Olaszország, VILLA CASTELLI
...Primitivo IGP Salento a Brindisi térségéből. Alkohol tartalom 13,50% Vol.
Portfólió (10)
... szűz olajat is termelünk több száz éves fáktól, valamint ízesített olajokat citrom, vörös mandarin, chili, rozmaring és trüffel ízesítéssel. Nem a nagykereskedelemmel dolgozunk, hanem kisboltokkal, éttermekkel és prémium gourmet boltokkal. További információkat termékeinkről a www.essenzadipuglia.it weboldalon találhat.
Franciaország, Issy-Les-Moulineaux
... szőlőfajták között. A szőlők itt csodálatos mediterrán éghajlatban és kivételes talajban részesülnek, ami lehetővé teszi a bor készítését. Tartalom: 75cl Típus: Vörösbor Szőlőfajta: 100% Primitivo IGT: Salento (Puglia) Érlelés: Fogyasztható azonnal és 2030-ig tárolható Szerviz hőmérséklet: 16-18°C...
Portfólió (321)
Olaszország, San Donaci
...Szőlőfajta: 100% Negroamaro. Termelési terület: Salento, Brindisi és Lecce megyék között. A Negroamaro szőlő acélban történő erjesztésével készült, száraz és tartós ízű bor. A szaglás során piros gyümölcsök, mint a ribizli, fekete eper, szeder és meggy, valamint mediterrán cserjék balzsamikus aromái jelennek meg. A tanninok szerkezetének köszönhetően, amelyek nem túl tolakodóak, jó sokoldalúsággal rendelkezik, jól párosítható érlelt felvágottakkal és közepesen érlelt sajtokkal, húsalapú első fogásokkal, fehér és vörös húsokkal, mind pörkölt, mind sült formában.
Portfólió (5)
...Szín: intenzív rubinvörös. Illatok: széles és tartós, érezhető cseresznye és vanília jegyekkel. Íz: testes, kerek, lágy és kiegyensúlyozott tanninokkal. Szerviz hőmérséklet: 16-18°C. Párosítások: kiváló vörös húsok, vad és érlelt sajtok kísérőjeként. Borászat: a szőlőszemek lefejtése után a must 6-7 napig héjon ázik 24-26°C-on. A malolaktikus erjedés befejezése után egy része barrique hordókban, a másik része acélban érlelődik. Érlelési potenciál: 2 év és több a szürettől függően.
Portfólió (4)
Olaszország, Maruggio
...Szőlő: Negroamaro – fekete Malvasia – Primitivo Termelési terület: Taranto keleti területe Talajtípus: Vörös föld keverve kövekkel, tufával és/vagy mészkővel Szőlőtermesztési típus: Támogatott alberello Szőlőültetvény átlagéletkor: 15 év Átlagos termelés / hektár: 90/120 q szőlő Szüret: Szeptember Szőlőszüret módszere: Kézi Alkoholtartalom: 11% -12% vol. Szín: Élénk rózsaszín Illat: Karakteres boros Íz: Száraz, nagyon harmonikus Tálalási hőmérséklet (Celsius): 8° 10° C Ajánlott: Aperitif, hal és olasz előételek, tengeri ételek, finom levesek, zöldségek, mozzarella és friss sajt.
Portfólió (8)
Olaszország, Salice Salentino
A Leone de Castris Puglia egyik legrégebbi és legfontosabb borászatának számít. A pincészet széles termékválasztékkal rendelkezik: vörös, fehér és rosé DOC borok (Salice Salentino, Locorotondo, Copertino, Primitivo di Manduria), IGT Salento és Puglia borok, rosé és fehér pezsgők; egy különleges pálinka és egy prémium olaj. A hagyományosabb borok mellett, amelyek helyi szőlőfajtákból készülnek...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play