Spanyolország, Montcada i Reixac-Barcelona
...Extra sovány sertéshús...
Portfólió (28)
Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
...10 hónapnál idősebb ibériai sertés. Kicsi golyó a sovány húsból, amelyet az állkapocs alsó részéből nyernek ki. A darab nem haladhatja meg a 150 g-ot. Az ibériai sertés állkapcsa egy ínycsiklandó sovány húsdarab, amelyet a 10 hónapnál idősebb ibériai sertés alsó állkapcsából nyernek. Ez a vágás körülbelül 150 gramm súlyú, és kiemelkedik a puhaságával és mély ízével, ideális lassú főzéshez...
Portfólió (15)
Belgium, Beringen
...A darált sertéshúsunk előállításához csak sovány és ízletes sertéshúsrészeket használunk. Sovány darált sertéshús Cheshire-ből (1 kg-os csomag).
Portfólió (189)
Svédország, Linghem
...A sertés szív ízletes és sovány húsrész, amely jól illik különféle receptekhez. Sűrű textúrája alkalmassá teszi lassú főzésre, ami gazdag és laktató ízt eredményez. Ez a húsrész ideális azok számára, akik szeretnék felfedezni az egyedi és tápláló hozzávalókat. A mi sertés szívünket gondosan dolgozzák fel, hogy kiváló ízt és minőséget biztosítson. Minden darab puha és ízletes, garantálva egy kellemes kulináris élményt.
Franciaország, Lyon
Az MVO Distribution, 2002 óta mindenféle hús kereskedője, rendkívül versenyképes árakon kínálja a következő húsokat: DISZNÓ / MARHA / BAROMFI / BORJÚ / VAD / BÁRÁNY / JUH / KACSA / LÚD / VADDISZNÓ / SZARVAS / SZAMÁR HÚS ... Közvetlenül tárgyalunk partnereinkkel, a Franciaországban és az EU-ban működő vágóhidakkal és feldolgozókkal, hogy különösen versenyképes árakat biztosítsunk, ezzel maximális ...
Portfólió (51)
Spanyolország, Guijuelo (salamanca)
...Ibériai "50% Ibériai Fajta" töltött sonka, amely finom és enyhén sós ízével, valamint jellegzetes kellemes aromájával rendelkezik. Színe a rózsaszíntől a bíborvörösig terjed a sovány részen, és fényes megjelenést mutat a zsíros részen. Kétségtelenül igazi élvezet az érzékeknek, amely kiváló választás bármilyen alkalomra. Termék késsel vágva, 100 g-os bliszterekben tálalva (kb.). A termék felnőtt sertések hátsó végtagjából készült, amely a megfelelő sózás és érlelés folyamatán ment keresztül. Referencia: l0005...
Spanyolország, Guijuelo
...A FISAN Makkal Táplált Vállsonka viszonylag sovány és intenzíven ízletes. A tökéletes érlelési pont, amelyet több mint harmincnégy hónap természetes pincékben való érlelése után érünk el, hozzájárul ahhoz, hogy a gázbehatolás egyenletes legyen, és az íz egyedülálló mélységgel bírjon.
Portfólió (10)
Svájc, Hendschiken
...cukrok (glükóz, keményítőcukor), antioxidánsok (E331, E301), fűszerek kivonatai, ízfokozók (E621), aromák). Tojás, zsemlemorzsa, szójaliszt, sovány tej, víz, fehérbor, fűszerek, hagyma, ízfokozók (E621), étkezési só. Helyezze sütőpapírral bélelt tepsire, és tolja be a előmelegített sütőbe. Sütési idő: 200°C-on, kb. 25 percig sütni. Tárolási hőmérséklet: min. -18°C, egyszeri felolvasztás után nem fagyasztható vissza. Allergén információ: glutént, tejet, tojást, szóját tartalmaz. Húsáru főzésre. Svájcban készült svájci húsból.
Portfólió (7)
Olaszország, Mesoraca
... mutat, puha állagú, kellemes illatú és ízében nagyon finom. Ha vékonyra szeleteljük, a szájban elolvad. Kategória: Kalábriai felvágottak SÚLY: 500/550g Súly: 0.550 kg Hozzávalók: Sertéshús, Só, Természetes aromák és fűszerek Cukrok: Dextróz és szacharóz Antioxidánsok: E301 Tartósítószerek: E250-E252...
Portfólió (19)
Franciaország, Sendets
...Prémium aperitif termék, amely Espelette paprikával és egyéb fűszerekkel készült. A prémium aperitif témájában kínáljuk a fekete fokhagymás sertéshús terrinét. A recept nagy tudást tükröz, és finoman ötvözi a fekete fokhagyma, az Espelette paprika és a bors aromáit. Rendeljen online, szállítás 48 órán belül. Hozzávalók: sovány sertéshús*, sertésmáj, sertészsír*, francia fekete fokhagyma*, tengeri só, bors*, Espelette paprika*, Provence-i fűszerek* * 100%-ban bio gazdálkodásból származó hozzávalók Mennyiség: 90g Tartósítás: Nyitás után hűtőszekrényben tárolandó.
Portfólió (9)
Franciaország, Lyon
...Egy kézműves, Espelette AOP paprikával ízesített szárazkolbász, tiszta Délnyugat-Franciaországi IGP sertésből, egy hagyományos és ősi recept alapján. Ez a kolbász sovány húsból és a Délnyugat-Franciaországi IGP sertés vállának zsíros részéből készült, durvára darálva (pontosan 80% sovány és csak 20% zsír). Ez lehetővé teszi, hogy ízletes kolbászokat kapjunk.
Portfólió (40)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play