei által folytatódik. Az idő múlásával termékünk íze nem változott, ahogy...
Portfólió (8)
...A sózott hal elkészítése alapos válogatást igényel a legjobb részekből, hogy garantáljuk a maximális minőséget. Ezzel a recepttel mi gondoskodtunk az összes bonyolult lépésről, így nektek csak a finomság megsütése és az ízlelés öröme marad.
Portfólió (45)
Norvégia, Oslo
...FÉNYEZET: Sebastes norvegicus/(marinus) – Arany vörös hal Sebastes mentella – Mélyvízi vörös hal CSALÁD: Sebastidae – Vörös hal család TERMÉKEK: Friss filé, Sózott (filé és egész) MÉRET: Arany vörös hal: akár 100 cm és több mint 15 kg. Mélyvízi vörös hal: akár 50 cm és 1,3 kg ELTERJEDÉS: Arany vörös hal: Északi-tenger, Barents-tenger és norvég fjordok. Mélyvízi vörös hal: Barents-tenger...
Portfólió (10)
Litvánia, Vilnius
...Pisztóly enyhén sózott filé darab 300g, 1 darab hideg nyersanyagokból Oszétia Csomagonkénti mennyiség: 30 db Minőségmegőrzési idő: 25 nap, t -2-től +2-ig Gyártó: LLC "Akvilon" Kiskereskedelmi láncok, ahol a termékek elérhetők: Dixie, eltávolítva a mátrixból 2019, vezetőváltás...
Portfólió (45)
Egyesült Arab Emirátusok, Dubai Silicon Oasis
A Tamaki vállalatcsoport, a legnagyobb gyártója a japán, pán-ázsiai és fúziós konyha termékeinek. A Tamaki saját útját járja, egy pán-ázsiai, japán és amerikai termékeket importáló cégtől saját gyártással rendelkező vállalattá fejlődött. 14 éve a Tamaki magas minőségű és természetes termékeket hoz létre és gyárt a HoReCa és a kiskereskedelem számára. A Tamaki globális lábnyomát 16+ export országra...
Portfólió (7)
Franciaország, Paris
A PETROSSIAN világszerte híres a neves kaviárjáról. A Petrossian.fr online bolt lehetővé teszi, hogy kaviárt, lazacot és egy sor prémium élelmiszert rendeljen. A kaviár választéka mellett, amely a híres kék dobozokban található, a PETROSSIAN olyan kiegészítő termékeket is kifejlesztett, amelyek az aperitifhez és a brunchhoz készültek. Példák: a ropogós kaviár mini-kockák, a „preselt” szeletek, am...
Portfólió (5)
Németország, Berlin
A Störkaviár a világ legjobb ikrái közé tartozik. A Royal Caviar évek óta importőr és beszállító a német és francia gasztronómiában, nemzetközi Michelin-csillagos séfeket és válogatott ínycsiklandókat szolgál ki világszerte. A kaviárral kapcsolatos tapasztalatunk és szigorú, többszintű kiválasztási folyamatunk garancia az Ön élvezetére.
Portfólió (1)
Családi vállalkozás 1901 óta, a Fournier Fils cég hagyományos, generációról generációra átörökített kézműves receptek alapján készít füstölt halakat: Füstölt hering (édes filék, hagyományos filék, kipper, bouffis, saurus, olajban és fűszerekkel pácolt filék), füstölt haddock, füstölt lazacfilék, kis szeletek és füstölt lazac darabok, füstölt makréla borssal, füstölt makréla provence-i módra, füstö...
Portfólió (1)
ufs.country_names.RU, Moscow
... szalvétával. Tálcáink hermetikus (zárt) zárással rendelkeznek, így a folyadék nem tud kifolyni. A tálcában lévő nedvességelnyelő szalvéta biztosítja, hogy a csomagolt termék - a hús vagy a darált hús - friss és száraz maradjon. Alacsonyabb thermoformáló szalagokat is készítünk széles hőmérsékleti tartományban - ezeket halcsomagolásra (friss, sózott, füstölt), füstölt húsok és félkész termékek (kolbászok, ínycsiklandóságok, fagyasztott alapanyagok fasírtokhoz, töltött káposztához, palacsintákhoz és egyéb ételekhez) használják. Nálunk a legjobb csomagolási megoldásokat találja termékeihez!
Portfólió (20)
Franciaország, Malataverne
...Az ananász kedvelői tudják, hogy az olívaolajban eltett szardellafilék végtelen élvezetet nyújtanak, és számos receptben remekül illeszkednek, ahol erőteljes hal- és sóízüket hozzák. Az olívaolajban eltett szardellák szinte fűszerként használhatók, hogy egyedi és ízletes ízt adjanak minden receptnek, amelyben szerepelnek. Az olívaolajban eltett szardellát más ízekkel kombinálva Mielőtt a...
Portfólió (188)
Franciaország, Descartes
A Loire-völgy kastélyainak szívében, Touraine-ben található Moulin du Couvent egyedi igények szerint nyers halakat alakít át füstölt termékekké: lazac, Loire-i angolna, füstölt tőkehal, laposhal, kardhal, tonhal, marlin, tőkehal ikra, tokhal, pisztráng, bélcarp... Széleskörű csomagolási lehetőségeket kínálunk: egész füstölt lazac, rövid szeletelés (tálalásra), szeletek méretezése kérésre: 20, 30, ...
Portfólió (1)
Törökország, Kayseri
A Kaymur Murat Gıda Su Ürünleri 2003-ban alakult meg a harmadik generációs AHMET AKÇAKAYA és MEHMET AKÇAKAYA által Kayseri Şerçeönü Mahallesi-ben. A korszerű és innovatív megközelítéssel folytatja útját. 2012-ben a MİMARSİNAN OSB, hűtőház és járműflotta révén Törökországban az emberi egészség fontosságát és értékeit képviselő fiatalokkal, a nagyok által kijelölt úton haladva, biztos és határozott...
Portfólió (5)
ufs.country_names.RU, Barnaul
...A univerzális füstölő a sózott sertészsír, hús és hal kültéri meleg füstölésére lett tervezve. Tartalmaz egy rácsot a termék füstöléséhez és egy zsírtálcát. Különböző méretekben elérhető: 380x280x170, 450x280x170, 450x280x240 mm. Súly: 2,9 kg – 9,6 kg. Falvastagság: 11,5 mm. Anyag: Acél Felhasználás: Kültéri...
Portfólió (43)
Franciaország, Les Eyzies De Tayac
...Egy fiatal kaviár, meglepő frissességgel, amely felfedi a sózott tojások természetes ízét. Két héttől két hónapig terjedő rövid érlelés. A tiszta sózásnak köszönhetően már kifejlesztette a jód és a hal aromáit, miközben a szájban dió és mogyoró ízeket megőriz. A tartósítószer nélküli termék garantálása érdekében 2 hónapos Fogyaszthatósági Határidőt állapítunk meg a kis dobozba való csomagolás...
Portfólió (18)
Spanyolország, Santoña-Cantabria
... folyamatot. Ugyanazzal a gondossággal, miután elértük az optimális érési időt, következik a következő fázis, a kézi dörzsölés, amely során hálóval eltávolítjuk a bőrt minden egyes sózott halról, egyesével. Ezzel megőrizzük a nyersanyag minden tulajdonságát és jellemzőjét. Ezt követően a halakat felvágjuk, megmossuk és kinyomjuk. Az utolsó fázis a filézés és az olívaolajba való csomagolás.
Portfólió (14)
Portugália, Ansião
...Sózott száraz tőkehal, egészben vagy filékben. Fagyasztott és áztatott tőkehal.
Olaszország, Mestre
A Tagliapietra és Fiai Kft. története 1946-ban kezdődik, amikor Angelo Tagliapietra halpiaci alkalmazottként kezdi meg tevékenységét a velencei Rialto nagykereskedelmi halpiacán. Az évek során a Tagliapietra és Fiai Kft. a Mestre (VE) városában a haltermékek értékesítésének vezető cégei közé került, különösen a legjobb sózott hal és szárított hal terén. A folyamatosan növekvő vállalat évente több...
Spanyolország, Albalate Del Arzobispo
A Salazoneras Aragonesas S.L. egy családi vállalkozás, amely a haltermékek széles választékának kézműves előállítására specializálódott, mint például szardellák, sózott halak, pácolt szardíniák, savanyúsággal kombinált nyársak stb.
Írország, Killybegs
Az Albatross Seafoods-t 1988-ban alapította John Boyle, több mint 30 évvel ezelőtt, miután néhány évet töltött azzal, hogy friss halat vásárolt a Killybegs-i hajókról, és azt eladta a fogyasztóknak Donegal környékén. Látta, hogy nő a kereslet a minőségi hal iránt, és a Killybegs-i tengeri élelmiszeriparban szerzett tudásával és tapasztalatával megalapította az Albatross Seafoods-t, egy kis...
Németország, Klein Meckelsen
... is működik. Az alkalmazott mélyhűtési filozófia garantálja a különleges minőséget és a legfeljebb egy évig tartó eltarthatóságot. A széles standard választék mellett speciális termékeket is fejlesztünk az ügyfelek számára, amelyeket az ügyfél által megadott specifikációk és dizájn szerint dolgozunk fel és csomagolunk. Egy innovatív és tanúsított füstölési eljárás révén megakadályozzuk, hogy a hal káros anyagokkal, például kátránnyal, hamuval vagy benzpirénnel szennyeződjön. Ezen kívül körülbelül 80%-os CO2-kibocsátás-megtakarítást érhetünk el a klasszikus füstölési módszerekhez képest.
Spanyolország, Santoña-Cantabria
Hal konzerv. Bonito, világos tonhal, ancsó, sózott hal, szardínia, kagyló, chicharrillos, ventresca, halpástétom, tengeri saláta, gulas stb.
Spanyolország, Logroño-La Rioja
1932 ÓTA AZ ÉSZAKI VIZEK LEGJOBB TŐKEHALA. Hagyományos vágási módszerünkkel speciális darabokat készítünk különböző ételek elkészítéséhez gasztronómiánkban. Ugyanígy ez a módszer lehetővé teszi számunkra, hogy a darabokat, a vágás típusát, a súlyt és a méretet az ügyfelek ízléséhez és követelményeihez igazítsuk.
Görögország, Kavala
20 éves fennállásunk alatt az élelmiszeriparban, valamint a nagy gyárakkal való együttműködésünk révén Görögországban és Európában lehetőségünk nyílt arra, hogy versenyképes vállalat legyünk, minőségi termékeket kínálva vonzó árakon. Mindezek lehetővé tették számunkra, hogy kis- és nagyvállalkozásokat szolgáljunk ki Görögországban, valamint az utóbbi években termékeket exportáljunk elsősorban az e...
Franciaország, Vendin Le Vieil
A Simon-Dutriaux létesítmények Lens közelében, a Pas-de-Calais régióban találhatók, és két vállalat egyesülésének eredménye; a Simon, amelyet 1886-ban alapítottak, kezdetben a pácolt termékekre specializálódott, valamint a Dutriaux, amelyet 1935-ben alapítottak, és amely a halak füstölésére összpontosított. 2008-ban csatlakoztunk a Floridienne csoporthoz. Ez a belga cég ma vezető szerepet tölt be ...
Portfólió (1)
A RIBERALVES - Élelmiszeripari Kereskedelmi és Ipari Zrt. a világ vezetője a tőkehal feldolgozásában és kereskedelmében. Kezdetben a RIBERALVES egy disztribúciós vállalat volt, egy Cash & Carry, amely jelentős hangsúlyt fektetett az élelmiszeriparra, és a tőkehal fontos szerepet játszott tevékenységében, olyannyira, hogy már a tőkehal szárításának bérlése is szükségessé vált. 1990-től, miután el...
Spanyolország, Isla Cristina
Online értékesítünk friss halat, friss tenger gyümölcseit, friss fejhallgatókat és a legjobb minőségű sózott halakat egész Spanyolország területén, az Isla Cristina (Huelva) halászati kikötőiből. Mindezek a termékek kiváló minőségűek és frissességük páratlan, amelyeket naponta vásárolunk a part menti különböző halászati kikötőkben. Közvetítők nélkül, közvetlenül az Ön otthonába vagy üzletébe 24-48 órán belül.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play