...Az olajunk előállítása (hidegpréselés) során melléktermékként keletkezik a préselési sütemény (olajsütemény). Ez a maradék szilárd anyagokból és a ki nem préselt olajból áll. A préselési sütemény a megmaradt olaj mellett sok nyersrostot, vitamint, ásványi anyagot és fehérjét is tartalmaz.
Lehetséges alkalmazási területek: Élelmiszerek, táplálékkiegészítők, kozmetikai alkalmazások, műszaki alkalmazások...
...Olajok hideg sajtolása - Bio vagy hagyományos
Különböző olajos magvak hideg sajtolása:
- hagyományos vagy Bio, különböző berendezéseken lehetséges
- különböző nyersanyagok/olajos magvak használata lehetséges
- tisztítás ülepítéssel vagy szűréssel
- az olaj töltése kívánt csomagolásba (kaniszter, IBC, palackok stb.)
- a sajtoltsütemény is tölthető kívánt csomagolásba...
... hasítani, hogy hozzáférjünk a magokhoz. A helyiek a magokat barna péppé őrlik, és vízzel keverik. A gyúrás során az olaj elválik a víztől. Az így kapott préselési sütemény állati takarmányként használható.
Tulajdonságok: pörköletlen, hidegen sajtolt, pörköletlen, finomított, pörköletlen, finomított bio, enyhén pörkölt, hidegen sajtolt,
Megjelenés: sárgától narancssárgáig
CAS szám: 223747-87-3, 299184-75-1
Eredet: Marokkó
INCI: Argania Spinosa Kernel Oil
EINECS: 223747-87-3
Tartósság: 16 hónap
Tárolás: hűvös, száraz és fénytől védett helyen, zárt csomagolásban kell tárolni...
... flavonoidokkal rendelkező olajat, lisztet és kivonatot nyerünk ki. Ezen kívül más csonthéjas gyümölcsökkel és orvosi aromás növényekkel is foglalkozunk.
A szőlőmag olaj és liszt élelmiszerekben, kozmetikumokban, állati takarmányokban adalékanyagként, haj- és testolajként, masszázsolajként (különösen vinoterápiás spa központokban) talál felhasználási területet. Manapság a szőlőmag por formájában is kapható, és kenyér, sütemény stb. készítésénél is használják. Összetevői miatt meghosszabbítja az élelmiszerek eltarthatóságát, késlelteti a megromlást.
1958 óta jelen vagyunk Pordenone-ban, mint a jó ételek referenciapontja. Nálunk megtalálhatja a jó kenyeret, péksüteményeket és a saját laboratóriumainkban készült gasztronómiai termékeket. Catering szolgáltatást is tudunk nyújtani a Pordenone-i vásárra, tekintettel a közelségére. Hosszú érlelésű Parma és San Daniele sonkák, Cormons-i nyers sonka, hidegen sajtolt olasz extra szűz olajok, valamint kiváló minőségű tészták. Látogasson el weboldalunkra: www.martingourmet.it, email: info@martingourmet.it...
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.