Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
..." Ibériai sonka, amelyet "Bellota" táplált, édes kezdeti ízt mutat a szájban, amely a Guijuelóban érlelt termékekre jellemző. A 100%-os "Bellota" Ibériai sonka, amelyet "Bellota" táplált, finoman eltérő árnyalatok széles skáláját mutatja, amelyet sok fogyasztó nagyra értékel. Érlelési ideje arányosan rövidebb, ezért ízei és aromái nagyon intenzívek, talán még intenzívebbek, mint magának a sonkának az íze.
Portfólió (8)
Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
...A La Pluma Ibérica egy olyan húsrész, amely a puhaságáról és kiváló ízéről ismert, és a legértékesebb részei közé tartozik a ibériai sertésnek. Ez a termék ideális sütésre vagy grillezésre, olyan gasztronómiai élményt kínálva, amely kiemeli az ibériai hús egyedi tulajdonságait. A Matadero Guijuelo S.A. által nevelt ibériai sertések szabadon élnek és makkot fogyasztanak, biztosítva ezzel a Pluma...
Portfólió (8)
Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. egy családi vállalkozás, amely több mint egy évszázada foglalkozik ibériai sonkák és más ibériai sertésből származó termékek előállításával és érlelésével. A vállalat sikeresen ötvözi a hagyományos módszereket a legfejlettebb technológiával, a létesítményeket az Európai Unió követelményeivel összhangban alakítva, és a Denominación de Origen Jamón de Guijuelo alapítása óta integrálódik, hogy a legmagasabb minőséget tudja biztosítani minden termékében.
Portfólió (43)
Spanyolország, Guijuelo (salamanca)
... megőrizzük hagyományos know-how-nkat. Minden termékünket hagyományos és kézműves módon állítjuk elő, innovatív technikákat alkalmazva, amelyek megfelelnek a fogyasztók igényeinek, minden termék allergénmentes, azaz laktóz- és gluténmentes, így minden fogyasztói csoport számára alkalmasak. Számos tanúsítvánnyal rendelkezik, mint például az ibériai norma tanúsítványa, ökológiai termékek előállítói tanúsítvány és speciális önellenőrzési rendszer tanúsítvány, amely lehetővé teszi termékeik globális forgalmazását.
Spanyolország, Madrid
...Specializált értékesítés a "IBÉRICO DEL BRILLANTE" és "JAMONIA" márkájú sonkák, lapockák és ibériai felvágottak terén. Friss ibériai hús. Karácsonyi ibériai kosarak és csomagok. A Sierra Extremeña a JAMONIA-val együtt lefedi a teljes termelési kört, a ibériai sertések tenyésztésétől Castuerában (Badajoz) a hagyományos feldolgozásig és a természetes szárításunkban való érlelésig Extremadurában. Végül termékeinket a JAMONIA boltjainkban vásárolhatja meg.
Spanyolország, Guijuelo
...), akik a legjobb példái annak az erőfeszítésnek, hogy a hagyományos ízeket az ibériai Bellota sertéshús termékeinkből lenyűgöző gasztronómiai alkotások szintjére emeljük, amelyek nemzetközi hírnevet adtak a spanyol konyhának. Az elmúlt években a Sánchez család harmadik generációja nagy elkötelezettséggel, erőfeszítéssel és megújult reménnyel ösztönözte a FISAN növekedését, vezetve termékeiket a magas követelményekkel rendelkező piacon elismert kiválóság eléréséhez, és bővítve kereskedelmi tevékenységüket Spanyolországban és több mint 30 országban világszerte.
Portfólió (10)
Spanyolország, Alcobendas
... elkötelezett munka, valamint a cég minden tagjának évtizedes erőfeszítései révén termékeink nemzetközi elismeréseket nyertek. Kezdetektől fogva Jabugóra tettük a voksunkat, a Jabugo sonka bölcsőjére. Mindig is Jabugóban voltunk, és most, új szárító üzemünkkel, megvalósítottuk egy álmot, amely a legmodernebb létesítményekben ölt testet. Közel 5.000 négyzetméteren, 200.000 sonka és lapka elhelyezésére alkalmas kapacitással, három szinten, a Jabugo sonka hagyományos létesítményeinek legnagyobb tiszteletével.
Portfólió (10)
Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
FRANRODEL, a spanyol ibériai sonkák és kolbászok gyártására és értékesítésére specializálódott cég, több mint egy évszázada működik. A családi vállalkozás, amelyet négy generáció óta Francisco Rodríguez Delgado irányít, tökéletesen ötvözi a hagyományos kézművességet az új technológiákkal és innovatív létesítményekkel. Mindezt azzal a céllal teszi, hogy minden pillanatban garantálni tudja a...
Spanyolország, Plasencia
A Vega Selección online boltjában a legjobb ibériai sertéstermékek gondosan válogatott választékát találod. Minden felvágottunk, sonkánk és ibériai szalonnánk hagyományos eljárással készül, amely generációkon át apáról fiúra szállt. Így egy egyedi és egészséges terméket kapunk, mesterséges színezékek és tartósítószerek nélkül, páratlan ízélménnyel. A Vega Selección elkötelezett amellett, hogy...
Spanyolország, Madrid
Online bolt ibériai sonkának, felvágottaknak, grillezett húsoknak és hagyományos ételeknek, amely azért jött létre, hogy megőrizze azt a nagy hagyományt, ami összeköt minket: a jó étkezést. Az egész félszigetre történő szállítással kiváló minőségű hazai termékeket kínálunk számodra.
Spanyolország, Calzada De Don Diego Salamanca
Embutidos y Jamones Los Serranos. Családi vállalkozás vagyunk, hagyományos jellemmel, és hosszú tapasztalattal rendelkezünk a sonkák és felvágottak területén. A Salamanca szívében, a Campo Charro közepén található Los Serranos, amely a kézműves ibériai felvágottak és a makkal táplált ibériai sonkák előállításával foglalkozik. Emellett két jól elkülöníthető gyártási vonallal rendelkezünk. 1. Az...
Spanyolország, Zalamea La Real
A Jabugo-i Raíces Serranas-nál sonkát, lapockát és ibériai felvágottakat gyártunk Huelvából. Rendelkezünk szárítóval, feldolgozóhelyiséggel és felvágottgyárral, ahol hagyományos módon formáljuk meg termékeinket. Közvetlen értékesítés a gyárból szakembereknek és végfelhasználóknak.
Spanyolország, Sitges
A Fontanals Delicatessen Gourmet Bolt a második generációs család hagyományos húsboltjára épít. A barcelonai Sitges központjában található, jól megalapozott delikát boltunk után most egy gondosan válogatott gourmet termékválasztékot kínálunk online boltunkban. Fedezd fel széles termékválasztékunkat: gourmet sajtok, ibériai sonkák, foie, olajok, szószok, konzervtermékek, sók, lekvárok és...
Spanyolország, Madrid
... aromajellemzőit a fogyasztásig. Célunk, hogy átadjuk Spanyolország lelkét, hagyományait és ízét a spanyol gasztronómia legjellemzőbb termékein keresztül: Guijuelói Ibériai Sonka (Salamanca), Jaéni Extra Szűz Olívaolaj, Spanyol Vörösbor Rioja, Ribera del Duero és Toro eredetvédett névvel, valamint Sierra Nevada Füstölt Só. Az Alma of Spain egy családi projekt, amelyet 2014-ben alapítottunk azzal a lelkesedéssel, hogy a világ többi részéhez eljuttassuk Spanyolország lelkét, hagyományait, ízét és kultúráját egyedülálló gasztronómiáján keresztül.
Spanyolország, Torrent
Vásároljon online 100% ibériai bellota sonkát, az autentikus pata negra sonkát, és más hagyományos kézműves ibériai sertéshús termékeket, amelyeket gondosan készítettek a hagyományos receptjeink alapján (az Extremadura régióban, Spanyolországban). Célunk, hogy közvetlenül az Ön asztalára szolgáljuk fel a legjobb ízeket a mi tájunkról: Pata Negra sonka, Ibériai Bellota chorizo, Caña de Lomo...
Spanyolország, Barcelona
A tapasztalat értéke. 40 év a ibériai sonka művészetének szentelve. Kezdetektől fogva Anibal Branco a legjobb minőséget kereste versenyképes áron. Amikor a luxus a részletekben rejlik, a Branco forgácsok kiegészítik bármely ételt, hogy színt és aromát adjanak hozzá. Amikor a világ nagy sebességgel mozog, a Branco forgácsok a hagyományos termék romantikáját hozzák el, a hagyományos kézi vágással...
Spanyolország, Medina De Las Torres
... generációk óta foglalkozunk ibériai sertések tenyésztésével és hizlalásával, mindig megőrizve a hagyományos tenyésztést az innováció mellett, amely egyedivé és páratlanul morfológiailag kiválóvá teszi állatainkat. Ez nemcsak csodálatos példányokban nyilvánul meg, hanem ízletes termékekben is, amelyeket az Ön rendelkezésére bocsátunk. Állattenyésztésünk fő célja, hogy az állatok egy kivételes...
Spanyolország, Madrid
A Bellota Ibérica a Grupo Mendoza ibériai termékeinek kizárólagos forgalmazója, amely a ibériai sertések tenyésztésére és sonkák, lapockák és lombozók gyártására specializálódott. Több birtokkal rendelkezik a Huelva-i Sierra különböző településein (ANDALÚZIA), és minden terméke saját tenyésztésű, a saját földjeiken legelnek. A tenyésztés, vágás, formázás, sózás, szárítás és érlelés folyamata hagyományos módon zajlik, ahogyan ezt ezen a vidéken ősidők óta szokás, hagyományos és kizárólag sertésvágóhídakban, szárítókban és a térség hentesüzemeiben.
Spanyolország, Calera De León
... tipikus ibériai hagyományos hentesáru. Ibériai Pata Negra húst is termelünk és forgalmazunk: presa ibérica, pluma, bordák, bélszín... Fontos hangsúlyozni, hogy kizárólag Pata Negra-val dolgozunk. Az ibériai sertések tiszta fajtájából származó legjobb termékek. Ezen kívül mi egy állatorvos pár vagyunk, akik elkötelezettek az állatjólét mellett és tiszteletben tartják a helyi tudást a mi területünkön. A munkánk mindig garantálja termékeink nyomon követhetőségét, amelyek a megfelelő ellenőrző szervek által tanúsítottak. Már több mint 5 éve közvetlenül forgalmazzuk termékeinket Franciaországban.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play