Spanyolország, Montcada i Reixac-Barcelona
A Max Zander már a kezdetektől fogva a termékeinek minőségéről ismert, amelyeket eredeti német stílusban, kézműves módon készítenek. 1968 óta folyamatosan azon dolgozunk, hogy megőrizzük azt a minőséget, amely elnyerte a bizalmukat. A Max Zandernél termékeinket szigorú minőség- és élelmiszerbiztonsági irányítási rendszernek vetjük alá, a friss alapanyagok és első osztályú összetevők kiválasztásá...
Portfólió (28)
Spanyolország, Granollers
...Sertésbél. Elérhető rugalmas vagy merev burkolatban, elválasztókkal vagy anélkül. Ideálisak kolbászokhoz: Chorizos, fuet, főtt butifarra. MÉRETEK: 32/34 - 34/36 - 35/38 - 38/40 - 40/42...
Portfólió (6)
Spanyolország, Peligros
...Aditívumok, fűszerek és ízesítők keveréke a hőkezelt húsipari termék előállításához, amelyet "Butifarra blanca (főtt)" vagy "Salchicha blanca (főtt)" néven ismerünk. Formátum: 5 kg-os zsák...
Spanyolország, Riudellots De La Selva
... kreativitásnak. "A tökéletes megoldás egy kreatívabb konyha eléréséhez." Termékeinkkel kapcsolatban széles választékban kínálunk hivatásos állattenyésztésből származó hivatkozásokat, beleértve a következőket: * Marha: kalibrált borda, entrecôte, pofa, szűzpecsenye, farok, ossobuco,... * Sertés: 5 mm-re vágott karaj, bordaközép, csülök, titok... * Juh és kecske: vágott bordák, vállak,... * Feldolgozott: 100%-os marhahús hamburgerek, húsgombócok, darált hús, butifarra,... * Konfitált (4. generáció): sertés pofa, sertés csülök, marha borda, sertés bordák, sertés lábak,...
Spanyolország, Figueres
Az El Graner egy húsbolt, amely több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik, az Alt Empordà-ban található, üzleteink Vilafantban és Figueresben találhatók, valamint van egy saját műhelyünk, ahol 100%-ban kézműves módon készítjük a felvágottainkat. Kétféle felvágottat kínálunk: főtt és érlelt. Fuet, longaniza, pancetta, lombo, pulyka, chorizo, sobrasada, butifarra, bull, magret, foie... mindezek...
Spanyolország, Serón
... termékeket készítünk, mint a sült kolbász, a cular kolbász, a szeletelt kolbász, az édes és csípős chorizo, a cular chorizo, a szeletelt chorizo, a fuet, a fehér és piros chistorra, a piros longaniza, a fekete butifarra, a bélben és üvegben lévő blanquillo, a katalán butifarra, a főtt kolbász, a csípős és normál sobrasada bélben és tálkákban, a sonkás lombozat, a rozmaringos lombozat kéreggel, sonkák...
Spanyolország, Sevilla
... határokat, és minden országban keresett. Az olívaolaj a mediterrán étrend alapvető és jellegzetes összetevője. Andalúziából származik, főként kulináris felhasználásra, és nagyon jótékony hatással van az egészségre. Továbbá más termékekkel is rendelkezünk, mint például: - Bor - fehér, vörös vagy rozé - Chacina - Az ibériai chacinák tartósított, pácolt vagy kolbászként elkészített húsok. A legismertebbek közé tartozik a chorizo, a salchichón, a caña de lomo és más kolbászok, mint a butifarra, a morcón vagy a töltött hús. - Sajtok - Cabrales, Payoyo, Boffard vagy manchego.
Spanyolország, Zaragoza
... injektálás nélkül), Chorizo és friss Longaniza, Chistorra, Butifarra és Hamburger (kiemelve a marhahúsból készült hamburgert). A Hermanos Bernal Hernández, S.L. megalapításával megkezdődött a Bernal család harmadik generációja (1898 óta), nem feledkezve meg a hagyományról. 2004-ben megalapítottuk a Cárnicas Palber SL-t, José Antonio Palacios Ezquerra társaságában, amely friss húsok feldolgozásával...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play