Franciaország, Carpentras
... sertéshús, Francia eredetű sertészsír, só, laktóz, dextróz, fűszerek, aromák Tápérték KJ/Kcal: 1388 KJ / 334 Kcal Zsírok: 24,94 g Amiből telített zsírsavak (TZS): 9,63g Szénhidrátok: 2,91g Amiből cukor: 2,39g Fehérjék: 24,44g Só: 4,43g Allergének: tej, érintett alapanyag: fűszerezés.
Portfólió (16)
Franciaország, Sarrola-Carcopino
...A tiszta sertéshús kolbász sertéshúsból készül, amely legalább 1 hónapig érlelődik. Minden darab súlya körülbelül 250g, hossza 10cm. Csomagolás: 10kg-os karton, körülbelül 50 darab Tárolás: maximum 18°C Minőségmegőrzési idő: 95 nap...
Portfólió (8)
Spanyolország, Monroyo (teruel)
..."Extra" Aragon Kolbász ref: 50052 Egység átlagos súlya: kb. 250 g Nettó súly dobozonként: kb. 3 kg Egységek dobozonként: 12...
Portfólió (43)
Franciaország, Laissac
...Célunk: visszaadni a kolbásznak a francia gasztronómia jelképének méltóságát! Ez a kézműves kolbász a Laissac-i hentesműhelyünkben készül, az Aveyron régióban. Csak 3 összetevőből áll: sertéshús, Guérande só és kambodzsai Kampot IGP bors. Ez a szárított hús 3 hónapig eltartható szobahőmérsékleten. Tökéletesen illik a coppához, lonzóhoz, kolbászhoz, szárított marhahúshoz és sonkás dióhoz, hogy...
Portfólió (29)
Portugália, Santarém
... kolbász tökéletes grillezéshez, pörköltekhez való hozzáadásra, vagy önállóan való fogyasztásra. Gazdag ízei és magas minőségű összetevői sokoldalú kiegészítővé teszik bármely étkezéshez, autentikus és kielégítő ízt nyújtva Portugáliából. Fedezze fel a portugál kolbászok hagyományát és minőségét a Monte Safira Farinheira kolbásszal.
Portfólió (14)
Spanyolország, San Pedro Manrique (soria)
Spanyolország, Montcada i Reixac-Barcelona
...ÖSSZETEVŐK: sertéshús (89%), (származás Spanyolország), víz, só, tejfehérje, fűszerek (mustárral), dextóz, cukor, stabilizátorok (di- és polifoszfátok), ízfokozó E621, antioxidáns (aszkorbinsav) és tartósítószer (nátrium-nitrit). Természetes füstölés. Szója nyomokat tartalmazhat.
Portfólió (28)
Franciaország, Castelnaudary
...ÖSSZETEVŐK: Sertéshús, Természetes bél, Só, Bors. És ennyi. 14,40€/Kg 500g nettó minimum termék Minőségmegőrzési idő: 6 nap, tárolandó 0 és 4 fok között. SZAKÁCS TANÁCSAI: Friss kolbász, amely ideális grillezéshez a barbecue-n vagy egyszerűen serpenyőben sütve. SZÁLLÍTÁS: A maximális frissesség érdekében kedden készítjük a kolbászt, hogy szerdán reggel (Chronofresh által) elküldhessük. Ezért szerdán reggel minden olyan rendelést elküldünk, amelyet kedden 15 óráig leadtak. Köszönjük megértésüket. Jó étvágyat kívánunk! Anthony Visentin és csapata SÚLY: 21 kg...
Portfólió (37)
Olaszország, Mesoraca
... klasszikus "kolbászkötél". Az érlelés szabályozott páratartalmú és hőmérsékletű környezetben történik, legalább 45 napig. Előételként és első fogásként (pl. rakott tészta) ajánlott. Kategória: Calabrai felvágottak SÚLY: 300/350 Súly: 0.300 kg Hozzávalók: Sertéshús, Só, Természetes aromák és fűszerek Cukrok: Dextróz és szacharóz Antioxidánsok: E301 Tartósítószerek: E250-E252...
Portfólió (19)
Franciaország, Auros
2002-ben alapították a MAISON VOISINE-t, amely egy családi vállalkozás. Mi vagyunk a helyi kézműves termékek gyártói és nagykereskedői Aquitaine-ben. A MAISON VOISINE-t azért alapították, hogy létrehozzanak egy helyi és regionális elosztási eszközt, megfelelő hűtési berendezésekkel. A cég közvetlen szállítást kínál ügyfeleinknek, akik hentesek, felvágott árusok és élelmiszerboltok. Több generációs...
Portfólió (31)
Franciaország, La Fouillade
Büszkék vagyunk arra, hogy biogazdasági termékeket állítunk elő, különösen sertéshús és sör formájában. Minden sertésünket ezen normák szerint neveljük, kizárólag a saját gazdaságunkból származó, tanúsított biogabonákból álló takarmányt kapnak. A jólétük a középpontban áll, kényelmes körülmények között élnek, szalmával bélelt istállókban, és külső hozzáféréssel is rendelkeznek a fejlődésük érdekéb...
Portfólió (11)
Spanyolország, Murcia
Spanyolország, Guijuelo (salamanca)
...hűtésben való érlelés, töltés, szárítás és érlelés. A kolbász előnyei A kolbászok gazdagok magnéziumban, foszforban, cinkben és káliumban. Ezen kívül az ibériai sertések Energiaérték: 390Kcal / 1619KJ Zsírok: 31 g Telített zsírok: 11 g Szénhidrátok: 1.5 g Cukrok: 1.5 g Fehérjék: 26 g Só: 2.6 g...
Spanyolország, Toral De Los Vados-León-España
...Sonka és Kolbász Juan Fernández S.L. "El Bierzo" Bierzo Ipari Park, s/n, 24560 Toral de los Vados, León - Spanyolország www.jamonesyembutidosjuanfernandez.es...
Portfólió (4)
Egyesült Arab Emirátusok, Dubai
...A sertészsír a legértékesebb árucikk. Magasabb olvadásponttal rendelkezik, mint más zsírfajták. Ezért ideális a darált kolbász készítéséhez. Jobb, ha a gyártótól vásárolunk magas minőségű sertészsírt, 300 kg-os nagy tételben. Gyártó: Ukrajna Jellemző: Hűtött, Fagyasztott Hűtött termékek: 12 nap 0 +4 ºC-on Fagyasztott termékek: 6 hónap -18 ºC-on...
Portfólió (70)
Franciaország, Saint-André-Le-Puy
...Leírás: Ezeket a mini kolbászokat francia sertéshúsból készítettük, hozzáadva az AOP Espelette paprikát. Ideális az aperitifhez! Hozzávalók listája: Sertéshús, sertészsír, só, LAKTÓZ, fűszerek (köztük Espelette paprika 0,3%), dextróz, szacharóz, aromás növény, természetes aroma, tartósítószer: kálium-nitráttal, erjesztők, ehető borjú kollagén bél. Lehetőleg 18°C alatti hőmérsékleten tárolandó. Sertéshús: Franciaország. Nem tartalmaz glutént. DDM: 45 nap...
Portfólió (2)
Olaszország, Mugnano Del Cardinale
...Nemzeti kiválasztott sertéshús, 70 napig érlelt, trüffelle kiegészítve. Energiaérték 235kcal 983kj Zsírok 12,1g, ebből telített zsírok 3,9g Szénhidrátok 1,8g, ebből cukrok 1,3g Fehérjék 28g élelmi rost 0,02g só 4,4...
Portfólió (9)
Franciaország, Lyon
...Egy kézműves, Espelette AOP paprikával ízesített szárazkolbász, tiszta Délnyugat-Franciaországi IGP sertésből, egy hagyományos és ősi recept alapján. Ez a kolbász sovány húsból és a Délnyugat-Franciaországi IGP sertés vállának zsíros részéből készült, durvára darálva (pontosan 80% sovány és csak 20% zsír). Ez lehetővé teszi, hogy ízletes kolbászokat kapjunk.
Portfólió (40)
Olaszország, Firenze
... készen áll arra, hogy intenzív és csípős ízével felkeltse az ízlelőbimbóit. Kiválóan fogyasztható önállóan, kenyérre vagy pizzára kenve, ideális ízletes pirítósok és bruschetták készítéséhez, valamint hogy egyedi és megkülönböztethető ízt adjon a szószainak. Ha Ön a csípős és határozott ízek kedvelője, akkor nem tud majd meglenni ez a termék nélkül, amely a Calabria ízeit és melegét hozza az asztalára. Hozzávalók: sertészsír, sertéshús, calabriai paprika, só és olívaolaj. Hozzávalók: sertészsír, sertéshús, paprika, olívaolaj, só, fűszerek, természetes aromák. Csomagolás: 290 g.
Portfólió (1)
A Mandy Foods egy jelentős konzervált sertéshús, marhahús és csirkehús gyártó. Modern gyár jelentős termeléssel. Lépjen kapcsolatba velünk még ma a legjobb ajánlatokért.
Spanyolország, Piedrahita-Ávila
Kolbász- és sonkagyár. Sonkák, csontozott és szeletelt. Vállak, hátsók, kolbászok és ibériai sertéshús.
Franciaország, Nogent Sur Oise
... sertés alapú specialitás, amely egy egyedi recept szerint fűszerekkel van kombinálva, ami a chorizónk hírnevét adja. Termékeink: Száraz sonka kolbász, Nyak chorizo, Chorizo rudak, Chorizo PP D32 rúd, Szeletelt chorizo, Chorizo kockák, Chorizo darabok, Cular chorizo, Cular chorizo D70, Szeletelt cular chorizo, D 55 vendéglátó chorizo, Vendéglátó PP D55 chorizo, Szeletelt D55 chorizo, Régi sózott coppa...
Spanyolország, Zamora
Egy nehezen megközelíthető tájon helyezkedünk el, ahol az ibériai termékek (sonka, kolbász és sertéshús) feldolgozása a Guijuelo származási jelzés védelme alatt garantált. A San Jamon-nál kiváló termékeinket KÖZVETLENÜL Spanyolországból vásárolhatja meg. Mi vagyunk a beszállítók és nagykereskedők. Nagy sertéshús- és sonkatermék-katalógussal rendelkezünk. Az ibériai sonka mindig is nagyon értékelt...
Egyesült Királyság, London
... fenn ügyfeleinkkel a lehető legjobb szolgáltatás biztosítása érdekében. Ismételten, a HOOK MEAT SUPPLIES LTD magas minőségi szabványokat tart fenn, és támogatja termékeink megfelelő elhelyezését. Fő termékeink közé tartozik a marhahús, sertéshús, kolbász, baromfi, bárány és juhhús, feldolgozott hús, tengeri ételek, ehető olajok, növényi olajok, mint például extra szűz olívaolaj, kókuszolaj...
Spanyolország, Torrent
...Bellota kolbász... autentikus ízek a családi étkezésekhez, aperitifekhez, családi összejövetelekhez... Ezek a termékek teljes mértékben a helyi területen készülnek. A választástól a kanászok és a tenyészsüldők kiválasztásán át, a sertések nevelésén keresztül egészen a legutolsó legeltetési napig a dehesában, a sózásig, a pincében való tárolásig, a végső érlelésig, valamint a készítésig és forgalmazásig mindent saját magunk végezünk a gazdaságunkban. Minden termékünk garantált, tanúsított, és megfelel az európai nyomon követhetőségi és címkézési jogszabályoknak.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play