Németország, Bad Bramstedt
... pástétomok, vadhús vagy savanyú sült készítésénél. A borókabogyó intenzív aromája jól alkalmazható marinádokban, halpörköltekben és ragukban is. És természetesen a borókabogyó manapság ismert a gin és a finom pálinkák készítésében való felhasználásáról. Tartalom: 50,00 g Cikkszám: 391006...
Portfólió (89)
Hollandia, Bv Nijkerk
...A 25 kg káposzta naponta különösen kiválasztva a piacokról. Élvezze sült formában vagy káposztasalátában. Ajándékoz Önnek rostokat, folsavat, káliumot, magnéziumot, A és K vitaminokat.
Portfólió (111)
Németország, Stegaurach
...borsóliszt), 5 % borsófehérje izolátum, BÚZAFIBER, pálinkaecet, repceolaj, sűrítőanyag: metilcellulóz; burgonyakeményítő, BÚZAGLUTÉN, gluténmentes ZABTELJESKŐRŰ LISZT, psyllium héj, zöldségpor (póréhagyma, hagyma, pasztinák, fehér káposzta, fokhagyma, sárgarépa, paradicsom), fűszerek, borsórost, sárgarépa lé koncentrátum por, étkezési só, dextóz, élesztő kivonat, természetes aromák.
Portfólió (8)
Gyártó és exportőr. Töltött szőlőlevelek, töltött káposzta, paprikák, padlizsánok, főtt hüvelyesek, imambayildi, sült padlizsán paradicsomszószban, zöldbab, savanyúságok, savanyított paprikák, ecetes uborkák, savanyított uborkák, harissa szósz, csípős paprika szósz, ajvar, ketchup, majonéz, hummusz, sós vízben eltett szőlőlevelek, vesebab pilaki, barbunya pilaki, fehérbab, vörösbab.