Spanyolország, San Pedro Manrique (soria)
Spanyolország, Montcada i Reixac-Barcelona
A Max Zander már a kezdetektől fogva a termékeinek minőségéről ismert, amelyeket eredeti német stílusban, kézműves módon készítenek. 1968 óta folyamatosan azon dolgozunk, hogy megőrizzük azt a minőséget, amely elnyerte a bizalmukat. A Max Zandernél termékeinket szigorú minőség- és élelmiszerbiztonsági irányítási rendszernek vetjük alá, a friss alapanyagok és első osztályú összetevők kiválasztásá...
Portfólió (28)
Spanyolország, Guijuelo (salamanca)
Ibériai sonkák és felvágottak. Termékeink az ibériai régióban kialakult környezet tükröződése: a dehesa, a természet ajándéka, ahol példányaink nőnek és fejlődnek, hogy a legjobb ibériai termékeket kínálhassuk. A Castro y González-nál prioritásunk a fenntartható fejlődés és a gondoskodás ezen életforrás iránt, és tudatában vagyunk annak, hogy a dehesáink minden egyes patakja, tölgyfája, parafatöl...
Portfólió (55)
Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
A Frigorífico Cárnico Pedro Rodríguez S.L. egy több mint 58 éves tapasztalattal rendelkező vállalat a friss és fagyasztott ibériai sertéshús kereskedelme és forgalmazása terén. 1952-es alapítása óta folyamatosan elkötelezett az innováció és a minőség iránt, alkalmazkodva a piac és ügyfelei igényeihez. Fejlődésünk lehetővé tette számunkra, hogy optimalizáljuk létesítményeinket és eljárásainkat, így...
Portfólió (15)
Spanyolország, Manresa
Több mint 45 éves tapasztalattal a logisztikai szektorban, a B.Bati Group ügyfelei számára széleskörű tapasztalatát kínálja, és testreszabott megoldásokat nyújt, amelyek a hatékonyság, a jövedelmezőség és az ügyfél teljes elégedettségének garanciáját jelentik. Testreszabott logisztikai megoldások. Szolgáltatásainkat az egyes ügyfelek specifikus igényeinek megfelelően személyre szabjuk, beleértve ...
Portfólió (364)
Spanyolország, Guijuelo (salamanca)
1983 ÓTA A BRISA Húsipari Kft. egy családi vállalkozás, amely Guijuelóban található, és több mint 35 éves tapasztalattal rendelkezik a legmagasabb minőségű ibériai termékek előállításában. Kezdeti lépéseik 1983 márciusára nyúlnak vissza, egy körülbelül ezer négyzetméteres kis gyárban Guijuelo központjában. Az első létesítmények helyszíne egy régi libamájgyár volt, amely BRISA néven volt ismert, i...
Spanyolország, Madrid
A La Iberica cég a különböző csomagolási formátumokban történő ibériai sertéshús termelésére és forgalmazására specializálódott, az ügyfél igényei szerint. Mi ibériai sertéshús, sonka, ibériai váll, ibériai szűzpecsenye, vadászati húsból készült érlelt felvágottak és más saját érlelt termékek beszállítói vagyunk. A legjobb alapanyagokkal dolgozni és egy tapasztalt munkatársból álló csapattal rende...
Portfólió (3)
Spanyolország, Murcia
Hiszünk a Spanyolországban készült termékek minőségében, ezért szeretnénk megosztani őket a világ többi részével. Az asztúriaiak büszkék a kecskesajtjukra, a valenciaiak a paellájukra, a riojaiak a borukra, de Spanyolország minden lakója örül, amikor termékeink és receptjeink túllépnek határainkon. Spanyolokként büszkék vagyunk gasztronómiánkra és a földünkön készült termékek sokféleségére. A Go...
Portfólió (178)
Spanyolország, Guijuelo
A Black Pork Kft. 100% akácsérmét exportál, mind egész sonkákban, mind szeletelve. 100% AKÁCSÉRME / PATA NEGRA Egyedi csomagolás 100 gramm Ár: Ex-work Guijuelo, Salamanca (Spanyolország) Lejárat: 12 hónap a gyártási dátumtól 40 egység dobozonként (minden doboz átlagos súlya 6,55 kg) Minimális rendelés: 50 doboz (2.000 egység 100 grammos kiszerelésben) Szállítási idő: minden esetben egyeztetni szü...
Portfólió (2)
Spanyolország, Valencia
...HOGY BIZTOSÍTSUK AZ ÖN RENDEZVÉNYÉT SPANYOLORSZÁG BÁRMELY PONTJÁN, MINDEN GARANCIÁVAL A SIKERRE. MINŐSÉG-ÁR ARÁNYUNK PÁRATLAN. PROFESSZIONÁLISAK VAGYUNK. NAGY KOSZORÚSÓVAL ÉS FOKHAGYMÁS OLJAL. 2 ÓRA FŐZÉS. - KÉRGEK ÉS MICHANÁK, FŰSZEREZVE BORSOS SÓVAL. DISZNÓ: - EGÉSZ MALACOK, KERESZTBE VAGY GRILLEN. FŰSZEREZVE SÓVAL, BORRAL, CITROMMAL ÉS FŰSZERNÖVÉNYEKKEL. 4 ÓRA FŐZÉS. •- IBÉRIAI OLDALASOK GRILLEN, FŰSZEREZVE BORSOS SÓVAL ÉS CHIMICHURRI-VAL. 3 ÓRA FŐZÉS. - SÜLT LÁB, BACONNAL TÖLTVE ÉS FŰSZEREZVE BORSOS SÓVAL ÉS FŰSZEREKKEL.
Portfólió (9)
Spanyolország, Talavera La Real (badajoz)
... kapja. Több mint 4000 hektárnyi évszázados tölgyerdővel rendelkezünk Extremadurában, ahol kiválasztjuk, tenyésztjük és tápláljuk ibériai fajtájú disznóinkat. A disznó tenyésztése és nyomon követése teszi termékeinket kiválóvá, és különbözik a minőségükkel.
Spanyolország, Baños Del Rio Tobia
Talán azért, mert egy riojani faluban nőttem fel, ahol a disznó iránti kultúra és tisztelet körülvett, nehezen tudom megmagyarázni, mit érez az ember, amikor jó társaságban megoszt egy szelet chorizót egy szelet kenyéren, és ez teljesen megfestette vörös színét. Vagy talán azért, mert képtelen vagyok felidézni bármilyen pillanatot a családommal, amelyben ne lett volna egy jó felvágott az asztalon...
Spanyolország, Santa Eugènia De Berga
ÁLLATORVOSI LABORATÓRIUM, AMELY TERMÉKEKET GYÁRT A BAROMFI, DISZNÓ, SZARVASMARHA ÉS ÁLLATORVOSI KLINIKÁK SZÁMÁRA.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play