Franciaország, Malataverne
... (11-13°C) hűtve kell fogyasztani, mint például a Beaujolais, Savoie, Saumur Champigny és más fiatal Gaillac borokat. A többi (kivéve a nagyon nagyokat) 14-16°C-on szolgálható fel. Côtes du Rhône, Bourgueil, Chinon, Bordeaux, Bergerac, Languedoc, azonban bizonyos borok, mint a beaujolais-i crus (Saint-Amour, Juliénas, Brouilly), ha fiatalok, kellemesek 12-13°C-on. A nagy vörösborokat (Burgonya, Rhône-völgye és Bordelais) 16-18°C-on szolgálják fel.
Portfólió (188)
Franciaország, MONTREUIL BELLAY
Andouillettes gyártó nagykereskedések, HORECA, vendéglátás, nagykereskedők, beszerzési központok számára. A La Saumuroise andouillettes, Bonbergel andouillettes és Champenoises andouillettes 100%-ban sertéshúsból készülnek. Helyi kolbászok 100% sertéshúsból vákuumcsomagolva. La Saumuroise kolbászok 100% sertéshúsból vákuumcsomagolva. Hagyományos fehér kolbász gyártó, extra sovány kolbász vákuumcsomagolva. Andouillettes Saumur Champigny vákuumcsomagolva. Húsipari termékek gyártója nagykereskedések, HORECA számára...
Franciaország, Souzay Champigny
Fedezze fel a Cabernet Franc szőlőfajtából készült boraink teljes történetét a tuffeau talajainkon. A Ratron család 1932-ben vásárolta meg a birtokot, amely négy generáción keresztül fejlődött, miközben modernizálódott és megőrizte a „Saumur-Champigny” hírnevét. Engedje, hogy elbűvölje 23 hektáros birtokunk, ahol kedvére csodálhatja és felfedezheti ezt a szőlőültetvényt, amely a borvidék szívében...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play